Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: suitsusus külmalt (Vastuseid: 16 | Vaatamisi: 2608)
Paul
huviline

Registreerunud 22.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.07 16:48 Tsiteeri
suitsusus külmalt

Just käivitushetkel külmalt(kui kõik silindrid veel ei tööta) 2-5 sek on ikka jube suur suitsupilv üleval. Tavaline diisel nii ei tee.kui kõik silindrid tööle hakkavad, läheb kohe normaalseks. Ise pole arvatavasti midagi teha, kuid teada tahaks ikkagi. Kas pump hakkab minema vmt?
mootoriks 2,5 tdi

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5

postitati 30.01.07 17:00 Tsiteeri

Ehk sellest abi. http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=24125#pid232439

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Urmet24
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: a4 avant b8

postitati 30.01.07 17:00 Tsiteeri

minuarust sul osa eelsüüteküünalid on õhtal vähemalt minu auto käitus samuti kui küünal ära oli

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 30.01.07 20:17 Tsiteeri

Tule vaata kuidas külmadega miinus 20 minuoma käivitub :D tõsine katlamaja. Aga selle eest läheb paugust käima ja imelikult töötab just mõned sekundid siis rahuneb maha ja käib ilusti. Uute autode omanikud ka imestavad kuidas mu vanur nii hästi käima läheb, tavaliselt täkutan neid ise või vean mõningaid paelaotsas käima.Jälle vist R5 disla omadus.Pumba viga?- ei usu, mingi elktroonika vidin keerab nurga hästi varajaseks ja pool tarbitavast küttest tuleb sumpsikaudu välja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 31.01.07 09:45 Tsiteeri

Suure tõenäosusega on tegemist hoopis talvetingimustes mitte kõige kvaliteetsema kütusega mis külmaga lihtsalt hanguma kipub.:D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Paul
huviline

Registreerunud 22.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.01.07 19:16 Tsiteeri

ega mu masin päris nn poolelt pöördelt ei käivitu. vahetan küünlad nädala.vah ära, eks paistab. Aga arendaks teemat edasi selles mõttes, et miks siis kõik silindrid korraga tööle ei hakka.

mis kütusesse puutub, siis ehk tõesti solk, kuid kust ma võtan paremat.

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 31.01.07 19:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Paul
ega mu masin päris nn poolelt pöördelt ei käivitu. vahetan küünlad nädala.vah ära, eks paistab. Aga arendaks teemat edasi selles mõttes, et miks siis kõik silindrid korraga tööle ei hakka.

Seepärast ei hakkagi kohe mootor korralikult käima, et osad küünlad läbi. Ühes silindris toimub plahvatamine kiiremini kui teises ju.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Paul
huviline

Registreerunud 22.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.01.07 19:30 Tsiteeri

tunduks nii jah loogiline, kuid siiski...point selles, et kui elektriku juures ükskord käisin, siis ütles et küünlad ok, kuid nädal varem käivitasin masinat ja kõik silindrid polnud aktsioonis. aga see oli kuid tagasi. tõde selgub sel nädalavahetusel, kui panen kõik uued küünlad.

mihkel
huviline

Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: seat leon

postitati 31.01.07 20:36 Tsiteeri

Kui valge suits käivitamisel siis peab kusagil õhk ikka süsteemi sattuma vist. Endal pääses õhk pumba simmeri vahelt sinna ja käivitus kehv...ka küünal oli puudu mistõttu jäi mootor alguses 3 pütiga lonkama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
STP
huviline

Registreerunud 19.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2.5TDi 85kW

postitati 31.01.07 21:25 Tsiteeri

...kuid kui masin käivitub ning külmkäivitusele omased kõrgemad pöörded langevad ja sellega kaob ka lonkamine???:o

Uurin kuis jaksan :-P!
Black Rabbit
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Forester XT

postitati 01.02.07 08:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ve1ks
Tsitaat:

Seepärast ei hakkagi kohe mootor korralikult käima, et osad küünlad läbi. Ühes silindris toimub plahvatamine kiiremini kui teises ju.

Teate ega ikka ei ole küll nii. 2,5TDi R5 puhul on suuremate külmadega paarisekundiline suitsu viskamine täiesti tavaline nähtus. Küsige seda suvalise diislikeskuse käest ja kõik räägivad teile sama. Niikaua kui see suits seal pärast valge on, on kõik ka ok. Rääkides küünaldest, siis võin väita, et uued eelsüüteküünlad käituvad samal kombel. (pärast hommikust käivitamist, järgmised käivitused enam tavaliselt suitsu ei viska)
Kusjuures minu analoogil on ka uus kõrgsurvepump, vahetatud pihustid, starter jne. jne. jne.
Tähelepanek selline, et Põhja Soomes käies käivitus auto sealse kütusega palju puhtamalt, seega taandub kõik mingil määral ikkagi kütuse ja meil kasutavate kütuselisandite süüks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 01.02.07 09:19 Tsiteeri

Ma teen kohe homme katse. Auto on nüüd kaks nädalat seisnud ja vaatan kuda käivitub. Mis sealt tagant tuleb ja kuda mootor käitub. Pole nagu kunagi sellele tähele panu pööranud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Paul
huviline

Registreerunud 22.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.07 16:44 Tsiteeri

ei. öelge mida iganes, see suits, mis mu masinast välja tuleb, pole normaalne ja lume värvib ka alati mustaks. ja aga mis siin halada, sensitiive vähe ju asjatundjad saavad aidata, kui see tõsiselt häirima hakkab. seniks aga on mul suhtumine, et kui sõidab, pole viga.ja selles suures suitsus ei saa keegi nagunii midagi aru.

Raika
klubiliige

Registreerunud 03.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 3,0TDi Q C6, A4 Avant 1,8 B5

postitati 01.02.07 20:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Tähelepanek selline, et Põhja Soomes käies käivitus auto sealse kütusega palju puhtamalt, seega taandub kõik mingil määral ikkagi kütuse ja meil kasutavate kütuselisandite süüks.

Nõus. Endal kogemus talvisest Rootsist, no ei võtnud Eestist paaki kütust täis ja Rootsis oli tarvis tankida. Mootori käik parem ja ühtlasem.

Paar sõpra ka kommenteerinud, et Soomest ostetud bensiiniga auto enam imelikul kombel ei "tõmmelnud" tee peal. Eestis ei saa sellest "tõmblemisest" kahjuks aru meie teede olukorra tõttu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.07 21:25 Tsiteeri

Tsitaat:
ei. öelge mida iganes, see suits, mis mu masinast välja tuleb, pole normaalne ja lume värvib ka alati mustaks. ja aga mis siin halada, sensitiive vähe ju asjatundjad saavad aidata, kui see tõsiselt häirima hakkab. seniks aga on mul suhtumine, et kui sõidab, pole viga.ja selles suures suitsus ei saa keegi nagunii midagi aru.

Lume mustaks värvib ka minu diisel,isegi kõrgelt hinnatud Statoili kütusega. Kontrolli eelsüüte küünlad ära, kui need korras ja käivitub normilt siis muretsemiseks pole põhjust.

jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.07 21:33 Tsiteeri

No ja veel lugege "Äp tööstus" lisa nr1(7) lk.44 "Mida meil mootorikütuse pähe tegelikult müüakse?" Siis ma ei imesta üldse et mootorid kotti jooksevad ja hirmus toss taga on ja ülevaatusel probleeme tekib.

Black Rabbit
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Forester XT

postitati 02.02.07 12:13 Tsiteeri

ptüi, ptüi, ptüi, aga mul on pikka aega sama puhtalt töötanud nagu bensukas. Ainult valge suits on külmadega taga ja soojalt pole suurt midagi näha. Suuremate gaasivajutustega saab, aga tahma välja küll.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 39.5% - SQL: 60.5%]