janar103
huviline
Registreerunud 19.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 12.02.07 09:29
|
|
|
K. Mida arvata radika hermeetikust?
Kas tasub kergelt lekkivat radikat hermeetikuga "remontida"? Eelmisel autol see õnnestus. Ega Audi ses suhtes kapriissem pole?
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 Q 2006
|
|
postitati 12.02.07 09:46
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: janar103
Kas tasub kergelt lekkivat radikat hermeetikuga "remontida"? Eelmisel autol see õnnestus. Ega Audi ses suhtes kapriissem pole? |
see on täiesti joppamise asi. mina olen ka ühe radika pidama saanud ja ühe ka tõmbas umbe nii et aitas ainult vahetus. Tasub proovida aga enne uuri
välja palju juba ka us radikas makab
|
|
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
|
postitati 12.02.07 10:12
|
|
|
Käi kaarega mööda.
Osta uus radikas.
|
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
|
Snowhite
huviline
Registreerunud 12.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5 S6
|
|
postitati 12.02.07 10:26
|
|
|
ei ole probleemi, vaata üle, mis massa uus, sis pane mingi normaalse asutuse herm sisse ja vaata, kas jääb pidama, mul oli calil selline "tuleproov"
ja pold essugi kasu, võtsin radika lõpuks ikke maha ja sai põlve otsas ää parandatud, sest mitte metalli vahelt vaid plastikus oli pragu, kust voolas,
aga põhiline see, et kui maha võtad, sis lase kindlasti veesärgi puhastusvahend läbi sealt mingi 2x. saad katlakivist jne kakast lahti ja sellest
mõttetust germeetikust kahhh, mis essugi tööd pole teind muud kui miskit äää ummistand. olen samas näinud, et mõnel vennal on õnnestunud saada radikas
vms pidama sellise asjaga...
|
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
|
postitati 12.02.07 18:00
|
|
|
Olen ise ka hermeetikuga kokku puutunud. Ütleme nii et mikropraod võtab ta tõesti kinni aga tuleb tõdeda et kui radikas lekkib ja veel eriti plastmass
on kuskilt järgi on andnud siis on see märk et asi on vana ... nende külmadega mis siin viimasel ajal on olnud tulevad radiaatori vead (kui neid on)
eriti hästi ilmsiks. Mina kaldun arvama et hermeetik on umbes sama mis rehvi parandusvaht esimese kummiboxini. Kui ikka asi hakkab mõrasid sisse ajama
siis tuleb kaaluda uue poole ... ma arvan et mingi 2-3 k vahele peaksid need jääma .... ja kui osta siis kindlasti uus ... 
|
XZN M16
|
|
|
|
|
pontu
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2,8Q C5 , on ajalugu.
|
|
postitati 12.02.07 18:16
|
|
|
Varsti teed uue postituse : sooja ei tule, külm õhk ainult soojendusest, milles viga. Öeldi, et käi suure kaarega mööda.
|
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4TQ  E39
|
|
postitati 12.02.07 19:07
|
|
|
mu vanal b4 jal lekkis radikas täiega.panin mingit suvalist tanklast ostetud pulbrit sisse aga võtsin soojendus radika otsad lahti ja panin toru
vahele,lasin motol käia paar tundi ja lasin vana vedeliku välja,uus sisse ja pidas lõpuni
|
|
|
|
janar103
huviline
Registreerunud 19.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 13.02.07 05:50
|
|
|
Aitäh!
|
|
|
|
narkokoer
huviline
Registreerunud 26.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 Avant
|
|
postitati 14.02.07 14:02
|
|
|
ma seda viga ei teeks toppisn ka hiljaaegu seda jama sisse ja nüüd kööga salongiradikaga ei aita muu kui uus asemele ja see ei oel odav lõbu aga ega
uus radikas ka odav ei ole
aga kui seda jama sisse kalllad siis vaata et miski õhutus või vahe kraan kinni oleks vähemalt nii mulel öeldi remonditöökojas kuna mina selle ära
unustasin siis nii ta läks
|
|
|
|
janar103
huviline
Registreerunud 19.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.02.07 15:29
|
|
|
Kui kiiresti see salongiradikas ummistub? Kohe, päeva-paari pärast? Iseenesest imelik, et miks neid hermeetikuid siis üldse toodetakse, kui nad
sellist jama põhjustavad.
|
|
|
|
axm
huviline
Registreerunud 06.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe, A6
|
|
postitati 14.02.07 17:40
|
|
|
Ise soovitan lekkimise korral sellist varianti, et kui näete kust lekib, siis võite proovida seda parandavat vedelikku, kui ei näe, ei soovita ka
proovida. Ja päris jooksvat pragu sellega kinni saada on muidugi ka raske. Kui tegemist salongiradikaga, siis selle soovitan isiklikult küll vahetada,
nendel enamjaolt see plastosa annab lihtsalt aja tõttu oma otsad ja seda need vedelikud juba 100% garantiiga kindlalt ei paranda.
|
|
|
|
narkokoer
huviline
Registreerunud 26.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 Avant
|
|
postitati 14.02.07 18:05
|
|
|
mul oli suht laksust alguses oli kõik korras läks salong soojaks ainult puhur töötas 4 astmel ostsin ka radika parandus möllu panin sisse ja kohe
peärast sisse panemist enam ei soojenend salong.lasin kohe mootori veest tühjaks ja uus peale lasin käia ja jälle tühjaks aga ei midagi nüüd ta
vaeseke seisab töökojas ja ootab tervendavat süsti aga see ei pruugi
juhtuda sinu masinaga sest nii palju kui ma poest küsisin siis see oli tõhus vahend mida kõige rohkem osteti aga kus juures see pani mu radika lekke
ka kohe kinni aga pani kinni ka palju vajalikku

|
|
|
|
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4TQ  E39
|
|
postitati 14.02.07 18:29
|
|
|
nu ma ei ta kohe.tõesti ple sis kannatust paar tundi ja toru voolikute vahele panna  
|
|
|
|
janar103
huviline
Registreerunud 19.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 21.02.07 11:15
|
|
|
Nii. Nüüdseks siis Valvoline´i radikaparanduse vedelik sees. Nädala jooksul pole probleeme tekkinud. Kui peale 100 km läbimist veel immitses, siis u
350 km järel jäi pidama ja praegu toimib suurepäraselt. Ka läheb salong ilusti soojaks. Igaks juhuks sülitan kolm korda üle vasaku õla.
Praeguseks olen läbinud u 1000 km. Ka ei juhtunud öise 25 kraadise külmaga midagi. Ehk ei juhtugi.
|
|
|
|
janar103
huviline
Registreerunud 19.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 22.02.07 09:30
|
|
|
Öösel ligi 30 miinust. Toimib ilusti.
|
|
|
|
janar103
huviline
Registreerunud 19.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 27.02.07 06:32
|
|
|
Nädalavahetuse mega külm tegi jälle liiga. Külmalt niriseb samast kohast, kust enne. Soojalt peab. Närvide säästmiseks läheb radikas vahetusse.
Loo moraal: hermeetik teeb oma tööd päris hästi, aga pakase vastu ikka ei saa.
|
|
|
|
madgangster
huviline
Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi a6
|
|
postitati 26.03.07 19:08
|
|
|
mina kyll seda ermeetikut ei kasutaks...mul oli kunagi honda...sellel ummistas kyll kõik kohad ära...mina ennem vahetan radika ära või midagi muud kui
vaja kui kasutan seda...ma olen tinutanud ka radikaid...ei ole erilist mõttet...kui yks asi on kutu siis on kutu...radikas kyll võib maksta palju aga
vähemalt on kindel...ma olen oma isendile kõik asjad uued ostnud...pole mõttet osta kuluvaid asju romulast...isegi b varuosad ei ole kõige paremad
ikka...orginaal on ikka õige staff...kallis aga kindel...
|
|
|
|