jokker
huviline
Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 '96 ABK
|
|
postitati 03.05.07 09:09
|
|
|
sidur
lampi vajus pedaal põhja :/
pm siduri pedaal peaaegu täiesti all, töökäik on väga väike ja raskem kui peaks, siiani veel lahutab
kuidas kontrollida pea ja töösilindrit?
ei tahaks nagu uisapäisa kohe korvi ka ketta kallale minna.
|
joyrider
|
|
|
|
|
sileem11
huviline
Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: G30LCI, B6,C3
|
|
postitati 03.05.07 09:14
|
|
|
Vedelikku on ikka piisavalt, st üle selle ava mis siduri pumpa läheb?
Ega seal muud polegi,osta 2 komplekti tihendeid algatuseks ja vaheta ära - siis õhtutus ja voila - see on kõige odavam.
Ise on need tööd kunagi läbitehtud, paras keberniit on alguses, et aru saada kuidas juurdepääseda jne.
|
|
|
|
Alo19
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 1,9 96kw 04
|
|
postitati 03.05.07 09:17
|
|
|
Mul oli sama jama, vajus alla, ja ainult paar cm sai ainult vajutad, aga lahutas muidu korralikult, lasin autol natuke seista ja siis hkaas jälle
ülevalt võtma! Mis värk on???
|
|
|
|
jokker
huviline
Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 03.05.07 09:35
|
|
|
siduri vedelik peaks tal olema ju pidurite omaga sama.
aga tihendite pärast võib raskemalt käia? ise arvan ikakgi korvi süüks asja, kuna enne alla vajumist oili ta ka pisut raskem.
aga kui ilma mingieid tihendeid vahetamata õhutada, peaks minema vähemalt korrakski paremaks kui peapumba või tööslilindri viga?
|
joyrider
|
|
|
|
|
Snowhite
huviline
Registreerunud 12.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5 S6
|
|
postitati 03.05.07 16:18
|
|
|
ei pruugi minna mitte kuhugi poole,
just, et ei pruugi minna,
võib minna natuke paremaks aga mingi vähesel määral ja seda hetkeks. endal andis saba selliselt et ühel paarutamise hetkel hakkas läbi libisema ja sis
ühel hetkel ei lahutand enam kuidagi, kuigi jala all tundus nagu oleks päris tugev surve vms. ei ole muud kui proovid rem komplektiga kõigepealt (sada
eeku) ja sis kui ei aita sis uus silinder.
|
|
|
|
Kaits
klubiliige
Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: RS 6 Avant
|
|
postitati 03.05.07 18:21
|
|
|
Variant on ka see, et peasilinder on saasta täis (sellest raske käik) ja lõpuks läks vedru sees katki (pedaal ei tõuse ülesse). Pole ültse haruldane,
et siduri pedaal läheb pooleks. Põhjuseks just mustus silindris ja sellest tingitud liiga raske käik.
Libelink sigarite suht tavaline probleem.
|
|
|
|
rebane22
huviline
Registreerunud 21.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: 2x c4 A6 avant quattro tdi
|
|
postitati 03.05.07 19:11
|
|
|
tsau
kle su autol on siduri peasilindri vedru katki.kontrolli!
|
|
|
|
jokker
huviline
Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 03.05.07 21:19
|
|
|
peasilindri saab kätte armatuuri alt?
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
postitati 04.05.07 06:49
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: jokker
peasilindri saab kätte armatuuri alt? |
Peasilinder on armatuuri all.
Samas selliste vigade puhul ei tohiks mingil juhul pedaali käik raskemaks muutuda, kui just tõesti mingi vedru tükk kuhugi ebasoodsasse kohta ei satu.
Muidugi võib ka lihtsalt tunduda, et pedaal raskemalt liigub?!
Proovi niimoodi pumbata, et tõmbad käsitsi pedaali üles tagasi ja vaata kas midagi muutub.
|
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
|
jokker
huviline
Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 04.05.07 11:44
|
|
|
et pm kui peasilinder korras siis peab pedaal igal juhul üles tulema, ka pekkis korvi puhul?
vedru on rem komplektis kaasas või siis tuleb ikkagi uus silinder?
|
joyrider
|
|
|
|
|
Kaits
klubiliige
Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: RS 6 Avant
|
|
postitati 04.05.07 11:50
|
|
|
Vedru minuteada eraldi osta ei saa ja rem. komplektis kaasas pole.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 04.05.07 11:59
|
|
|
et pm kui peasilinder korras siis peab pedaal igal juhul üles tulema, ka pekkis korvi puhul?
vedru on rem komplektis kaasas või siis tuleb ikkagi uus silinder? |
Ma millegipärast ei usu eriti, et korv lambist ära väsis. Korvid koolevad ikka hirmsa suitsetamise või libistamise peale ja siis ka tavaliselt mitte
järsku.
Peasilindrid ja töösilindrid väsivad küll ja nagu näha siis üsna sagedasti, kuigi arusaamatuks jääb siiski see raske pedaali teema?! Kui pumbates
paremaks muutub siis on ilmselgelt viga hüdraulikaosas, st kas töö või peasilindris, või nendevahelises torus/voolikus. Kui pidurivedelikku jagub ja
toruühendused kusagilt ei leki siis on aeg hakata silindreid lammutama, võibolla tõesti tasuks alustada siis pedaali juures paiknevast. Vanasti
sellele remontkomplekte ei pakutud, ehk on praeguseks olukord varuosaturul paranenud.
|
|
|
|
|
|
jokker
huviline
Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 04.05.07 18:42
|
|
|
keerasin korra peapumba pedaalide küljest lahti ja asi lekib õli.
vedru on selle sees? igaljuhul pedaal tuleb ainult poole maa tagasi ja arvatavasti sisi uut pumpa vaja.
|
joyrider
|
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 04.05.07 19:53
|
|
|
keerasin korra peapumba pedaalide küljest lahti ja asi lekib õli.
vedru on selle sees? igaljuhul pedaal tuleb ainult poole maa tagasi ja arvatavasti sisi uut pumpa vaja. |
Mingit nähtavat leket sellise koha peal ei tohi olla, vastasel korral on selge, et tõmbab ka õhu lekkekohalt vahele. Kunagi väga ammustel aegadel sai
samasugune viga kõrvaldatud sobivas mõõdus vene mansette kasutades (vist mingi mosse või lada oma sobis hästi) kuid sellisel moel "remontimist"
teistele soovitada ei tahaks, samas kui silinder on seest rantide ja kriimudeta siis võib remontkomplekti kasutada küll. Uuri kõigepealt kas mansette
eraldi üldse kusagil pakutakse.
|
|
|
|
|
|
jokker
huviline
Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 04.05.07 21:16
|
|
|
aga kui vedru katki, siis ikkagi vaja uut pumpa?
nagu ma aru sain, sisi vedru rem komplektis kaasas pole.
ja kuna nagu ikakgi pedaal iseseisvalt tuleb üles natuke vähem kui pool käiku, on arvatavasti see seal katki.
|
joyrider
|
|
|
|
|
Jürgen
klubiliige
Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 05.05.07 05:29
|
|
|
muidu soovitaks uus peasilinder osta, aga vaatan, et suht jõhkrate hindadega need viimase ajal (autoosad.ee'st tellisin ikka kõvasti odavamalt enda
sigarile paar aastat tagasi).
Aga kui soovi, siis võid mult tasuta saada toimiva peasilindri (kasutatud), millel korpus peetis (üks kõrv ära murdunud), aga sisu terve. Saad
lammutada ja aretada kui soovi 
Tallinna piires võin kuskile ära tuua, aga muidu peaksid ise transa orgunnima.
ahjaa, selline väike tähelepanek, et see jubinas mul on originaal korpuses, aga see, mis ma tellisin b-varuosana oli tookord vähe teistsugune.
kinnitused sobivad, aga näit. sissetulev volla oli vähe teise koha peal ning vist korpused ei olnud ka ühe pikad, sest väljuv toru tahtis ka enne
painutamist ja meelitamist, kui peale läks. Tootjat sel b osal ei mäleta.. ilmselt mingi italiaano. Sellega seonduvalt ei ole ma mitte päris kindel,
kui universaalselt need remondikomplektid sobivad.
Üks asi veel seoses siduripedaali üles tulekuga - kontrolli kas kahvel mis silindri varda otsas on ja ühendub pedaali külge on ikka terve - augud
ilusti ümmargused, mitte loperguseks kulunud. Mul tekitas see parajat peavalu... algul rumala peaga vahetasin ka silindri, ikka ei tulnud pedaal üles,
ning kui ükskord Mäo ristis öösel kell 4 silindri varras ära murdus, siis hakkasin uurima, mis värk... peale 2't tundi MacGyver'i mängimist sain
koju, aga see kahvel läks suht järgmine päev vahetusse kohe 
|
|
|
|
jokker
huviline
Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 17.05.07 18:17
|
|
|
Tõin romulast "uue" peasilindri, kuhu panin rem komplekti sisse
aga asi millegipärast ei hakanud toimima. Siis võtsin vana lahti, vedru 4ks tükiks. Romula pumbast viskasin vedru oma vanasse ja asi toimib nagu
ennemuiste. 
|
|
|
|