Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: osio võim (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1945)
Audimees2006
huviline

Registreerunud 23.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi200

postitati 25.02.07 19:11 Tsiteeri
osio võim

Leitsin sellise audio võimu nagu Osio HPA2000.Ma pole seda veel ostnud kuid äkki on kellegil sellest firmast mingi kogemus paetada või midagi seesugust.Minule on se täiesti tundmatu kuid praegune omanik kiidab ja pakub he hinnaga.Mis arvate kas võtta või soovitate midagi muud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 25.02.07 19:23 Tsiteeri

Osio on rohkem selline low-end asi. Kirjade järgi on ta vist 2x150W, reaalselt ca 2x40W RMS. Esikõlarite jaoks käib küll.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 28.02.07 16:36 Tsiteeri

Ei tahaks küll sinu sapiste märkuste järel sinu poolt tekitatud teemades midagi kommenteerida aga ehk olen liig lahke. Osio oli omala ajal üks üsna tegija Auto HI-FI ga tegelev firma . Ma ei mäleta kelle alla ta läks ja kellena ta nüüd eksisteerib aga mu enda masinal on Osio võimendi pagasnikus ja võin väita et kaup on hea ... sound puhas ning suht viisakas ka muus mõttes ...
http://ultra2005.planet.ee/Audiclub/osio.jpg kui hind soodne siis võid ära võtta sest lõputult pole mõtet ju võimsust genekale koormata ... ja sellise veidi parema laxu jaoks on OSIO õige valik ,,, Võimendi taha on mul yhendatud 180 w Philipsi "tünn" supakas .... ja toidab täitsa viisakalt ära.

Veidi pilte siit sellest mis sulle pakutakse ... 50w lahjem kui mul .... üldiselt olen aga arvamusel et peale supaka muudesse kõlaritesse on piisav cd stereost väljunduv võimsus .... lisavõimendi on ikka rohkem subwooferi jaoks ....

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Audimees2006
huviline

Registreerunud 23.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.07 16:18 Tsiteeri

No võtan asja vist ära sest selle hinnaeest paremat vist ei saa.Äkki oskab keegi soovitada mingit kondekat vahele või midagi säärast.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 01.03.07 16:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra2005
üldiselt olen aga arvamusel et peale supaka muudesse kõlaritesse on piisav cd stereost väljunduv võimsus .... lisavõimendi on ikka rohkem subwooferi jaoks ....

See 5-10W per kanal on piisav seni, kuni pole paremat kuulanud. ;)

Tsitaat:
Algselt postitas: Audimees2006
No võtan asja vist ära sest selle hinnaeest paremat vist ei saa.Äkki oskab keegi soovitada mingit kondekat vahele või midagi säärast.

Nii lahja võimu jaoks pole kondekat vaja. Vea normaalsed vähemalt 10 mm² toitekaablid ja toimib küll.

Mida Sa võimandada plaanid üldse?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Audimees2006
huviline

Registreerunud 23.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.07 17:16 Tsiteeri

subwooferiks on enda oma looming Tannoy elemendiga mis peaks olema mingi 150w heal juhul kuid eks ta rohkem mul madalatele helidele seatud 15-100hz vist

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 02.03.07 05:57 Tsiteeri

Ütleme nii et on paremaid kuuldud ... aga üks asi on see et kui pole huvi hakata suuri muudatusi tegema audio osas ja kui tahad lihtsalt ustes olevate kõlarite võimendamiseks lisaks pagasnikusse väikest supakat mis normaalset häält teeks ja üle mõistuse ei lammutaks siis minu meelest sobib selline asi küll.

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 02.03.07 07:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra2005
Ütleme nii et on paremaid kuuldud ... aga üks asi on see et kui pole huvi hakata suuri muudatusi tegema audio osas ja kui tahad lihtsalt ustes olevate kõlarite võimendamiseks lisaks pagasnikusse väikest supakat mis normaalset häält teeks ja üle mõistuse ei lammutaks siis minu meelest sobib selline asi küll.

Ega korralikku võimendust ei lähegi ju ilmtingimata selleks vaja, et lammutaks, vaid ikka selleks, et võimalikult vähe moonutusi oleks. Eriti kui aegajalt natuke kõvemini kuulata, kui uudiseid :).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.1% - SQL: 76.9%]