Petzz
huviline
Registreerunud 06.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2.5tdi Quattro 2001
|
|
postitati 14.03.07 20:23
|
|
|
2001 A6 Quattro sildade remont...
Tuleb hakata sildade remondile mõtlema, kuna ees hakkas aukudest läbi sõites mingit kahtlast naginat kostma ja kontrollis (Pärnu Carstop) loeti ette
mingi 5-6 nimetust (puksi-sarniiri) mis lähiajal hakkaks nagu läbi minema, nii ees kui taga...et siis nagu....
1) Kas peaks vahetama läbiolevad osad eraldi või peaks kohe remontkomplekti ostma (kas see komplekt sisaldab siis kõiki sarniire-pukse?), see pidavat
odavam tulema ja öeldi, kui ühed juba minama hakkavad, egas siis teistelgi pikka pidu ole. On see nii?
2) Kas peaks kindlalt panema A või võib ka "kvaliteetse" B panna (kui jah, mis firma käiks) ja üleüldse kas keegi teab nende hinna ja vastupidavuse
(km mõtlen) erinevust.
3) Aave varuosad pidid head olema, mida nad seal müüvad, kas A-d või B-d?
4)Kuna olen alles värske Audi omanik, siis ei tea kes siin foorumis varuosade müügiga tegeleb kelle käest hinnapakkumist küsida. Keegi võiks mõned
andmed avaldada, kui viitsimist on.
5)Kus võiks üldse Pärnus sildasid remontima minna, on kellelgi kogemusi või soovitusi (võib ka mujal teostada tegelikult).
See oli siis "lühidalt" kõik...
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.03.07 20:28
|
|
|
Sillajupid peaks ikke originaalid olema, need kestavad kuskil 80 000km'i Eesti teedel ning tasub kohe komplekt vahetada...
Originaali müüb vaid Reval ja meie, mujal on b komplekt...
Meie vahetame hetkel komplekti soodushinnaga 8500.- tegemist siis originaalkomplektiga!
Ps.Lähiajal hind jällegist tõuseb...
|
|
|
|
|
|
raigo
huviline
Registreerunud 11.03.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.03.07 20:32
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: juks11
Sillajupid peaks ikke originaalid olema, need kestavad kuskil 80 000km'i Eesti teedel ning tasub kohe komplekt vahetada...
Meie vahetame hetkel komplekti soodushinnaga 8500.- tegemist siis originaalkomplektiga!
Ps.Lähiajal hind jällegist tõuseb... |
OT
Kas teie silljuppide hinnad kõiguvad ka nagu nafta barreli maailmaturuhinnad? 
|
|
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.03.07 20:39
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: raigo
Ps.Lähiajal hind jällegist tõuseb... |
OT
Kas teie silljuppide hinnad kõiguvad ka nagu nafta barreli maailmaturuhinnad? |
Ei, mitte nii, allapoole ei lähe lihtsalt... Isegi ime, et tehasest nad sellise hinnaga kätte saab, mingi 5a tagasi maksis komplekt 13 tuhhi ning siis
oli raha väärtus kah tunduvalt teine...alles oli hind tonn odavam ja eks varsti ole jälle mingi hinnatõus...
|
|
|
|
|
|
Petzz
huviline
Registreerunud 06.11.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.03.07 21:07
|
|
|
...et siis pole vahet kas quattro või mitte, hind on sama (kus on loogiga?!?, või tuleb seal tagasilla pukse-värke veel juurde osta...
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.03.07 21:10
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Petzz
...et siis pole vahet kas quattro või mitte, hind on sama (kus on loogiga?!?, või tuleb seal tagasilla pukse-värke veel juurde osta...
|
Komplekt on esisillale ning seal pole vahet kas Quattro või mitte ja Sinu autol ei ole tagasillas vaja midagi vahetada (ei lagune lihtsalt), kui siis
vahest harva diffri simmerlinge...
|
|
|
|
|
|
Petzz
huviline
Registreerunud 06.11.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.03.07 21:20
|
|
|
|
Komplekt on esisillale ning seal pole vahet kas Quattro või mitte ja Sinu autol ei ole tagasillas vaja midagi vahetada (ei lagune lihtsalt), kui siis
vahest harva diffri simmerlinge... |
Ma nüüd täpselt ei mäleta, aga minu arust seal nimekirjas mis kontrollis mulle anti esines ka tagumisi pukse vms, aga ma homme vaatan autosse kas
leian selle paberi ülesse ja siis kirjutan kõik nii siia nagu mulle seal väideti, eks siis selgub millega tegemist on.
V-o need nimetused on lihtsalt sellised esimene-tagumine-ülemina-alumine ja mina võhik lihtsalt mõtlen kohe selle all tagasilda.
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.03.07 21:36
|
|
|
|
vahest harva diffri simmerlinge... |
Ma nüüd täpselt ei mäleta, aga minu arust seal nimekirjas mis kontrollis mulle anti esines ka tagumisi pukse vms, aga ma homme vaatan autosse kas
leian selle paberi ülesse ja siis kirjutan kõik nii siia nagu mulle seal väideti, eks siis selgub millega tegemist on.
V-o need nimetused on lihtsalt sellised esimene-tagumine-ülemina-alumine ja mina võhik lihtsalt mõtlen kohe selle all tagasilda.
|
Kuna esisillas on 8 hooba siis ongi nimetused perem alumine tagumine ja see kõik ikka esisillas!
|
|
|
|
|
|
Petzz
huviline
Registreerunud 06.11.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.03.07 20:09
|
|
|
Siis asi selge...kui tagasi jõuan võtan ühendust, siis saab remondist täpsemalt rääkida...mulle kontrollis ka asja ei selgitatud (ju siis eeldasid et
pole vaja), mul oli siiamaani quattrost selline mulje, et kui silla remondiks läheb tuleb nii esi- kui ka tagasild ette võtta.
|
|
|
|