Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: õlituli ei põle (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1564)
jankul
huviline

Registreerunud 20.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6 3,0TDI 171KW quattro

postitati 31.01.07 12:29 Tsiteeri
õlituli ei põle

2,5 tdi R5 õlituli ei põle ka siis kui süüte sisse keerad aga olen sõitnud mitu õlivahetust. kellad on pandud S4 omad, äkki seal kusagil tehti mingi viga paigaldusel oskab keegi midagi öelda selle kohta miks õlitulest mingit märki

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi90q
huviline

Registreerunud 20.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi90 turbo quattro 86a ja vw golf 3

postitati 31.01.07 14:11 Tsiteeri

Vaata kas pirn on ikka terve.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 01.02.07 03:22 Tsiteeri

Kontrolli ka kindlasti seda kas õlirõhu anduri külge mineva juhtme klemmid pole oksüdeerunud ega anna ühendust ... ma pole siiani viitsinud sellega eriti tegeleda ... vahel vaatan et enam ei põle siis olen korra klemmi lahti ühendanud ja seejärel veidi puhastanud ja jälle paar kuud näitab normaalselt :D

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jankul
huviline

Registreerunud 20.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6 3,0TDI 171KW quattro

postitati 01.02.07 07:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra2005
Kontrolli ka kindlasti seda kas õlirõhu anduri külge mineva juhtme klemmid pole oksüdeerunud ega anna ühendust ... ma pole siiani viitsinud sellega eriti tegeleda ... vahel vaatan et enam ei põle siis olen korra klemmi lahti ühendanud ja seejärel veidi puhastanud ja jälle paar kuud näitab normaalselt :D

kas ta pinisema ei peaks hakkama kui anduri ja juhtme vahel ei ole ühendust, sest GOLFIL hakkas kui ei saanud anduriga ühendust

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 01.02.07 17:01 Tsiteeri

Ei ole pininat täheldanud aga krt seda teab mis auto puhul ennem minu kätte jõudmist tehtud on. Kui mõni esituli ei põle siis hakkab kaugtule märk küll hõõguma, andes märku sellest et tuli on omadega õhtal ... aga jah ... pininat pole kuulda olnud .... kahjuks vist :(

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
oolokas
huviline

Registreerunud 23.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.02.07 07:35 Tsiteeri

mul just autol õlituli hakkab lampi pinisema syuvalisel ajal kui sõidan.....ometigi õlifilter on vahetatud ja õli ka otsakorral ei ole......milles probleem võib olla?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 15.5% - SQL: 84.5%]