Tere.Mure siis selline.
Masinaks audi 100 2.5 tdi 93 aasta,85kw..
Rihmapinguti otsustas varred anda ja masin viskas hommikul soojenedes rihma maha...käis nii ca pool tundi...Jutt siis ülekanderihmast mitte
hammasrihmast.Peale seda käis masin väga valesti:S
Täna pandi uus pinguti koos rihmaga peale ja ikka ei tööta masin korralikult...Mootor käib valjusti ja j6udu pole:S
Remondimees rääkis et asi v6ib süütes olla-ülekanderihm läks kuidagi hammasrihma vahele ja t6mbas süüte valeks...on see v6imalik??
V6i on mootoril saale läbi?:S:S
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
postitati 30.01.07 18:38
Noo, kui käib valjusti ja jõudu ei ole. Ning ise väidad et rihma jupid käisid hammasrihma vahelt läbi. Siis on hoopis nukk võll paigast ära ja ühtlasi
ka tänu sellele on pihustus nurk ära. Ja ilmselt on ka klapid kõverad. Et nagu ei käi kõikide silindritega. Tasub nukk võll asend üle vaadata, et kas
kõik on õige ja siis surved ära mõõta. Saalesid ma ei kahtlustaks veel.
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
postitati 30.01.07 20:07
Hammasrihm on väga katete alla topitud, ei tahaks hästi uskuda et tühikäigul sellist pahandust tegi, vaadates mootori marki, kui jutt käib ikka R5
mootorist?
magicc
huviline
Registreerunud 21.11.06
Kasutaja on eemal
postitati 31.01.07 19:00
Jah jutt käib r5 mootorist
.
Sain täna siis masina remondist kätte...Nukv6lli oli t6epoolest paigast ära löönud ühe hamba v6rra.
Tegin proovis6itu ja auto liikus ilusti.
Aga...masina hääl on ikkagi natuke valjem :S...Nn diisli spetsiifilist häält on rohkem kuulda kui varem :S
Remondimees ütles et keeras ka pumpa...mida see tähendab??Keeras et mootor rohkem v vähem kütust saaks??Oli kiire ja ma ei j6udnud täpsemalt uurida
ka...Saab seda üldse sellel mootoril keerata??
Olen kuulnud et osadel autodel saab aga lähemalt ei tea sellest teemast midagi:S
jan-kos
huviline
Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur
postitati 01.02.07 10:27
Saab keerata. Ja keeras vast nurka varajasemaks, käivitus parem,minek ka parem ja mootori hääl ka tugevam.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 32.4% - SQL: 67.6%]