Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 80 R4 1,6 55kw karb. sureb välja kui gaasi anda (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1005)
Lexuz
huviline

Registreerunud 13.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.02.07 07:01 Tsiteeri
Audi 80 R4 1,6 55kw karb. sureb välja kui gaasi anda

Seeline imelik anomaalia avaldus nüüd suuremate külmadega. Auto ei taha enam üleüldse töös püsida. Käima saab kuidagimoodi aga selleks on ikka pikka pingutust vaja - kuid niipea kui üritada mootori pöördeid tõsta sureb auto välja. Isa ma sellest udupeenest eletroonilisest karubraatoris ja automaattoorest ei jaga midagi. Äkki kellegi siin samalaadne kogemus? Hetkel on nii, et isegi töösooja mootoriga vajutad gaasi ning mootor korjab pöörded ning enne kui tuurid lõppu jõuavad, tekib nö "auk" ning mootor sureb välja - sõltumata sellest mis sa gaasipedaaliga teed.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.02.07 20:20 Tsiteeri

Palju seal elektroonikat on siis? Kas ilma katita autodele pandi siis ka seda Ecotronicut? Igatahes tundub mulle et tooreklappi ei tõmba see "udupeen" elektroonika. Võta õhufilter maha ja las keegi üritab autot käima panna, vaata kas tooreklapp hakkab tõmblema. Kui ei või lihtsalt katseks proovi käega rohkem kinni lükata-nüüd peaks segu rikkamaks minema ja auto käima minema. Mingit hämingut võib põhjustada vbolla ka see karbsi all olev küttekeha. Vaata ka üle karpsi ümbruses olevad pistikud ja voolikud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Lexuz
huviline

Registreerunud 13.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.07 07:11 Tsiteeri

Põhim kõik eelpoolnimetatu on tehtud. See pidigi olema üks hirmsamaid asju mida Audi on välja mõelnud. NN "ajuga" karburaator. Eile sai siis asi päris lahti harutatud, kõik voolikud üle vaadatud, läbi puhutud, üles soendatud. Lõpptulemuseks on hetkel tühikäigul ideaalselt töötav mootor, kuid järsul kiirandamisel võtab ikkagi mingil vahemikul hinge kinni, rahulik sõit on täiesti võimalik. Mingi vahevidina ja membraani sai küttevoolikult üldse välja visata. Veel ei töödanud vaakumklapp, mis karb. peale sooja õhku juhtima hakkab. Nüüd sai see sundkorras nii pandud, et karb alati sooja õhku saab. Veel tahab ülevaatamist katalüsaator ning süütesüsteem. Eks siis näis mis kujuneb. Endiselt ootan veel ideid, mis võiks valesti olla.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.07 08:23 Tsiteeri

Minu autol asi enam-vähem toimib, ainus probleem mis mul on et tühikäigul jätab vahele. Mismoodi sa selle tühikäigu korda said? Vaata VW klubi foorumis ka ringi, sealt Ecotronic otsingusse pannes leidsin ma Golf2ga kaaskannatajaid. Mingis teemas oli ka link pandud mingile saksa saidile kus oli selle karburaatori ja teiste kontrollimis õpetus(ed). Muide, selle õpetuse järgi esimene asi mida tegema peab on süütesüsteemi kontrollimine.

Ise ma tegelt nii hulluks asjaks seda karpsi (vist veel?) ei pea. Monopurset ei peeta ka kuigi heaks asjaks:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Lexuz
huviline

Registreerunud 13.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.07 11:11 Tsiteeri

Tühikäik sai paika nii, et kuna vaakumklapp mis lülitab külma ja sooja õhu klappi õhufiltri korpuses oli peetis, siis klapp sa panna sundasendisse lahti (kruvi sisse küljepealt) ning karburaatorist tuleva otsa külge pime ette. Siis oli karb. allosas pisike segukruvi (reeglina on seal selka ees, et keegi näppima ei pääseks) ja sealt juba tedjam mees regullis - hiljem ka veidi jagaja reguleerimist ja tühikäik on tõepoolest ideaalne. Käivitub a la veernd pöördes samuti. Uurin volkarite foorumit ka - äkki saab sealt targemaks.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.6% - SQL: 78.4%]