Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: udutuled (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 1413)
razii
huviline

Registreerunud 25.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: jalakäija

postitati 02.12.03 17:01 Tsiteeri
udutuled

ostsin omale udutuledega stange(kuna see oli hetkel kätte saadav)ja ennist mu audil puudus selline varjant.stanget ette pannes leidsin sealt pistikud,mis sobisid udutuled pistilutega....ja sealtmaalt mu mõistus lõppes

mida ma edasi peaks tegema,tahaks neid ka põlema saada,mis nad muidu niisama seal passivad

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 02.12.03 17:38 Tsiteeri

üldiselt,kui olid olemas uduka alumised otsad,siis peab olema ka salongis lüliti konnektor olemas.Ilmselt on see peidetud kuskile armatuuri sisse lüliti katete varju.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
razii
huviline

Registreerunud 25.10.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.03 19:16 Tsiteeri

tahad väita,et kõik see kabla-ma mõtle relee ja juhtmed armatuuri all on juba küljes
kas need juhtmed jõuavad sinna kus on taga udutule ja tagaklaasi soojendi lülitite juurde

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 02.12.03 19:20 Tsiteeri

üldiselt on kõigil audidel see olemas minu teada.Keegi ei hakka udutulede pärast ju spetsiaalselt sinu autole tervet juhtmestikku ümber tegema.
Mina arvan et otsi kuskilt lüliti ja asi peaks olema plug&play.
sinu kasuks räägib juba see et stange all olid udukale pistikud olemas.Eks kisu sealt tagaklaasi soojenduse lüliti juurest tühjad katted maha ja piilu mis all toimub.
BTW.tehase poolt puuduvad kõigil audidel kõigi tulede releed,neid pole ette nähtudki.Abiks oleks küll ise installida see sinna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Demis
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5 cyl 20V

postitati 02.12.03 19:22 Tsiteeri

hei hei
Tagumiste udukate lyliti sul ju on? Sellel on kaks asendit. Esimene on esimesed udukad ja teine on esimesed plus tagumised. Minu autol on nii, kusjuures samuti pole originaalis esimesi udukaid ja ka on kapoti all pistikud olemas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
razii
huviline

Registreerunud 25.10.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.03 19:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja WarAngel
hei hei
Tagumiste udukate lyliti sul ju on? Sellel on kaks asendit. Esimene on esimesed udukad ja teine on esimesed plus tagumised. Minu autol on nii, kusjuures samuti pole originaalis esimesi udukaid ja ka on kapoti all pistikud olemas.

kaks asendit!!!mul küll sellist varjant ei ole on ainult üks asend,vajutad alla ja taga hakkab särama ja kogu lugu...ma ei tea pole vanemate mudelite sisse näid võibolla seal tõesti on kaks asendit,mul ülemineku varjant

alambe
huviline

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.03 07:58 Tsiteeri

üleminekul, e. libelingil tõesti udukatele kaks lülitit, asuvad aga nad ikka kõik ühes koos -tag.klaasi soendus, tag. udukad ja esim. udukad, nii et kitku sealt maki juurest keskkonsool lahti ja seal peaks sul pistik olema, sinna romulast lüliti ja asi peaks toimima.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
80quattro
klubiliige

Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3

postitati 03.12.03 08:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja alambe
üleminekul, e. libelingil tõesti udukatele kaks lülitit, asuvad aga nad ikka kõik ühes koos -tag.klaasi soendus, tag. udukad ja esim. udukad, nii et kitku sealt maki juurest keskkonsool lahti ja seal peaks sul pistik olema, sinna romulast lüliti ja asi peaks toimima.

Osta ikka uus lüliti (125EEK):o, saad õige lüliti:) säästad aega ja raha:P

Toomas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
alambe
huviline

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.03 09:30 Tsiteeri

no siis muidugi tasub uus lüliti osta kui se nii odav on, oli vist nii et tagumised olid oranziga ja esimesed rohelise märgutulega?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
daqqer
huviline

Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: minu masinad

postitati 03.12.03 13:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja alambe

eee, mul on c3... karelink ja kaa kaks aendit, ise pole midagi näppinud ja vaevalt et keegi teinegi on... war-il kaa ju mitte-libelink :)

d | ehitustehnika, suruõhk
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
layri
huviline

Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Kawasaki ZX10R -06a.

postitati 25.11.09 11:45 Tsiteeri

-96 aasta C4 Audi. Ette said pandud udutuledega tuled, muidu neid polnud. Muretsetud sai ka udutulede lüliti salongi koos pistiku ja 10cm pika juhtmekimbuga.
Kas kusagil armatuuri all on pistik udutulede olemas ja asi on plug n play?
Kuigi vaatasin oma tulede taha minevat pistikut, kuhu läheb sisse 4 juhet, aga autol millel on originaalis udutuled ees, läheb sinna 5 juhet.
Kust leida skeemi, juhtmete vedamiseks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
layri
huviline

Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Kawasaki ZX10R -06a.

postitati 26.11.09 17:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: layri
-96 aasta C4 Audi. Ette said pandud udutuledega tuled, muidu neid polnud. Muretsetud sai ka udutulede lüliti salongi koos pistiku ja 10cm pika juhtmekimbuga.
Kas kusagil armatuuri all on pistik udutulede olemas ja asi on plug n play?
Kuigi vaatasin oma tulede taha minevat pistikut, kuhu läheb sisse 4 juhet, aga autol millel on originaalis udutuled ees, läheb sinna 5 juhet.
Kust leida skeemi, juhtmete vedamiseks?

Ei oska siis keegi aidata?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.6% - SQL: 69.4%]