Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K: valesti paigaldatud tagasillapuksid A4 (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1300)
Vanja
huviline

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: hetkel liikurita

postitati 21.01.07 08:34 Tsiteeri
K: valesti paigaldatud tagasillapuksid A4

Tervitus!
Tagapõhjast siis niipalju, et 2006 suvel vahetasin enda A4-l kogu esisilla, ehk siis hoovad, puksid, ka raami puksid, ühesõnaga täislaks. Lisaks vahetasin ära ka tagumise sillatala puksid. Kõik jupid olid ostetud Revalist. Eelmine nädal seoses auto müügiga soovis ostja teha autole Revalis ostueelse ülevaatuse, peale mida selgus, et muude pisiasjade hulgas oli ka ära mainitud, et tagasilla puksid on valesti paigaldatud!!! Küsimuse peale selgus, et neil on oma pesas mingi kindel asend ning need on sinna valesti paigaldatud. Samas toodi ära kohe nende vahetuse hind, mis koos puksidega oli päris kirves (vähemalt minu jaoks). Loomulikult ostja ütles mulle ära. Järgmine päev võtsin töid teostanud firmaga ühendust, firma esindaja lubas ise uurida Revalist milles mure. Minu üllatus oli aga suur, kui selle firma juht helistas mulle ja ütles, et midagi hullu ei ole, et talle Revalist öeldi, et see valesti paigaldamine ei olegi midagi hullu, et puksidele ja käiguosale see ei mõjugi kuidagi. Oskab keegi kommenteerida? Saatsin ise ta pikalt ja jäin oma seisukoha juurde, et kui midagi on paigaldatud valesti ja see on tuvastatud, seda enam, et esinduses, siis tuleb see ka ümberteha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
equilibrium
huviline

Registreerunud 10.04.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.01.07 21:25 Tsiteeri

Tere
Saksa insenerid käsivad paigaldada ainult kindlas asendis.Nool sõidusuunas.B4 sama lugu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Snowhite
huviline

Registreerunud 12.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5 S6

postitati 22.01.07 10:51 Tsiteeri

just juuust,
point siiski puksi ehituses, mingis uunas saaab ta rohkem lööke ja peab olema jäigem, nii puksil kui kohal, kuhu puks läheb on märgid peal, kui just mitte panna powerlfexi omi.
iseenesest muud moodi seda asja tähele ei pane, kui et puksid peaksid teor natuke kiiremini läbi kuluma küll, sest töötavad veidi valesti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Vanja
huviline

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: hetkel liikurita

postitati 22.01.07 14:03 Tsiteeri

Ok! Tänan vastuste eest, käisin täna tagalaagreid vahetamas ja mehed ütlesid, et puksid on juba omadega läbi (nad ei olnud kursis selle looga). Eks ma jään ikka oma seisukoha juurde, et need puksid vahetataks välja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.8% - SQL: 81.2%]