uunox
huviline
Registreerunud 31.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.4D C4, Space Wagon 1,8TD
|
postitati 12.02.07 08:28
|
|
|
Mure ülevoolu voolikutega..
Hommikust,
abi/ nõu vaja sellisel teemal:
2,4D-l on huvitav anomaalia - peale uute pihustite ülevooluvoolikute panemist on umbes kuu aega rahulik ja siis hakkavad kõik pihustite juurest
otstest ühtlaselt lekkima. Nagu voolik oleks jäigaks läinud ega suudaks enam kütust kinni pidada. Torustik umbes ei ole, seega liigset survet ei saaks
nagu olla. Voolik ise on Gatesi oma, just selleks otstarbeks ette nähtud, mida vist pea kõik autopoed müüvad. Selliseid vahetusi olen praeguseks
teinud kaks, mõlemad lõppenud samamoodi.
Tekib kellelgi mõni idee ehk selle suhtes? Ise olen juba mõelnud väikeste vedruklambite peale (tiguklambrid sinna ei mahu)..
|
|
|
scottimees
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.02.07 19:47
|
|
|
kas iga pihusti peal hakkab lekkima? mul oli näiteks kunagi ühe pihustiga selline jama et panin uued voolikud, sai nädal aega sõita ja oli üks pihusti
märg, avastasin siis et selle tila-torukese vahelt peksab kütust välja. sai uus pihustikorpus pandud ja oli probleem kadunud. Nii ja selle vooliku
kohta veel üks soovitus et seda oleks mõistlik Würth'ist võtta, spets voolik kõige peenema auguga, õli ja kuumusekindel... ise olen masinate juures
juba aastaid seda Würth'i oma kasutanud, kestab väga edukalt 
|
|
|
|
Driver
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 1,9 TDI
|
postitati 21.02.07 20:58
|
|
|
olen ka viimasel ajal tähele pannud et ei kesta need voolikud kuigi kaua kui tuleb jälle uute vastu vahetada
ostsin Hydroscandist ja peaks ka olema spetsiaalne ülevoolu voolik aga kuidagi kahtlaselt kergelt läheb see juba uuest peast sinna ülevoolu otsikute
külge aga noh mul praegu seda voolikut veel jagub nii et hetkel pole hullu

|
|
|
Mehhaanik
huviline
Registreerunud 28.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2* AUDI A6 C6 Avant 2,7TDI, AUDI 100 C4 2,3E
|
postitati 28.02.07 20:38
|
|
|
Mul vana 1,6 diisel ja sellel oli sma viga.Sain mingid silikoonvoolikud, mis kütust läbi ei lasknud, aga huviraval kombel diisli lõhn tuli hullult
läbi.Ükkord sai süda täis ja viskasin nad minema, asemele panin aga FESTO suruõhuvooliku, 6mm.Peab ainult see pehmem polüuretaanvoolik olema, tähis
PU, ja enne otsa surumist tuleb veidi tsäksiga soojendada.Mul on nüüd juba vist 4 aastat käinud, ei mingit muret lõhna,lekkimise,sooja ega külmaga.
|
|
|
Jaks
huviline
Registreerunud 14.12.03
Kasutaja on eemal
Auto: BMW 635 CSI, E34 M5, E23 , Audi A6 quattro Avant
|
postitati 28.02.07 21:01
|
|
|
Neid ülevoolu voolikuid müüakse üldjuhul kahte mõõtu.
Ehk siis 3,2 ja 4,0 mm.
Aga kahjuks on vaja saada 3,2 mm sise avaga voolikuid ja neid igaltpoolt ei saa..
Need teised jah ei kesta kuigi kaua.
|
|
|
scottimees
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.07 21:59
|
|
|
Würthist saab 3,2mm, ma ostsin endale haltuura tegemiseks 10m rulli Poes
oli kohapeal olemas kohe
|
|
|
|
uunox
huviline
Registreerunud 31.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.4D C4, Space Wagon 1,8TD
|
postitati 17.04.07 19:20
|
|
|
Sorry, olin vahepeal kaugemal...
Taas üks ring ära vahetatud, sel korral leiti poest veidi teistsugune voolik - sellel pole niite sees ja senini on enamvähem vaikus. Küll aga
ühendasin mõttes täppe joonega ja jõudsin hoopis sellise asjani:
- voolikud hakkavad ruttu lekkima, enamvähem, aga mitte päris ühtlaselt
- kapoti all on kahtlane klõbin teemal pump/pihustid
- käega pihusteid katsudes on tunda 1 ja 2 silindri pihustitel lausa töötamisel teravat lööki, need on ka need, mis on tasapisi hakanud jälle
immitsema
- ülejäänud on kuivad ja katsumise järgi nii tugevat lööki töötamisel ei ole
mõte siis selline, et äkki ei lase pihusti piisavalt kütet läbi või on muidu minekul, seepärast tagasivoolus surve tõuseb ja pehmed voolikud
hakkavadki läbi andma...?
|
|
|
|