Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: eelsüüte küünal (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 2575)
lippalakki
huviline

Registreerunud 14.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 11.05.07 18:34 Tsiteeri
eelsüüte küünal

oskab keegi ölda kui palju on korras eelsüüte küünla takistus:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kentq
huviline

Registreerunud 16.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9TDI, aut. '93

postitati 11.05.07 19:25 Tsiteeri

oskan öelda vaid et korras eelsüüteküünal maksab 150-250.-:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
badog
huviline

Registreerunud 18.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: S6 C5 Avant 4,2 V8 250 kW

postitati 12.05.07 08:23 Tsiteeri

keera küünal välja, pane aku pealt talle + juhe otsa ja siis pane vastu kere see eelsüüteküünal, et massi saaks ja siis vaata küünla otsa, kui küünal läbeb ainult otsast punaseks siis on ta korras aga kui läheb külgedelt ka siis on õhtal...

A6 C4 Avant 1.8 92 kw 1997 a. ; A4 B5 Avant 1.8 92 kW 1997 a. ; A6 C5 Avant quattro 2.5 tdi 132 kW 2000 a. ; A4 B5 quattro 2.8 142 kW 1997 a. ; S6 C5 Avant quattro 4,2 250 kW 2000 a. A4 B5 Avant 1.8 TQ 132 kW 2000 a.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
raika61
huviline

Registreerunud 21.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 1993 c4 AAT

postitati 15.01.08 11:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: badog
keera küünal välja, pane aku pealt talle + juhe otsa ja siis pane vastu kere see eelsüüteküünal, et massi saaks ja siis vaata küünla otsa, kui küünal läbeb ainult otsast punaseks siis on ta korras aga kui läheb külgedelt ka siis on õhtal...

Kondrollisin nii ja tulemus oli et korras. Kui vaatasin pihusti aukudest siis avastasin et et ainult kaks töötas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype
kairo
huviline

Registreerunud 11.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2.5 tdi 1996a

postitati 15.01.08 12:51 Tsiteeri

Siis ei ole muud kui uusi piipe ostma.
Mul oli sama teema eelmine aasta vahetasin kõik küünlad ära ja suurte külmadega korralikult käima ei läinud. Läksin tarkade juurde, et pihusti otsi kontrollida võeti pihustid maha ja vaadati siis küünalde tegemisi pihusti august, ainult üks töötas. Eelnevalt olin muidugi kontrollind kas piipudesse vool tuleb.
Suuremosa Pärnu autopoodidest muidugi ei teadnudki, et sellised asjad on olemas , teati ainult raudlatist mis on ka muidugi enamus autodel kasutusel.
Sain mina need Suve Autost 152 eeku/tk (piip ja 2 m juhe taga) Aga kui tahad osta juhtme komplekti piibust pistikuni maksis 12000 millegagi.
Sekk küsis tk eest 190eeku kanti

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
raika61
huviline

Registreerunud 21.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.01.08 16:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kairo
Mul oli sama teema eelmine aasta vahetasin kõik küünlad ära ja suurte külmadega korralikult käima ei läinud. Läksin tarkade juurde, et pihusti otsi kontrollida võeti pihustid maha ja vaadati siis küünalde tegemisi pihusti august, ainult üks töötas. Eelnevalt olin muidugi kontrollind kas piipudesse vool tuleb.
Suuremosa Pärnu autopoodidest muidugi ei teadnudki, et sellised asjad on olemas , teati ainult raudlatist mis on ka muidugi enamus autodel kasutusel.
Sain mina need Suve Autost 152 eeku/tk (piip ja 2 m juhe taga) Aga kui tahad osta juhtme komplekti piibust pistikuni maksis 12000 millegagi.
Tekkis küsimus kas seal mingid sulavkaitset ei ole vahepeal. Kuskilt kuulsin et jagatud küünalde grupp 2 osaks.

kairo
huviline

Registreerunud 11.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2.5 tdi 1996a

postitati 15.01.08 17:05 Tsiteeri

Võta dester ja vaata kas piipudesse tuleb vool.

raika61
huviline

Registreerunud 21.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.01.08 16:29 Tsiteeri

öelge parem kus asuvad küünalde juhtimis reeled ja andurid ja nende plokk?
tean et midagi asub kõrvalistuja jalgade juures

MAKIX
huviline

Registreerunud 19.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2,2Tq 1995

postitati 20.01.08 17:47 Tsiteeri

kontrollida lihtne. võta juhtmed maha. otsi jupp juhet .juhtme üks ots pane aku plussi külge.teise otsa ja küünla otsa vahel peab säde olema.mille vahel sädet ei ole tuleb ära vahetada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raika61
huviline

Registreerunud 21.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.01.08 17:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MAKIX
kontrollida lihtne. võta juhtmed maha. otsi jupp juhet .juhtme üks ots pane aku plussi külge.teise otsa ja küünla otsa vahel peab säde olema.mille vahel sädet ei ole tuleb ära vahetada.
Sorry : Aga minu esimene post näitas hoopis uut tulemust see aku varjant ei andnud midagi.

KallePõllu
huviline

Registreerunud 03.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Allroad 2.5 TDI (2001)

postitati 21.01.08 23:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raika61
Tsitaat:
Tekkis küsimus kas seal mingid sulavkaitset ei ole vahepeal. Kuskilt kuulsin et jagatud küünalde grupp 2 osaks.

On küll ja kaheks on nad jaotatud kah.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
raika61
huviline

Registreerunud 21.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.01.08 20:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KallePõllu
Tsitaat:
Algselt postitas: raika61
Tsitaat:

On küll ja kaheks on nad jaotatud kah.

Kordan siis eelnevat KÜSIMUST uuesti KUS täpselt asuvad küünalde relee ja kaitsmed ???
"Säde" oli 1 ja 4 küünlas- need kask töötavad olenemata kas on peal uus või vana komplekt. Tean nii palju et kaas reisa jalge juures ukse postis asuvad aga seal neid terve hunnik

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.2% - SQL: 70.8%]