Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Pööran tuttavat AUDI usku - kommenteerige (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 2495)
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 25.11.03 09:47 Tsiteeri
Pööran tuttavat AUDI usku - kommenteerige

http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=51204

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 25.11.03 11:04 Tsiteeri

Mis autod enne olnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 25.11.03 11:24 Tsiteeri

Liiga uus minu jaoks :D:D:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audi-äss
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 4WD ARBUUS

postitati 25.11.03 11:58 Tsiteeri

noh TV võix sees olla.. ja nav ka:) kui ma niiuue auto ostax:D:D muiud välimusepoolest ok ja 142kw ka tervitatav:P aga sellise autopuhul kus on Quattro???

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.11.03 07:32 Tsiteeri

Tegelikult on siin määrav hind - 235 000 ning kere kuju - Avant.
Küsimus korra 2,8 mootori osas: foorumis on olnud juttu 2,8 mootori kuuma tundlikusest. Jäi silma lause: vahetasin termostaadi ning sain probleemist lahti - mida see tähendab? Ehk kas 2,8 mootoril peaks olema / panema natuke varem (temp. poolest) avaneva tremostaadi?

To audi-äss: navi on peal, aga mis sellega meil teed?:D Rootsi ju kõige lähem koht, kus see töötab.

To Rain: Eestisse toodud 2 aastat tagasi, EurostAuto poolt. Siis läbisõit olnud 54 000. Sõitnud sellega mingi notaribüroo tädi. 54 000 peal on Revalist läbi käinud, hetkel 89 000 ees, aga mis vahepeal tehtud (hooldatud) ei tea, raamatus pole märki ning Eurost ka ei tea.

mike
huviline

Registreerunud 13.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 3.0 Q

postitati 26.11.03 08:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja andres
Küsimus korra 2,8 mootori osas: foorumis on olnud juttu 2,8 mootori kuuma tundlikusest. Jäi silma lause: vahetasin termostaadi ning sain probleemist lahti - mida see tähendab? Ehk kas 2,8 mootoril peaks olema / panema natuke varem (temp. poolest) avaneva tremostaadi?

minu meelest on see 2,8 mootor üldse parim valik, ise olen väga rahul. kui peaks mingi teise mootori valima, siis 4,2 V8 võiks ju olla variant...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
peep
klubiliige

Registreerunud 03.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6

postitati 26.11.03 09:02 Tsiteeri

Mul on olnud kaks sellise mootoriga autot (kokku 4 a. ja 130 t. km.) ja mingeid temperatuuri probleeme pole täheldanud. Küll aga on selle mootori üheks omaduseks tavapärasest rohkem õli võtta, 2-4 l. 15 000 peale. See ei ole viga, vaid lihtsalt nii ongi. Muidu midagi eriti ei lagunenud, kestis ilusti.

Eks see mineku teema ole maitseasi aga tegelikult on 2.8 ja tiptronicu kombinatsioon paras uimerdis. Seda siis sama hinnaklassi konkurentidega võrreldes. Ehk quattro puudumine annab natuke teravust juurde, ei tea, pole esiveolist proovinud.

Aga kõik oleneb ju ostja eelistustest - mis siin ikka niiväga veenda.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
arvoest
huviline

Registreerunud 30.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Subaru Impreza WRX

postitati 26.11.03 09:28 Tsiteeri

kes sellise mootoriga poleks mõtekam quatro

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.11.03 14:41 Tsiteeri

Quattro teemast nii palju, et tulevane omanik on selline rahuliku jalaga ning ei oma vägasuurt läbisõitu. Samuti sai hetkel määravaks hind!, mis on tegelikult kõige tähtsam. Teisele kohale jääb kerekuju.
2,8 õlivõtmise kohta - mu oma 2,6 võtab ka nii 0,7-0,9 15 000 kohta.
Aga seda peab ülerõhutama kasutajale.

Riio12
huviline

Registreerunud 27.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5 TDI

postitati 26.11.03 15:34 Tsiteeri

natuke armsavõitu, mu 2000a. 2,5TDI avant ja tip läks kevadel 260k maksma . Kindel pluss on TH raamatu olemasolu, juhul kui see Eurost Autost ei pärine ,aga consert subw-iga on igavesti asine ja varustusest puudub püsikiirusehoidja :-(. Soovitaks teha hinnapakkumise nii 210k kehtivusega 1 kuu, oma kogemus 1kuu ootamist ja -40k

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.11.03 16:29 Tsiteeri

Teema selles, et tegu nö komisjoni autoga.
Samas on nii -10k kõige eelduste kohaselt maha kauplemisruumi, nii et ma arvan - ei ole hullu :-)
Selle hooldusraamatuga on jah, nihu - revalis käinud mingi 54 000 pealt ning edadsi tühjus.

mike
huviline

Registreerunud 13.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 3.0 Q

postitati 26.11.03 17:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja peep
Mul on olnud kaks sellise mootoriga autot (kokku 4 a. ja 130 t. km.) ja mingeid temperatuuri probleeme pole täheldanud. Küll aga on selle mootori üheks omaduseks tavapärasest rohkem õli võtta, 2-4 l. 15 000 peale. See ei ole viga, vaid lihtsalt nii ongi. Muidu midagi eriti ei lagunenud, kestis ilusti.

Eks see mineku teema ole maitseasi aga tegelikult on 2.8 ja tiptronicu kombinatsioon paras uimerdis. Seda siis sama hinnaklassi konkurentidega võrreldes. Ehk quattro puudumine annab natuke teravust juurde, ei tea, pole esiveolist proovinud.

Aga kõik oleneb ju ostja eelistustest - mis siin ikka niiväga veenda.

õli võtab see mootor tõesti. mul väidab manual, et norm kulu on 1 l per 1000 km, kuid see tundub vähe pingutatud olevat. arvan, et manualis on mõeldud 1 l per 10 000 km, mis vastab tegelikkusele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
inc13
huviline

Registreerunud 19.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 26.11.03 17:55 Tsiteeri

Ega muud lisada polegi kui,et eriti koleda isendi oled välja valinud....vaatasin huvipärast üle ka muud selliste autode kuulutused....see on ikka konkurentsitu :o

Hall värv ja sinine kõige odavam sisu ......
Maybe sellepärast ka hetke kõige odavam pakkumine....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.03 08:13 Tsiteeri

Õnneks ei hakka mina temaga sõitma.
Ise alla quatro ei vaataks, aga olen
hetkel olen oma FW vana A6 väga rahul :cool:

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 37.7% - SQL: 62.3%]