Deiv
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.07 16:57
|
|
|
A4 paneb peale chippimist näkku-----viga leitud
Sai siis paar päeva tagasi chippimas käidud ( A4 1.8 TQ ,110kw, 1999 a )ja kohe ilmnes,et 1.3 bar.juures nagu lööks fuel cut-i ---alla selle rõhku
hoides oli minek hea ja töötas ülihästi !!!!!! Nüüd on aga see putru täis viskamise laadne asi kolinud juba ca 0.7 bari juurde ja peale selle hinge
kinni tõmbamist on selgelt näha kuidas aju ise hoiab rõhku 0.3 bar-i juures ---- kui gaas maha lasta ja siis uuesti vajutada siis jälle kogub rõhku
täiega........... ja sõitmine suht võimatu !!! Äkki keegi oskab öelda
kus sellisel autol MAP sensor asub või saab keegi samasuguse auto omanik korra N75 klappi laenata proovimiseks ??? Chipi paigaldaja nagu arvas ,et viga pigem autos kui chipis kuna asju paigaldatud korduvalt !!! Map ei pidand
ka 1.3 bari juures veel otsa saama ....!!!
|
|
|
tarts
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.07 18:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Deiv
Sai siis paar päeva tagasi chippimas käidud ( A4 1.8 TQ ,110kw, 1999 a )ja kohe ilmnes,et 1.3 bar.juures nagu lööks fuel cut-i ---alla selle rõhku
hoides oli minek hea ja töötas ülihästi !!!!!! Nüüd on aga see putru täis viskamise laadne asi kolinud juba ca 0.7 bari juurde ja peale selle hinge
kinni tõmbamist on selgelt näha kuidas aju ise hoiab rõhku 0.3 bar-i juures ---- kui gaas maha lasta ja siis uuesti vajutada siis jälle kogub rõhku
täiega........... ja sõitmine suht võimatu !!! Äkki keegi oskab öelda
kus sellisel autol MAP sensor asub või saab keegi samasuguse auto omanik korra N75 klappi laenata proovimiseks ??? Chipi paigaldaja nagu arvas ,et viga pigem autos kui chipis kuna asju paigaldatud korduvalt !!! Map ei pidand
ka 1.3 bari juures veel otsa saama ....!!! |
ei ei, ma ütlesin, et saada orig kivi palun mulle! ma ei ole su autot süüdistanud 
1 analoogse autoga ilmnes ka selline probleem (kuid mitte päris nii nagu sinul), mis seal probleemiks oli ja kas lahenes ei teagi.
1.8T on tehtud korduvalt, kuid saamaks aimu kui palju on erinevaid ajusid ja erinevaid softe 1.8T mootoril, võib vaadata http://www.elecauto.com/auda4.htm
enamus tehtud asjad ei ole identsed
|
|
|
audi97
huviline
Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 523i
|
postitati 21.04.07 19:35
|
|
|
mu vanal autol pole probla lahenenud, varsti pöördub see inimene minu poole.. nii et oleks vaja map sensorit talle kuidagi. Eks ma pean harima veel
ennast vahepeal
|
|
|
|
Deiv
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.04.07 18:46
|
|
|
Viga käes ...küünlad polnud suurenenud rõhuga nõus ja boosti all auto puterdas ------- peale madalama hõõgarvuga küünalde paigaldamist käib OK 
|
|
|
audi97
huviline
Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 523i
|
postitati 30.04.07 21:05
|
|
|
ma endal vahetasin ka vahepeal küünlad ära- äkki peale seda hakkas jamama???- täpselt ei mäleta enam.. peaks uurima/proovima äkki sama viga.
|
|
|
|
Tige Kala
huviline
Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: B7 S-Line
|
postitati 30.04.07 22:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi97
ma endal vahetasin ka vahepeal küünlad ära- äkki peale seda hakkas jamama???- täpselt ei mäleta enam.. peaks uurima/proovima äkki sama viga.
|
Oluline on ka õige küünla vahe.
|
|
|
TarvoL
huviline
Registreerunud 27.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 01.05.07 08:46
|
|
|
Mis küünlad oleks siis parimad? Originaalid?
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 01.05.07 08:59
|