10 l 100 km kohta on harju keskmine.
Minul pole üksi auto olnud nii ökonoomne kui erinevatest foorumitest lugeda võib, samas diagnostika on autod kõik väga headeks hinnanud.
Eks ikka sõidustiilist oleneb Selle tõestuseks lugu - käisime kunagi naise
isa ameeriklasega kruiisimas - mina sõitsin maanteel 90ga (cruise control ei töötanud), siis oli kompuutri hetkekulu stabiilsel sõidul 8,4....8,9.
Naine sõitis sama teed, samamoodi 90ga ja kompuuter näitas 9,5...10 
Eks kütusekulu sõltub juba sellistest pisiasjadest kui äkkilisi liigutuse sa gaasipedaaliga teed, kas ühtlasel sõidul on sul jalg gaasil paigal v
sõida nö ujudes, kas pidurdad käiguga v ei, kas sõidad mootori soojaks v teed külmalt lühikesi sutse - Tartus väga tõenäoline külmaga 
Ma usun, et südame rahu mõttes käi diagnostikas ära, aga ära võta ka südamesse kui sul kütuse kulu jääb mujal kuuldust suuremaks - kõik tahavad, et
neil oleks hea auto ja nii siis kipub 9l kekmisest kulust teistele rääkides saama 8,9 jne (minu arvamus)
P.S. Curse22 - 2,0 B4 ja 7,5 l 100km kohta - kas sa ikka linnas kah vahel sõidad madalaim sellise mootori kütuse kulu, mida olen siiani näinud ja tankimiste-kilometraa˛i lugemise jne abi kontrollinud on olnud 8,7,
see sisaldab 60/40 Linn/maantee
|