Tsitaat: | Algselt postitas: kenno112
kõlari taga (magnetile)kirjutatud jah 4 oomi ja kõlli läbimõõt 16cm ( läheks ka 6,5") |
Nu iseenesest kui 4 oomine kõlar siis võiks ju võtta suvalise kaksriba alumise otsa elemendi ja selle sinna kasti keerata... kuid see kast seal sees
on bandpass tüüpi ehk siis väga täpne just vastavale elemendile... et mis heli too teine element seal veel tegema hakkaks kui juba originaal on
selline nirudavõitu
Tsitaat: | Tuli välja et originaal suppari kast oli parema külje sees välja visatud ja bose võimu taha toru ühendatud. Noh mis ma ütlen,
midagi tegi küll |
Ma arvan, et kast ise oli alles jäetud sest peaks ka võimendi sellesama kasti sees olema (kui just jah miskit eraldi kinnitust talle ei mõeldud jne...
point tegelt polegi selles... kuid jah miks mitte ühendada sinna taha mõni selline väiksem kõrgema tundlikkuse ja väikse võimsusega element mida
toosama torusuppar ka tegelt on. Ruumi ta palju ei võta, rohkema ruumi vajadusel on eriti lihtne välja tõsta jne... peaksid mure saama lahendatud
miski 1000.- eest + väike kaabeldus ning tulemus ma arvan, et saab olema parem kui selle originaaliga seal.
|
|