Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Vajaks abi 100 2.3e-ga (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1501)
paal18
huviline

Registreerunud 13.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: 100 sedaan 2.3e

postitati 30.04.07 08:54 Tsiteeri
Vajaks abi 100 2.3e-ga

Autoks on 91.a audi 100 2.3E.
Probleem on käivitamisel. Võtit keerates ei taha algul hästi käima minna ilma gaasipedaalile vajutamata. Kui käima läheb ja gaasi lahti lasen siis auto sureb kohe välja. Kui sõidetud saab mingi 500m siis jääb ilusti käima. Milles võiks asi olla. Oleks abi ees väga tänulik. Äkki tühikäigu mootor, sest pöörded on tal mingi 600 juures tavaliselt?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rants
huviline

Registreerunud 27.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90

postitati 02.05.07 13:58 Tsiteeri

Oli audi 90 2,3 sama jama, et ei tahtnud muidu käima minna kui gaasi ei andnud ja suri peale seda välja. Kui olin mitu korda juba proovinud ja mootor vaikselt soojaks läinud, siis alles jäi käima. Probleem oli selles, et külmalt ei saanud piisavalt õhku. Külmalt peab lisaõhu klapp avanema, aga mul millegipärast läks kinni. Kui võtta see klapp küljest ja sinna otse 12V akult anda, siis peaks klapp avanema, võid proovida, võibolla sul sama viga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
EX
huviline

Registreerunud 03.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 1,8 87

postitati 03.05.07 13:01 Tsiteeri

Kuskohas ja milline see klapp on? Mul samasugune jama ja läheks vaataks ka kohe üle.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rants
huviline

Registreerunud 27.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90

postitati 03.05.07 15:52 Tsiteeri

Audi 90 asub see klapp mootori kõrval, õlikorgi juures. Kui selle ära võtad ja klappi vaatad, siis peaks olema seal umbes 2-3mm õhuvahe. Kui aga 12V annad, siis peaks klapp täielikult avanema.

http://img377.imageshack.us/my.php?image=audibh7.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rebane22
huviline

Registreerunud 21.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: 2x c4 A6 avant quattro tdi

postitati 03.05.07 18:39 Tsiteeri

kontrolli külma mootoriga kas külmkäivitus pihustile vool tuleb peale.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
paal18
huviline

Registreerunud 13.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: 100 sedaan 2.3e

postitati 03.05.07 19:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: maretkull
kontrolli külma mootoriga kas külmkäivitus pihustile vool tuleb peale.

Äkki saaksid ka pildi pealt näidata kus see pihusti asub? Ma suht loll autode alal.

Nädalavahetusel proovin selle õhuklapi asja ära.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rebane22
huviline

Registreerunud 21.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.05.07 19:20 Tsiteeri

helista mulle lauaka peale siis seletan. aga kohe mul väike tita.4836210 PRIIT

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 03.05.07 19:30 Tsiteeri

Külmkäivituspihusti ei tohiks selliste ilmadega midagi teha, st sinna ei tohi voolu tulla.
Tõenäolisemalt (ja tüüpilisemalt) on viga kas tühikäiguklapis või selle juhtimises või ntx mingis õhulekkes, 600p/min tühikäiguks on nagunii liiga vähe bensumootorile.
Proovi tühikäiguklapilt juhe ära tõmmata ja vaata mis juhtub. ;)

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rebane22
huviline

Registreerunud 21.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.05.07 19:46 Tsiteeri

kuule sorri ma ei tööta puidupingis,vaid autoremondi lukksepana.kui juhe ära tümmata siis ei juhtu midagi.kui klapp on kinni,siis on kinni.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 04.05.07 07:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: maretkull
kuule sorri ma ei tööta puidupingis,vaid autoremondi lukksepana.kui juhe ära tümmata siis ei juhtu midagi.kui klapp on kinni,siis on kinni.

:D

Külmkäivituspihusti toimib ainult starterit andes mingi väga lühikese aja jooksul ja külma ilmaga, st arvestatavate pluskraadide juures ei toimeta ta üldse. Teoreetiliselt võib olla viga muidugi tõesti külmkäivituspihustis kui ta mingil põhjusel lekib ja segu liigselt rikastab, kuid praktiliselt esineb selliseid vigu väga harva.;)

Kodanik kirjeldab kehva tühikäiku ja seda võib kõige tõenäolisemalt põhjustada tühikäiguklapp (nn tühikäigumootor) mis laseb vajaliku koguse õhku õhuklapist (see gaasitrossist liigutatav siis) mööda. Vastavalt sellele õhukogusele määrab õhulugeja sobiva kütusekoguse. Õigesti häälestatud toitesüsteemi puhul peab kinnise tühikäiguklapi korral olema tühikäik normaalsest natuke madalam, (edit: ja seda eriti külma mootoriga) st sellist olukorda ka teema algataja kirjeldas. Sellisel juhul tõesti pistikut eemaldades pöörded enam ei lange. ;) Ja see näitabki, et süsteem on vigane.:D
Nii toimib see süsteem praktiliselt kõikide vanaaegsete jetronic tüüpi pritsesüsteemide puhul.

Muidugi võib viga olla ka mujal, ntx õhulekkes õhulugeja ja mootori vahel.

Põhjus miks ma pritsesüsteemide hingeeluga ennast omal ajal kurssi viisin oli see, et eestis eksisteerib minimaalselt inimesi kes teemat valdavad, kusjuures kõige paremat infot on siiamaani jaganud inimesed kes tegelevad autoremondivaldkonnaga vaid hobi korras.:D;)

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
vanapagan
huviline

Registreerunud 06.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Cherokee; Astro;... Ex 200turbo

postitati 07.05.07 10:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
kusjuures kõige paremat infot on siiamaani jaganud inimesed kes tegelevad autoremondivaldkonnaga vaid hobi korras.:D;)

Huvitav küll miks see nii on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.7% - SQL: 78.3%]