Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: probleem ABSiga (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 1552)
vuchmann
huviline

Registreerunud 21.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: CLS 55 AMG 400 kW

postitati 18.02.07 09:03 Tsiteeri
probleem ABSiga

Mure siis järgmine,et sõites tagurpidi ABS töötab aga kui hakkan sõitma edaspidi ja olen sõitnud paar meetrit lööb tule põlema ja ABS enam ei tööta.Autoks 100 c4.Milles võib probleem olla?

Audi 80,90,100,S4,Coupe jubinaid müün.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 18.02.07 09:43 Tsiteeri

Mingi ABS andur arvatavasti jamab. Kontrolli üle kõigi 4 ratta ABS andurid. Mul oli probleem selles, et abs andur oli hammavööle liiga lähedal ja andis kergesti valeinfot ning siis hakkabki abs jamama, armatuuris lööb tule põlema ja ABS lülitub välja ning rattad blokeeruvad pidurdades täielikult.
Samas võib olla 1 abs andur otsad andnud. Mu 80'l pole 1 andurit küljes üldse, pistik on lahti. Sõites töötab abs esimese järsema pidurduseni ning siis lülitub välja. Lülitades armatuuris oleva nupu abil ta uuesti sisse siis töötab esimese järsuma pidurduseni ning lülitub uuesti välja.
ABS aju saab aru, et miskit on jama ja lülitab süsteemi tagant.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaspa
huviline

Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.02.07 18:00 Tsiteeri

Mul oli oma sigaril kunagi sama jama. Ederpidi sõita sain teinekord kuni 50 m. siis lükkas ABS välja. Pidurdamise käigus õnnestus kindlaks teha milline ratas loha võttis. Sellest järeldasin, et viga võib olla selle ratta anduris. Peale anduri vahetust kõik toimis. Võib ka loomulikult testriga kontrollida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lauri55
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi 90 2.3 98kw; 80 B2 1980

postitati 24.02.07 11:09 Tsiteeri

mul audi 90-l sama jama! lylitan sisse tagasi siis on kõik ok! kuid vahetult enne auto seisma jäämist käib mul mingi imelik kõrin läbi kogu auto! usun et see anduri viga!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Umpser
huviline

Registreerunud 01.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.02.07 06:49 Tsiteeri

mul õnneks põleb see abs`i tuluke ilusti koguaeg...ei anna miskit lülitada ega miskit :) a kuidas neid andureid kontrollida saab ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Soyer
huviline

Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 25.02.07 09:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lauri55
mul audi 90-l sama jama! lylitan sisse tagasi siis on kõik ok! kuid vahetult enne auto seisma jäämist käib mul mingi imelik kõrin läbi kogu auto! usun et see anduri viga!

Meil oli ka enne 90 ja sellel oli sama probleem. Tõstsin töö juures tõstukiga auto üllesse ja kontrollisin abs-i andurid ära ja esimene parem oligi läbi. Vahetasin ära ja probleem kadus. Kontrollisin nii et võtsin abs-i aju (taga istme all) pistiku lahti ja autodatast vaatasin skeemi kust mida mõõta ja testriga mõõtsin ära milline andur kala paneb. Lammarist ostsin suvalise audi anduri mis silma järgi sobis. Maksis mingi 300 +/- 50 eeki.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lauri55
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.02.07 09:58 Tsiteeri

mul pole hetkel yldse õrna aimugi milline see abs andur yldse välja näeb! :s

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Umpser
huviline

Registreerunud 01.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.02.07 10:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lauri55
mul pole hetkel yldse õrna aimugi milline see abs andur yldse välja näeb! :s

sama siin :S

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 25.02.07 21:09 Tsiteeri

Mis ronite siis näppepidi sinna kuhu pole vaja :D

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lauri55
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.07 16:12 Tsiteeri

polegi veel roninud aga on plaanis kuna asi on vaja korda saada! :)

Soyer
huviline

Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.07 17:04 Tsiteeri

Jama küll siis kui ei tea kus abs-i andur asub. Tuleb siis auto kellegi asjatundja kätte viia.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 26.02.07 17:18 Tsiteeri

Abs andur on kõigil 4 rattal. asub ta musta juhtme otsas kinnitudes rummu külge. 80 asub ta all, erinevatel autode rummu peal erinevates kohtades.

lauri55
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.02.07 09:03 Tsiteeri

tänud :D

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.6% - SQL: 71.4%]