Registreerunud 23.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Uue otsingul
postitati 01.02.07 20:01
Mure B4'ja tulede reguleerimisega
Mure siis selles, et salongis ilusti keritav nupp, millest saab siis esitulesid üles või allapoole reguleerida, mu mure nüüd selles, et minul nad ei
liigu, mootorid töötavad, väljas häält kuulda et mootorid käivad ringi. Oskab keegi ehk öelda milles probleem seisneb ning kas ja kuidas seda
parandada annab?
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
postitati 02.02.07 10:44
Reflektorid võivad olla mootorite küljest lahti tulnud, lammuta tuli laiali ja vaata, mis toimub.
Toomas15
huviline
Registreerunud 22.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant C5
postitati 02.02.07 10:50
Kas neid manuaalselt ka saab tule juurest keerata,minu arust seda plastist kruvi ju saab kruttida seal ?
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
postitati 02.02.07 11:48
Eraldi reguleerimiskruvid on ka loomulikult olemas. Elektriline regulaator ei ole mõeldud üldiseks tulede reguleerimiseks, pigem on ta lastis sõites
muutunud kereasendi kompenseerimiseks. St saad tuled tee peale tagasi kruttida, kui pagasnik kraami täis on.
sink
huviline
Registreerunud 23.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Uue otsingul
postitati 02.02.07 19:36
ahhaaa... selge, hakkan neid reguleerimiskruve otsima siis, tänud
Snowhite
huviline
Registreerunud 12.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5 S6
postitati 03.02.07 09:03
ää otsi midagi, tuled väga lihtsa ehitusega, võta koost laiali ja vt miks ei liigu, ja kui motod ikkegist ei liiguta miskit sis pane kokku määri
tavotiga need plastliigendid korralikult ää, et saad regulliga ja sis seina äärde keerama. endal oli sama proble aint 1 mootoriga, see, et häält teeb,
ei tähenda ja kahjuks seda, et nad midagi reguleerida suudavad, mul käis isegi võll ringi, aga seest oli moto katki, nii, et ei suut midagist
liigutada.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 17.4% - SQL: 82.6%]