Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Korras! Kojameestele vee pritsimise surve (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 1852)
olbert
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Golf IV 1,9TDi 4Motion Variant

postitati 09.03.07 00:18 Tsiteeri
Korras! Kojameestele vee pritsimise surve

tuli siit alles lause :D .. ei leidnud otsingust sellist asja või lihtsalt ei oska veel otsida..

aga probleem selles, et kui tahan pesta esiklaasi siis surve on nii väike, et nii õeldes venib ainult klaasile.. kui sõidan mingi 80-90 km/h siis ei jõuagi vedelik üldse üle kojamehe.. ainult siis tuleb klaasile, kui kojamehed on tööreziimi läinud ja kui alla tagasi tulevad siis lükkavad kõik vedeliku alla tagasi.. st: ei pritsi üle kojamehe.. olen vahetanud juba 4 klaasipesuri pumpa (forssist) aga kõik toimub ikka samamoodi.. olen ka läbi puhunud suruõhuga kõik voolikud ja pesurid mõlemat pidi..

selline tunne, et voolikud on liiga suured või pumba jõud liiga väike või on kusagil voolikut jätkatud peenema toruga (mida pole veel tähele küll pannud)..
tagasivoolu klapp oli ka vahel aga see oli laiali seest ja võtsin selle vahelt ära ja panin ise torujupi vahele aga paremaks ikka ei läinud..

mõistus otsas.. ehk keegi oskab aidata.. see ei ole kahjuks esimene auto mul selline, mis ei taha eriti pritsida.. neljas järjestikune auto juba.. :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.07 06:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: olberttagasivoolu klapp oli ka vahel aga see oli laiali seest ja võtsin selle vahelt ära ja panin ise torujupi vahele aga paremaks ikka ei läinud..

Tagasivoolu klapp? ja nüüd otsetoru? mille jaoks selline asi veel vajalik? Minuteada ei tohiks selles süsteemis mitte miskit tagasivoolu klappi ega üldse miskit tagasivoolu ringlustki olla. Asi saab alguse paagist millest pump lükkab klaasipesuvedeliku torusse mis jõuab düüsideni luugil ning läbi düüside kõik klaasile... ei miskit tagasivoolu, selline asi pole kuidagi mõistlik asi seal. Sulge see tagasivoolu osa täiesti ära ja proovi uuesti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
mulk
klubiliige
ac aasta auto 2007/2009 võitja

Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V

postitati 09.03.07 06:33 Tsiteeri

Ma arvan, et peeti silmas tagasivoolu takistavat klappi, mitte nn. tagasivoolu, e. tsirkulatsiooni ? :D
No igatahes, teema autorile soovitaks kontrollida tyyside kylge tulevaid voolikuid, nende vahelt kaob surve ja pesuvesi ysna kergelt, jättes ka "vihmarennile" kapotiall ilusa loigu.

http://badges.fuelly.com/images/smallsig-metric/501789.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.03.07 06:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mulk
Ma arvan, et peeti silmas tagasivoolu takistavat klappi, mitte nn. tagasivoolu, e. tsirkulatsiooni ? :D
No igatahes, teema autorile soovitaks kontrollida tyyside kylge tulevaid voolikuid, nende vahelt kaob surve ja pesuvesi ysna kergelt, jättes ka "vihmarennile" kapotiall ilusa loigu.

Aaa... krt sellepeale kohe ei mõelnudki :P
Aga jah, ega seal peab miski leke põhimõtteliselt olema kui nelja erineva pumbaga asi täpselt sama.

ML
huviline

Registreerunud 28.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100CD ,MB Vito 111CDI

postitati 09.03.07 07:30 Tsiteeri

endal oli sama jama,siis avastasin,et kapoti all jooksvate voolikute üks ühendus oli pool lahti,sai ilusti kinni surutud ja nüüd laseb ilusti

tark ei torma
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
roy
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.07 12:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ML
endal oli sama jama,siis avastasin,et kapoti all jooksvate voolikute üks ühendus oli pool lahti,sai ilusti kinni surutud ja nüüd laseb ilusti
Viienda pumbaga peaks õnnestuma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 10.03.07 14:02 Tsiteeri

Ise olen kokku puutunud sellise jamaga, et kapoti sulgedes vajutas kapott vee vooliku kokku ja vesi ei pääsenud piisava survega läbi. Kord jäi kogemata kapott irvakile ja oh imet, vett purskub nii et vähe pole!

olbert
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.07 15:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: roy
Tsitaat:
Viienda pumbaga peaks õnnestuma.

mida sa sellega silmas pead ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
olbert
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.03.07 15:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaits
Ise olen kokku puutunud sellise jamaga, et kapoti sulgedes vajutas kapott vee vooliku kokku ja vesi ei pääsenud piisava survega läbi. Kord jäi kogemata kapott irvakile ja oh imet, vett purskub nii et vähe pole!

krt selle peale ma pole tulnudki.. proovin järgi ja siis ütlen, kas läks paremaks või mitte..

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 11.03.07 19:09 Tsiteeri

Tsitaat:

Bingo ... endal oli samasugune jama ... mingi aja tagant lülkkas vooliku kolmiku otsast survega lihtsalt lahti ja kõik... nii et tasub kontrollida, ise panin sinna väikese pingutusvitsa lisaks juurde et seisaks kolmiku otsas korralikult. Aga muideks ... Enda tööbusil on (vedeliku klaasile kandmisest rääkides) suht asjalikult asi lahendatud tegelikult et voolikud jooksevad kojameeste külge ja vesi pihustatakse klaasile koos kojameeste liikumisega .... isegi olen täheldanud et suure kiiruse juures puhub enda audil tuul vedeliku sinna kuhu vaja pole ... suur kapott ja pesuvedeliku pihustid nati kaugel klaasist ... klaas ise ju ka sellise nurga all et vesi kaob suure kiiruse juures oma teed :D

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
olbert
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.07 21:34 Tsiteeri

Tsitaat:

oli jah vooliku kokku surunud ja ei suutnud vett läbi suruda sealt korraliku survega.. kahju, et ise pole selle peale varem tulnud.. ainult aasta-aega sai sõidetud sellise vee nirisemisega :D

Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 23.03.07 17:14 Tsiteeri

Hea, et korda said! ;)

Ma ise lähenen tavaliselt Audi puhul probleemile just sellest vaatevinklist, et viga võib olla justnimelt lihtne ja mõnes tühiasjas. Alles siis tuleb päevakorda suurema jama võimalikkus.
Enamasti laheneb probleem ikkagi lihtsalt... :)

olbert
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.03.07 18:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Hea, et korda said! ;)

Ma ise lähenen tavaliselt Audi puhul probleemile just sellest vaatevinklist, et viga võib olla justnimelt lihtne ja mõnes tühiasjas. Alles siis tuleb päevakorda suurema jama võimalikkus.
Enamasti laheneb probleem ikkagi lihtsalt... :)

asi oli selles,et see pump, mis oli ostes peal, oli lõhki külmunud ja järgmised kaks ei saanud arvutiga ühendust ja piiksus koguaeg, et tühi on.. aga surve oli koguaeg sama..

et võib siis lukku panna või mis moodi see asi käib..

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.6% - SQL: 64.4%]