Lehekülgi: 1 2 3 4 |
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
postitati 04.02.07 15:25
|
|
|
või siis uued osta? pakun, et amordid olid sul ennem juba läbi, puhastasid õliga, vardad on nüüd väga libedad ja ei hoia luugi üldse püsti
|
|
|
riio
huviline
Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.02.07 15:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Fugitive
või siis uued osta? pakun, et amordid olid sul ennem juba läbi, puhastasid õliga, vardad on nüüd väga libedad ja ei hoia luugi üldse püsti
|
Jagan sama arvamust, kuid paraku maksavad b4 head raha luugi amordid, samas olen kuulnud, et fordi (mudelit ei tule meelde) omad on 2-3 korda odavamad
ja sobivad b4 nagu audi originaalid.
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.02.07 15:32
|
|
|
nu vaatab veel ,pulli pärast voib mingi s..ga kokku määri mis hoiab kinni,aga jah samas uurin va fordi amorte ka
|
|
|
|
Skeldo
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Hybrid
|
postitati 04.02.07 15:37
|
|
|
Uued amordid ei ole eriti kallid.
A osa hind Revalist peaks olema 400 Eek'i kanti. Kuid arvan, et Forssist saab B osa odavamalt.
Kui ma endal C4 ostsis siis oli vist 180 eeku tükist vms.
Ega seda amorti enam ellu ei ärata, kui surnud siis surnud.
|
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.02.07 17:28
|
|
|
omal surid C4-l juba aasta tagasi need amordid, ostsin siis mingisugused nimega "King" 160eek tüki eest. siiamaani ei kurda, hoiavad ilusti.
|
|
|
Raika
klubiliige
Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5
|
postitati 04.02.07 17:41
|
|
|
Viimaste külmadega tegi üks amort vvssssssss.. kui tagaluugi üles tõstsin ja kööga. Peab ka otsima hakkama uusi. Kui keegi teab head odavat vihjet
anda, oleks tore.
|
|
|
|
tiitk
huviline
Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 2,4Q 2004
|
postitati 04.02.07 17:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: riio
Jagan sama arvamust, kuid paraku maksavad b4 head raha luugi amordid, samas olen kuulnud, et fordi (mudelit ei tule meelde) omad on 2-3 korda odavamad
ja sobivad b4 nagu audi originaalid. |
Võib kataloogist vahetatavust uurida, lõpus ilusti pikkuse järgi reas- http://www.lesjoforsab.com/automotive/download/catalogues/Lesjöfors%20Gas%202005.pdf
Reaalsus on see, et pikem amort lihtsalt maksab oluliselt rohkem (ka B-osana) ja neid kasutatakse palju väiksemal arvul mudelitel, nii et asendada
ka eriti millegi odavamaga pole.
Ajutist leevendust annab muidugi vana külasepa trikk- lööd või pigistad amordi korpuse veidi lapikuks- hakkab sellevõrra raskemalt liikuma, et
lausa pähe ei kuku.
Ja veel- kui vahetad, siis müügimees kindlasti soovitab sul 2 amorti osta (vana "suretab" uue jne.). Ka mina ostsin 2 , kuid vanadest üks ei
hoidnud ka oma raskusega kolbi paigal, teist aga jõudsid kahe käega vaevu kokku suruda- järeldused? Esimesena vahetasin just selle vigase amordi ja
luuk toimis täpselt samuti kui kahe uuega.
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.02.07 19:27
|
|
|
tiitk
see va kokkusurumist vistt ei proovi,sest ei tea mis sealt teised 2 külge teevad kui nood laiali lähevad,noh vaatasin ka autoosad.ee lehte seal 158
eeku olid.aga jah enne proovin miskit rasket määret panna sinna vahele
|
|
|
|
Kaaku
huviline
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7
|
postitati 04.02.07 19:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: heihei
...,noh vaatasin ka autoosad.ee lehte seal 158 eeku olid.aga jah enne proovin miskit rasket määret panna sinna vahele |
No kas tõesti on 158 eeku nii meeletu kulutus, et on vaja mingit PLÄMA kokku keevitada. Uskumatu. Sõitke jalgratastega või käige jala.
|
|
|
tiitk
huviline
Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 2,4Q 2004
|
postitati 04.02.07 19:33
|
|
|
Sellise hinna korral pole vist mõtet sel määrimisel- C4 avandil kevadel maksis amort 450 EEK.
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.02.07 20:11
|
|
|
Kaaku
see küll asjalik kommentaar polnud ,sul võimalus seda paremal olevat kastikest " muuda " kasutada.
|
|
|
|
Peter
huviline
Registreerunud 04.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.02.07 20:21
|
|
|
Jagaks siin ühte mittekuivava ning lootusetult kleepiva "möga" retsepti - võtke korgitäis cocacola't pange pool teelusikat suhkrut sekka. Seejärel
natuke tikuga segada ning siis peale määrida.
Kleepub päris hästi - sai trikirattaga sõiduajal igal kevadel velje peale väänatud ning kestis sügiseni välja. Mida rohkem suhkrut panna, seda
rõvedamalt kleebib.
Loodan, et aitab
|
|
|
kalarott
huviline
Registreerunud 29.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Praegu VW Passat 1,6 TDi 2012.a.
|
postitati 04.02.07 20:26
|
|
|
autoosad.ee tõega maksavad need luugi amordid 158.-ja miski30.- saatekulu ning tuuakse sulle 2 päeva jooksul koju ka.
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.02.07 20:37
|
|
|
tellisin ise autoosadest kunagi üht-teist. järgmine päev tüüp helistas ja küsis kus ma olen, ütles et 15 minutiga jõuab, oli väga viisakas ja täpne.
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.02.07 20:48
|
|
|
jah sa ju tallinnas elad,ma kah kunagist tellisin,järgmine päev tõi kohale, kas mitte tallinnas isegi samal päeval ei tule kaup?
|
|
|
|
V200
huviline
Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh
|
postitati 04.02.07 21:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kaaku
...,noh vaatasin ka autoosad.ee lehte seal 158 eeku olid.aga jah enne proovin miskit rasket määret panna sinna vahele |
No kas tõesti on 158 eeku nii meeletu kulutus, et on vaja mingit PLÄMA kokku keevitada. Uskumatu. Sõitke jalgratastega või käige jala.
|
Kaaku
see küll asjalik kommentaar polnud ,sul võimalus seda paremal olevat kastikest " muuda " kasutada. |
Mida siin muuta veel??? Selle asemel, et pool päeva foorumis jorutada ja
lõpuks Coca-Cola ja suhkruga 158 krooni maksvaid amorte parandama hakata, keri poodi ja osta uued.
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.02.07 05:48
|
|
|
Ma vahetasin sügisel luugiamordid ära(S6 C4 Avant). Läbi oli ainult üks kuid sellest piisas et luuk üleval ei püsiks. Ühesõnaga see tervem vedeleb mul
pagassis ja kes viitsib õhtul järgi tulla saab endale.
(Edit:ära antud)
|
|
|
|
Kiro
huviline
Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 (c5) 1.9
|
postitati 13.02.07 00:53
|
|
|
Nüüd ka väike õpetus rottidele --------> mul sõbra autol surid ka
luugi amordid ära Paraku rahaga muudki teha kui uusi amorte osta. Nimelt
käitus ta nii: võttis amordid küljest pani need kruustangide vahele ning pressis õrnalt ! muuseas minu imestuseks ajas asja ära ja luuk enam pähe ei
sadanud(käis natuke raskemalt aga hoidis isegi )Kestis aastaid nii !
Lõpuks läks auto emexisse ära ning ei jõudnudki uusi osta
|
|
|
taritz
huviline
Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.0 S-Line 2005
|
postitati 13.02.07 08:08
|
|
|
Minusugune rott ostis nädal tagasi igatahes Forsist Audi 100'le avant luugiamordid ja maksin ei vähem ega rohkem kui paar eeku alla 300'a tükk.
Niiet see on pehmelt võttes täielik porr kui hakata midagi kruustangide vahel kokku suruma ,ja siis kahe käega jälle luuki üles vedima äkki paneks
naabrimehe aialipi parem luugile alla
Muidugi kruustangide ja kuvaldaga saab ka rooliotsasi taastada
|
|
|
axm
huviline
Registreerunud 06.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe, A6
|
postitati 13.02.07 19:32
|
|
|
niipalju lisaks siia nipiks (ise sai hädaga tehtud aidates sõpra seisva auto puhul ja puutoigas ka segas kapoti all), et kui juhtub amort minema ja muud üle jää, siis puurige keskele ilusti
amordist auk läbi, splint sisse ja töötab iga ilmaga
|
|
|
joe80
huviline
Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant 1,8Tq, Volkswagen Passat 2,0 B3 Syncro
|
postitati 13.02.07 19:55
|
|
|
Just täna ostsin enda B4-le(sedaan) uued tagaluugi amordid ja tüki hinnaks oli 183.- EEK-i. Ei ole ju teab, mis kallis, et hakata tegelema mingisuguse
aretamisega.
|
|
|
Kiro
huviline
Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 (c5) 1.9
|
postitati 13.02.07 20:17
|
|
|
muidugi pigem osta kui aretada. ISegi seda meelt ,et mis läbi siis tuleb asendada uuega. Enda audi 100le (c4) ostsin amordid Demise käest ei mäletagi
palju täpne hind oli aga alla 200kr tk kindlasti.(see oli mõni aasta tagasi)! Aga üldiselt olen seda meelt ,et asendada orig asi ka orig jupiga. A6-l
rakendan seda põhimõtet. Endal ka parem tunne pärast jne !
NB: natuke huumorit ka mis seoses sõnaga originaal meenus.
Mul audi 100-l küljes tehase orig kojamehed ja jutt jumala tõsi (pole
veel keegi neid puutunud) Muidugi nüüd annavad vaikselt väsimuse märke juba ja ootab see töö ees (kahju kohe tegelikult)
|
|
|
kollerimees
huviline
Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: VW Touareg
|
postitati 13.02.07 20:29
|
|
|
Vanal autol lõin neid rusikaga paar matsu, kui luuk lahti oli. Toimis üllatavals seegi. Lihtsalt peab neid veidi painutama, kui ei taha kohe uut osta.
Praegusel töötavad ilusasti. Tooaeg küsiti vist veelgi rohkem raha nende eest.
auto nr 27
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |