Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Mootori diagnostika (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1977)
galen
huviline

Registreerunud 01.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: B4 2.6 V6, Škoda kahene aiatraktor

postitati 26.11.03 13:50 Tsiteeri
Mootori diagnostika

Hi,

ilmselt suht kkk, aga ehk keegi oskab öelda kus oleks parima hinna/kvaliteedi suhtega mootorile diagnostikat teha. Tarbib teine õli vähe rohkem kui ilus oleks (seejuures ei suitse üheski töörezhiimis) ja ka benssu rüüpab vähe lõbusamalt kui mulle meeldiks. Viimati sai paak pandud kurguni ja läbitud on vaid 500km ja osuti on punases. neist 400km maanteel. seda on veits palju :G.
Ise kahtlustan lambda andurit, sest aegajalt on minek sellin tuim, justkui pooks kinni või veaks aint poole mootoriga. Eelmisel autol, ma mäletan, tegi lambda andur sellist trikki et kohati oli minekut ja kohati polnud. Aga hea oleks kuskil pingis ära käia.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 26.11.03 14:43 Tsiteeri

Palu on palju õli? Minul on õlikulu 0,7-0,9 15 000 kohta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
galen
huviline

Registreerunud 01.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: B4 2.6 V6, Škoda kahene aiatraktor

postitati 26.11.03 14:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja andres
Palu on palju õli? Minul on õlikulu 0,7-0,9 15 000 kohta.

ca 0.5l ~2000km kohta... Õli muidu shelli täissünt.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 26.11.03 17:21 Tsiteeri

ei tea kas ette võtavad aga türi tmk-s teeb üks mees 150.-/h mootori diagnostikat, bensukulu võttis sigaril alla, aga kas õlikulu jms. uuematel teeb ei oska öelda

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ABK 92
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: Seat Cordoba

postitati 26.11.03 17:31 Tsiteeri

Mine Speedsterisse,minu B4 pani Hannes ikka nii edasi käima nagu see veel kunagi ei ole edasi käinud, ning raha ka kuigi palju ei tahtnud. Mina olen rahul.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 22.9% - SQL: 77.1%]