Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K: kes teab mis tüüpi kõlarid...audi coupe´l (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 1565)
audimiis
huviline

Registreerunud 05.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 2.2t

postitati 09.02.07 11:37 Tsiteeri
K: kes teab mis tüüpi kõlarid...audi coupe´l

Äkkki keegi oskab öelda mis tüüpi kõlarid on audi coupe´l originaalist tagaistujate juures? Oleks vaja välja vahetada et ostaks uued valmis, sest vanad ragisevad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 09.02.07 13:42 Tsiteeri

13 cm koaksiaalid vist olid. Või dual-cone'id. Niikuinii pead vahetuseks lahti võtma, vaata ise järele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audimiis
huviline

Registreerunud 05.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.02.07 09:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
13 cm koaksiaalid vist olid. Või dual-cone'id. Niikuinii pead vahetuseks lahti võtma, vaata ise järele.

Ei taha veel laiali lammutada kuna pole veel kindlaid kõlareid välja valinud ja pole päevapealt raha kah võtta norm komponentide ostmiseks.
Äkki oskab keegi kindlalt ütelda mis kõlarid lähevad. Keegi ikka on laiali võtnud oma kupee.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cyrus
huviline

Registreerunud 16.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi neli

postitati 11.02.07 10:51 Tsiteeri

typ 89 coupel igaljuhul olid küll 13 cm ja 1 ribalised originaalis.
suuremate jaoks jääb auk kallaku tõttu väikseks. soovitaks üldse väikest midwooferit, kui rahakott vähegi lubab.

Mina näiteks ei saaks enam öösel rahulikult magada, kui mootor õli võtaks.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tann83
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: coupe 90a

postitati 11.02.07 12:41 Tsiteeri

Segan natuke teist teemat!!! Aga kas kõikidele coupedele pandi taha kõlarid originaalis? Ma ei ole sealt tagant küll ühtegi kõlarit leidnud! Autoks siis coupe b3, 2.0, 83 kw 90a.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Draakon
huviline

Registreerunud 15.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.02.07 21:36 Tsiteeri

Segan ka natuke, aga kuna on kalduvus kõik katkised asjad tööle panna, siis ragisemise korral on sul kas pistikud kehvalt ühendatud (vähetõenäoline) või on läbi rahvakeeli vuntsid og sukad-peenikesed juhtmed mis jooksevad kõlari kerelt elektromagnetisse. Vahetus on tiba keeruline aga ei maksaks midagi, kaabel on olemas noores tehnikus ja ei maksa ka midagi. Ühesõnaga kui sul asi häält teeb, võiksid ju lasta vuntsid ära vahetada, nende purunemine on väga tüüpiline viga. Peale seda kestavad jälle kaua-kaua.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audimiis
huviline

Registreerunud 05.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.02.07 21:08 Tsiteeri

Mul nimelt plaanis kompod osta ja heli nauditavamaks muuta.
Ja enne seda ka kindlasti pigimatiga katta aluspinnad et häälel ei tekiks moonutusi.

audimiis
huviline

Registreerunud 05.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.02.07 21:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tann83
Segan natuke teist teemat!!! Aga kas kõikidele coupedele pandi taha kõlarid originaalis? Ma ei ole sealt tagant küll ühtegi kõlarit leidnud! Autoks siis coupe b3, 2.0, 83 kw 90a.

ei oska kindlalt sellele vastata, aga mul b4 kerega 92a. ja kõlarid täitsa olemas.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.07 09:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audimiis
Ja enne seda ka kindlasti pigimatiga katta aluspinnad et häälel ei tekiks moonutusi.

Ees on juba korralikud kõlarid olemas? Mina ei näe küll mingit pointi kupee tagakõllide peale raha raisata. Kui siin sedaanimehed veel vabandavad end sellega välja, et neid tagaistuja jaoks vaja on (BS tegelikult), siis kupee on ju puhtalt egoistist juhi auto. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.07 09:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Ees on juba korralikud kõlarid olemas? Mina ei näe küll mingit pointi kupee tagakõllide peale raha raisata. Kui siin sedaanimehed veel vabandavad end sellega välja, et neid tagaistuja jaoks vaja on (BS tegelikult), siis kupee on ju puhtalt egoistist juhi auto. ;)

Pigem on asi selles kinni, et inimestele meeldib ümbritsev heli... mitte miskit muud pointi siin ei ole. Ja tegelikult ei näe ma miskit erilist ka kõige tavalisemas stereo helis... on ta ikkagi kahelpool laiali ja miskit otsest lava effekti ei ole.
Kokkuvõttes on asi kinni inimeste eelistustes lihtsalt, mitte midagi muud.

audimiis
huviline

Registreerunud 05.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.07 11:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Veel ei ole aga plaan siis kõik kõlarid autos välja vahetada ja kompod asemele läbi võimendite. Originaalid lihtsalt ei pea vastu ja heli pole kah just kõige parem.

audimiis
huviline

Registreerunud 05.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.07 11:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
Tsitaat:
Tsitaat:

Pigem on asi selles kinni, et inimestele meeldib ümbritsev heli... mitte miskit muud pointi siin ei ole. Ja tegelikult ei näe ma miskit erilist ka kõige tavalisemas stereo helis... on ta ikkagi kahelpool laiali ja miskit otsest lava effekti ei ole.
Kokkuvõttes on asi kinni inimeste eelistustes lihtsalt, mitte midagi muud.

Vot see on õige suhtumine:cool:

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.07 12:40 Tsiteeri

Sel teemal ei viitsi tõesti enam vaielda. Arenege läbi oma kogemuste.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 13.02.07 12:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Sel teemal ei viitsi tõesti enam vaielda. Arenege läbi oma kogemuste.

Kusjuures pole mõtetki... mina igatahel olen järgi andnud... ei näe mõtet vaielda kui inimene tahab, et heli seljatagant tuleb ja teda ümbriteseb jne...

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 33.2% - SQL: 66.8%]