Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Mure Delta CC-ga (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 2278)
Kustav
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.07 16:07 Tsiteeri
Mure Delta CC-ga

Tere!

Mul siis pisikene mure, autoks Audi A6 (c4).

Alguses töötas makks kenasti ja ilusti, aga ma kui kiuste näppisin neid parem olevaid nupukesi !
"TP" ja "CPS" ei teagi kumma tulemusel hakkas raadio jukerdama :(
Igaljuhul kui nautkene kuulad ühte jaama siis hakkab tegema koledat häält (piiksuma) ja ei leia normaalselt raadio kanaleid ka! (tiksub üle vms..)

Nüüd ootaks mingit lahendust :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
badog
huviline

Registreerunud 18.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: S6 C5 Avant 4,2 V8 250 kW

postitati 07.05.07 16:10 Tsiteeri

mul endal oli ka kord nii, kui kiuste näppisin neid nuppe...ei tea küll mida ma lootsin, aga raadio hakkas piuksuma... algul ei osanudgi tagasi seda saada, aga näppisin neid veelkord ja vait ta jäi... ma kindel pole, aga vist vajutasin neid nuppe korraga alla vms... igaljuhul minu makk jättis piiksumise... makiraamatut ma lugema ei viitsinud hakata kuna saksa keelt ei oska... aga siin kehtib katse eksitus meetod... kindlasti on ka targemaid mehi...

A6 C4 Avant 1.8 92 kw 1997 a. ; A4 B5 Avant 1.8 92 kW 1997 a. ; A6 C5 Avant quattro 2.5 tdi 132 kW 2000 a. ; A4 B5 quattro 2.8 142 kW 1997 a. ; S6 C5 Avant quattro 4,2 250 kW 2000 a. A4 B5 Avant 1.8 TQ 132 kW 2000 a.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kustav
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.07 16:13 Tsiteeri

Tänud kiire vastuse eest, endameelest näppisin neid igat pidi jne..
Aga "TP" nuppu juures jäi põlema punane tuli mis mitte kuidagi ei taha ära kustuda :(

meha
huviline

Registreerunud 18.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100q ja VW Passat

postitati 07.05.07 17:08 Tsiteeri

kui süüde sees,siis hoia seda TP nuppu all veits aega.....minul aitas igatahes;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kustav
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.07 17:15 Tsiteeri

Selge, eks homme saab proovida, hetkel selline kole koera ilm õues :)
Kusjuures mul veel selline karvane tunne et esi kõlarid ei toimi või mängivad väga vaikselt, selles mõttes et kogu helipilt tuleb selja tagant, seda annab ka kuskilt kruttida või ?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 07.05.07 17:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kustav
Kusjuures mul veel selline karvane tunne et esi kõlarid ei toimi või mängivad väga vaikselt, selles mõttes et kogu helipilt tuleb selja tagant, seda annab ka kuskilt kruttida või ?

Vajuta bassinuppu, nii et see välja tuleb, tõmba teda veel natuke ja saadki fader'it regullida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kustav
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.07 17:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Algselt postitas: Kustav

Vajuta bassinuppu, nii et see välja tuleb, tõmba teda veel natuke ja saadki fader'it regullida.

Oi tänud! Mida kõike ka siit teada ei saa ;)

Kustav
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.05.07 16:21 Tsiteeri

Black - See asi nüüd korras :) tänud
Meha - hoitsin all ja sain valida kas GALA või mingi muu (ei mäleta) aga seda nalja ikka korda ei saanud :(
Aga kahjuks hetkel töötab ainult Raadio 2 ja muud ei toimi, vajutan nr1 siis natukene mängib, 5 seci kuskil ja uuesti piiksuma, piiksud lähevad järjest valjemaks ! :(
Kellegil ideid ?

Raigo22
huviline

Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 08.05.07 16:59 Tsiteeri

Isegi selle probleemiga jännanud kunagi kaua kaua. Oi seda närvitsemist ja laamendamist mis pika peale tuli:D
Aga jah, süüde sisse, TP nuppu all hoida ja asi korras.
Muud varianti ei oska soovitada;)

58 160 982
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kustav
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.05.07 19:06 Tsiteeri

Tänu "TP" ja süüte abil sain asja funkama !
Tänud kes aitasid :)

Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5

postitati 14.03.08 20:05 Tsiteeri

Vana teema kasutusse. Just jändasin ka selle "TP" teemaga. Süüde sisse ja siis kohe hoida natuke aega "TP" all. Siit tulenevalt nüüd järgmine soov, kui kellelgi on vedelema jäänud Delta CC kasutusjuhend, olen huvitatud. Eelistatud on inglise keelne variant, saksa keelsest oleks ka abi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kevin
huviline

Registreerunud 23.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6

postitati 17.10.08 13:19 Tsiteeri

Nüüd olen ise selle TP jama otsas. no mitte kuidagi ei saa hakkama. proovisin seda süüte ja tp all hoidmist jne igatipidi kuid ikka ei hakka toimima. (mängib ainult raadio2 ja vikeraadiot) muudel lainetel hakkab piiksuma. on veel mõni nipp kuidas seda korda saada? või teen ikkagi midagi valesti

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 33.2% - SQL: 66.8%]