Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Auto vibrab! (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1567)
Alo19
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 1,9 96kw 04

postitati 13.05.07 09:50 Tsiteeri
Auto vibrab!

Selline jama on ,et olen juba kõik asjad ära proovinud, veljed tasakaalustasin ära, rooli varda ja sarniirid vahetasin ära, lasin esisila ära regullida, aga ikka on mingi vibra sees, rool nagu otseselt ei vibra, aga autol on nagu selline värin sees. Mis veel võiks viga olla, mul mõistus otsas???

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Meevaras
huviline

Registreerunud 18.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Seat Inca 1,4

postitati 13.05.07 10:13 Tsiteeri

vaata rehvid üle ega kuskil mingit muhku peal ei ole

don`t drive faster than your quardian angel can fly!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kratt
huviline

Registreerunud 03.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,3 (98 kw) Avant 93 a. Toyota Avensis 1,8(108 kw) 16 a.

postitati 13.05.07 11:14 Tsiteeri

mul tegi kulunud pooltelje ots sellist jama

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Alo19
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.07 11:50 Tsiteeri

kui oleks pool telje ots siis rattad välja keerates teeks ju häält ka, mul muidu oli küll selline jama, et sealt selle tihendi vahelt lendas määret välja, aga sain kuidagi selle augu pidama, aga vb lendas kõik määre välj, ei tea. aga rehvidel pole kuskil mingeid punne, kõik peaks nagu korras olema, aga väriseb, ah jh see ka, et pidurdaes väriseb ka, kettad on ka sirged.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Oliverp
huviline

Registreerunud 01.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 2.4

postitati 13.05.07 19:12 Tsiteeri

aga äkki mootoripadi?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Alo19
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.07 19:18 Tsiteeri

eee ma leidsin juba vea, asi oli selles, et vahetasin ise mõni nädal tagasi esi ratta laagrit ei lasnud pressi alla vaid toksisin ise sisse, aga ei uskunud et nii kiiresti persse läheb, aga nüüd targem, lasen pressida, aga tnx ikkagi vatuste eest..

Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 13.05.07 19:22 Tsiteeri

selle toksimisega sa ilmselt vea tegidki :( laagri saalet ei tohi toksida :) väljast võib paista terve aga tekivad mikromõrad ja tänu sellele läheb laager kiiremini ... :) olen kunagi sama vea teinud ja uue laagriga sõita sain ca 500km :D

Tsitaat:
Algselt postitas: Alo19
eee ma leidsin juba vea, asi oli selles, et vahetasin ise mõni nädal tagasi esi ratta laagrit ei lasnud pressi alla vaid toksisin ise sisse, aga ei uskunud et nii kiiresti persse läheb, aga nüüd targem, lasen pressida, aga tnx ikkagi vatuste eest..

Alo19
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.07 21:36 Tsiteeri

Ma ka kuskil ca 500 km sellega sõitnud:D

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 33.9% - SQL: 66.1%]