K: B4 2.0 85kw mootor jamab..
Tervist!
Teema siis selline, et olen väga värske Audi omanik. Olen paar nädalat sõitnud autoga, aga kahjuks ei ole mootori tööga kuidagi rahul..Autoks Audi
Coupe 2.0 85kw -92a.
Nii, probleemist lähemalt siis.. Ostsin auto, mootor nagu jokutas veidike. Algul ei saanud arugi asjast, aga mida aeg edasi seda kehvemaks muutus
mootori töö. Seadsin sammud diagnosti, ja sealt sain teada, et lambda vaja vahetada, mis tundus mullegi väga loogilise mõistatuse lahendina..
Jutujärgi oli ka õhulugeja peetis, mille ta ise oli parandanud..(Ärge küsige, kuidas, ei tea isegi) Sain auto kätte ja kõik oli normaalne, tühikäik
siidine ja värki. Isegi kiideti CO-ga, et pidid väga head näitajad olema. Aga nüüd jälle hakkab see jama pihta.. Bensu võttis 10 liitrit 55 kilomeetri
peale.. Vist pole nagu normaalne. Kui tühikäigul töötab, vajutan järsult gaasi, ja tahab välja surra.. Kui soojalt käivitada, siis viskab pöörded kohe
maru madalaks, ja järsku normi tagasi. Ühendasin õhulugeja lahti, auto käis edasi, aga ebastabiilselt, ja gaasi lisades, tahtis välja surra..
Ahjaa, vahepalaks, et ka temp. näitab salongis vahepeal isegi 110 kraadi, mille peale eelmine omanik lisas, et oli "kangema" anduri pannud, kui
vahetas andureid, et too pidi valesti näitama lihtsalt, et pole vaja muretseda.. kuid diagnostis näitas asi 94 kraadi aparaadiga.
Et siis loodan mõistvat suhtumist, et miks olen lisanud uue postituse, kui siin tegelikult asjast palju juttu, aga tahtsin asja lihtsalt laiemalt
selgitada. Loodan siit probleemile lahenduse leida, sest endal juba mõistus otsas..

|
|
|