Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: audi tühikäik jõbib (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 2163)
cooper16
huviline

Registreerunud 13.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 b4

postitati 01.03.07 16:55 Tsiteeri
audi tühikäik jõbib

jutt käib audi 88a 2.3 R5 100kw.mure selline et tühikäik kõikub 1000 -1400 pöörede vahel,külmalt käib päris hästi,,kui autoga tuled sõitust kõikivad pöörded väga hullut,lasen autol 10 min. seista siis jälle töödab natuke aega ja hakkavad pöörded uuesti kõikuma.olen tühikäigumootori juba 2ra vahetanud aga abi pole ikka saanud

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mürka10
huviline

Registreerunud 07.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,3E 1989, Audi A4 Avant B5 1,9 tdi 1999

postitati 02.03.07 15:19 Tsiteeri

Ma soovitan lambda anduri üle vaadata:) See võib põhjustada sellist käitumist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jvc
huviline

Registreerunud 10.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,3E´92

postitati 02.03.07 18:03 Tsiteeri

ei ole vist mõtet uut teemat teha seega uurin siit:P
mul siis viga sarnane aga pöörded kõiguvad alla poole st kui foori taga seisma jään siis kukuvad pöörded 300-400 peale ja siis tagasi normaalseks ja nii mitu korda järjest! kas võib ka viga lambdas olla?? ja samas kiirendamisel natuke enne 4tuh pööret teeb mootor kerge tagasilöögi ja siis sureb kas välja või kaob jõud korraks ära!! suht pikk jutt aga loodan et keegi mõistab autoks a100 92 2,3e!!
tänud ette ära:D!!

jaspa
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.03.07 19:09 Tsiteeri

Räägiksin just selle kiirndamise osas. Omal 2,3 98 kw hakkas samuti auto kiirndamisel kusagil 4000 pöörde juures kakkuma ja jõud kadus. Seda olenematta millise käiguga kiirendada. Peale süüteküünalde vahetust (NGK vahetasin välja Denso vastu) asi lahenes. Pealekauba küsiti Aaves NGK küünla eest just sellele (AAR) mootorile 95 eek-i tk, samas kui Denso eest vaid 65 eek-i, ühes teises Lõuna -Eestis asuvas autopoes. Ja kuna sai suu lahti tehtud ja sõbrahinda küsitud siis tuli minu jaoks kogu komplekti maksumuseks vaid 250 eek-i. Ehk tasub küünlad kriitilise pilguga üle vaadata.

jvc
huviline

Registreerunud 10.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,3E´92

postitati 02.03.07 21:35 Tsiteeri

küünlad vahetasin suve lõpus ära panin küll championi küünlad aga sel vast vahet pole!! aga samas kontrollin igaks juhuks homme üle!!! muidu nagu selline asi ei häirigi aga linnas teistele tipptunnil jalgu jääda ka natuke pahavõitu:D ühekorra kooles mul mustamäe teel ära sain töö juurest välja keerata ja siis oli kõik läks natuke mööda ja läks jälle käima:P

ponkskar
huviline

Registreerunud 20.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.07 07:50 Tsiteeri

Mul vist mingi suurusjärgus sarnane jama nagu mõnel eelkõnelejal. Paar nädalat tagasi hakkasin tundma, et kõrgematel pööretel näit mööda sõidul tõmbab korraks nagu hingest kinni (nagu siksil vanasti). Näit kolmanda käiguga 80ga sõites ja gaasi järsult vajutades. 5ndaga 80-90ga vajutades on see jõuetu hetk päris mitu sekundit, kui kiirus on üle 100, siis nagu eriti seda probleemi ei ole. Pole küll bensukas käinud, aga seierit vaadates tundub,et bensukulu on ka üle 10 (siiani on olnud ca 8,5). Tühikäigul on mootoripöörded ca 850-900 ja armatuuri all käib aegajalt nagu relee plõgin-särin, natuke gaasi andes ja pöördeid tõstes ca 1100ni, see plõgin-särin kaob.
Korra kuu aega tagasi suri ka sõidu ajal välja, aga siis oli vist pagassi juhtmetes lühis, kuna need sai korda tehtud ja enam pole välja surnud. Ptüi, ptüi, ptüi.
Alustan bensufiltri vahetusega, kuna talvel käivitades ei tahtnud kuidagi pöördeid ülesse võtta. Siis küünlad, lambda....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
vuchmann
huviline

Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: CLS 55 AMG 400 kW

postitati 27.03.07 08:10 Tsiteeri

Mul on aga selline jama!Autoks on audi 100 2.8Q 92.a.Asi on pidevalt selline,et kui vajutada sidur alla siis pöörded langevad niivõrd alla,et mootor sureb pidevalt välja.Mis asi võib seda põhjustada?Kui uuest käivitada siis pöörded on normaalsed 900 juures.Muidu mootor töötab hästi.

Audi 80,90,100,S4,Coupe jubinaid müün.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaspa
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.07 06:56 Tsiteeri

Vastus siis esimese postituse kohta. Ei tulegi täpselt ette kui erinevad on 2,3 100 kw ja 98 kw. Aga paar päeva tagasi sai putitatud just 98 kw -st mootorit samade sümptomitega. Algul sai kahtlustatud seda pritse pea küljes olevat tühikäigumootorit kuna kui sealt juhtme lahti ühendasime siis jätsid pöörded küll kõikumise aga mootor käis u. 1000-1100 p/min. Siis tekkis sõbral aga kahtlus, et tema autol ei tule sisse lülitatud süütega voolu (12 V ) tühikäiguklapile mis minu autol aga olemas oli. Kontrollimise käigus selguski, et tühikäiguklapi pistiku juhe oli tagant ära murdunud. Juhtmed uuesti kokku tinutatud ja mõlemad pistikud, nii tühikäiguklapile kui ka tühikäigumootorile ühendatud ja probleem kadunud.
Seekord läks siis sedasi, mis muidugi ei tähenda, et alati nii lihtsalt võiks pääseda:D

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 28.03.07 08:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ponkskar
Mul vist mingi suurusjärgus sarnane jama nagu mõnel eelkõnelejal. Paar nädalat tagasi hakkasin tundma, et kõrgematel pööretel näit mööda sõidul tõmbab korraks nagu hingest kinni (nagu siksil vanasti). Näit kolmanda käiguga 80ga sõites ja gaasi järsult vajutades. 5ndaga 80-90ga vajutades on see jõuetu hetk päris mitu sekundit, kui kiirus on üle 100, siis nagu eriti seda probleemi ei ole. Pole küll bensukas käinud, aga seierit vaadates tundub,et bensukulu on ka üle 10 (siiani on olnud ca 8,5). Tühikäigul on mootoripöörded ca 850-900 ja armatuuri all käib aegajalt nagu relee plõgin-särin, natuke gaasi andes ja pöördeid tõstes ca 1100ni, see plõgin-särin kaob.
Korra kuu aega tagasi suri ka sõidu ajal välja, aga siis oli vist pagassi juhtmetes lühis, kuna need sai korda tehtud ja enam pole välja surnud. Ptüi, ptüi, ptüi.
Alustan bensufiltri vahetusega, kuna talvel käivitades ei tahtnud kuidagi pöördeid ülesse võtta. Siis küünlad, lambda....

Kui tegu ABK mootoriga siis soovitaks armatuuri all üle vaadata pearelee nr 30.Sellel kipub külmakaid sees olema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 28.03.07 11:11 Tsiteeri

Paras aeg mul ka sõna sekka öelda. Minu autol (A100 2,3) hakkasid pöörded kõikuma 1050-1150 juures. Küllalt vähe, aga väga häiriv. Varem olid tühipöörded 750-800 peal. Viga polnudki hull - tühikäiguklapi kahest juhtmest üks oli pistiku küljest ära murdunud...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaspa
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.07 20:43 Tsiteeri

No sinu autost just eelpool juttu oligi:D

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.5% - SQL: 79.5%]