Registreerunud 24.01.07
Kasutaja on eemal
postitati 24.01.07 20:54
Audi 80 B4 esiosa avariiga
Juhtus õnnetus.....oman Audi 80 B4 1993a 2,0 85kw.....paar päeva tagasi sai puud....otsustasime et me ise seda ei hakka parandama....ootan natuke nõu
et mis oleks sellega kõige mõtekam teha....kas varuosadena müüa...või müüa komplekselt praeguses seisukorras....panin auto praegu auto24.ee-sse
üles....aga mis oleks hind mis selle eest võimalik saada....või kui palju maksab mootor eraldi müües 2,0 85kw...iseenesest on auto väga hea
varustusega oma aja kohta....(4*el.aknad, konditsioneer, el. peeglid soendusega, ABS jne) .hetkel auto pildid korras olekus auto24.ee-s aga õigepea
tuleb pilt ka katkisest esiosast mis sai küllaltki rängalt kahjustada.....kellel auto kohta huvi või oskab nõu anda siis kõik arvamused
oodatud....autot näete siis sellel aadressil: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=312280
EnDi
huviline
Registreerunud 05.03.05
Kasutaja on eemal
Tunnen kaasa
Kui enam taastada ei ole võimalik, siis vaevalt et sa sellise hinnaga ta komplektselt realiseeritud saad. Kui omad ruumi, aega ja närvi, siis on vast
mõttekam ise juppidena müüa (kuna lisavarustus on tal päris korralik). Ostsin ise mõni aeg tagasi sellise kasutatud mootori ja maksis 3k. Kui hakkad
teda ise jupitama, siis anna aga teada... omalgi väiksed huvid sees.
Registreerunud 24.01.07
Kasutaja on eemal
postitati 24.01.07 22:37
Ega see 15000 muidugi mul lõplik hind ka pole.....aga ilmselt kui keegi seda komplektselt ei osta siis ma ikka ta osadena püüan maha müüa....aga kui
huvi andke kindlasti teada....iseenesest tal ka väga korralik veermik all....nt. hiljuti sai vahetatud sellel autol nii vedrud kui ka amordid.....
suht uued pidurikettad on ka all jne jne....
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
postitati 25.01.07 05:34
Tsitaat:
Algselt postitas: jaanusratas
Ega see 15000 muidugi mul lõplik hind ka pole.....aga ilmselt kui keegi seda komplektselt ei osta siis ma ikka ta osadena püüan maha müüa....aga kui
huvi andke kindlasti teada....iseenesest tal ka väga korralik veermik all....nt. hiljuti sai vahetatud sellel autol nii vedrud kui ka amordid.....
suht uued pidurikettad on ka all jne jne....
Komplektsena oleks ilmselt max reaalne hind 5 tuhhi, ta ikka liiga kõver...
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.8% - SQL: 76.2%]