Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: küsimus esmase registreerimise kohta (Vastuseid: 27 | Vaatamisi: 4030)
Einar
huviline

Registreerunud 10.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 avant

postitati 10.01.07 18:06 Tsiteeri
küsimus esmase registreerimise kohta

kuidas on võimalik et minu Audi 100 AVANT 2,5 TDI esmaseks registreerimiseks on märgitud 97 aasta jaanuari kuu...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sceleton
huviline

Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.07 18:08 Tsiteeri

See on niimoodi võimalik, et auto tuli 97-dal aastal tehasest välja ja siis oligi esmane registreerimine.
Minul näiteks on esmane registreerimine 92 aasta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.07 18:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: einar111
kuidas on võimalik et minu Audi 100 AVANT 2,5 TDI esmaseks registreerimiseks on märgitud 97 aasta jaanuari kuu...

Mis aasta oma ta muidu sul on ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 10.01.07 18:10 Tsiteeri

See on täpselt hoopis nii, et auto valmimisaasta ei ole tema esmaseks registreerimise aastaks. Esmane registreerimine toimub siis, kui auto on ostetud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Einar
huviline

Registreerunud 10.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.07 18:12 Tsiteeri

enda teada ol auto94 aasta a passis esmaseks registreerimiseseks 97 a

JA kus see auto siis kolm aastat seisis

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.07 18:13 Tsiteeri

esmane registreerimine eestis või üldse?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Einar
huviline

Registreerunud 10.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.07 18:15 Tsiteeri

eestis mingi 2005 oktoober

sceleton
huviline

Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.07 18:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Esmane registreerimine toimub siis, kui auto on ostetud.

Huvitav, kas mu B4 on siis kohe tehasest ostetud? Sest mul nagu 92 aasta B4 ja esmane registreerimine on 92 aasta.

joe80
huviline

Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 1,8Tq, Volkswagen Passat 2,0 B3 Syncro

postitati 10.01.07 18:26 Tsiteeri

Olen kuulnud, et mitmel Audil on sama asjaga tegu. Passis on auto märgitud 2-3 a. nooremana. Ju on siis kuskil seisnud enne, kui esimest korda registreeriti.
Tegelikku valmistamisaastat on lihtne kindlaks määrata -võta üks(kindluse mõttes 2-3)plastikdetail salongist näiteks ja otsi üles nn. kell, kus ringi keskel aasta(94,95 jne) ning nooleke osutamas ühele kuule (1-12).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 10.01.07 18:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: sceleton
Esmane registreerimine toimub siis, kui auto on ostetud.

Huvitav, kas mu B4 on siis kohe tehasest ostetud? Sest mul nagu 92 aasta B4 ja esmane registreerimine on 92 aasta.

Huvitav, kas esmane registreerimine on toimunud ka samal kuupäeval, kui auto on tehases valminud ?

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.07 18:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: joe80
Olen kuulnud, et mitmel Audil on sama asjaga tegu. Passis on auto märgitud 2-3 a. nooremana. Ju on siis kuskil seisnud enne, kui esimest korda registreeriti.
Tegelikku valmistamisaastat on lihtne kindlaks määrata -võta üks(kindluse mõttes 2-3)plastikdetail salongist näiteks ja otsi üles nn. kell, kus ringi keskel aasta(94,95 jne) ning nooleke osutamas ühele kuule (1-12).

ja mis ma siis nendega peale hakkan ?

sry, aga kui sul on miski mudeli lõpuaasta, siis võid sa neid juppe leida üsna laia valmistamisajavahemikuga

mul on coupe, armatuur on 11.85, tagaistme seljatugi 06.86, tagaistme alumine osa 12.86, küljeklaas 04.87, tagatulede vaheline paneel on aga 12.85.

palun ütle mulle nüüd, kuna on mu auto valmistatud?

sceleton
huviline

Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.07 18:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Huvitav, kas esmane registreerimine on toimunud ka samal kuul ja päeval, kui auto on tehases valminud ?

Vot seda küll ausalt ei oska öelda mis kuupäeval, aga see selleks.
Pm. peaks jah esmane registreerimine toimuma siis kui auto ostetakse, aga kes teab kuidas meil ARKIS seda pannakse.

joe80
huviline

Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.07 18:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
Tsitaat:

sry, aga kui sul on miski mudeli lõpuaasta, siis võid sa neid juppe leida üsna laia valmistamisajavahemikuga

mul on coupe, armatuur on 11.85, tagaistme seljatugi 06.86, tagaistme alumine osa 12.86, küljeklaas 04.87, tagatulede vaheline paneel on aga 12.85.

Raske juhus. Mu enda autol olen vaadanud armatuuri ümbruse detaile ja kõik vahemikus 01.94 - 03.94. Esmane reg. 01.07.1994.

Einar
huviline

Registreerunud 10.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.07 18:37 Tsiteeri

jah aga mul 97 siis toodeti juba usinalt mitu aastat c4 kerega A6-t

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.07 18:38 Tsiteeri

joe80, sa vaata ka muid detaile, või sa arvad, et kõik jupid autole on toodetud värskelt enne auto valmimist?

ja ennem ma ei hakanud sulle mainima, et mul juhiiste on näiteks 07.99 ja kõrvalistuja iste 01.03 :D

see peaks siis olema vihje, et jupid on vahetatavad ja sellest infost sulle eriti väärtuslikku kasu ei ole auto väljalaskeaja tuvastamisel

ja vin koodi teema on meil siin:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=16065

pontu
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2,8Q C5 , on ajalugu.

postitati 10.01.07 18:40 Tsiteeri

No kas vin-koodis pole valmistus aastat see.peaks ju olema. Aga et nüüd 3 aasta kusagil kopitanud nagu hästi ei tahaks uskuda.:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
joe80
huviline

Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.07 18:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: einar111
jah aga mul 97 siis toodeti juba usinalt mitu aastat c4 kerega A6-t

Arvan, et tegu võib olla ka nn. näituse(näidis)autoga, mis kuskil salongis 3 aastat seisnud ja siis müüdud ja loomulikult esimest korda registreeritud.
Milleks muretseda, unikaalne auto ja nii noor. Probleeme võib tekkida varuosade tellimisega, kuna kolme aastaga muutub palju.

joe80
huviline

Registreerunud 03.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.07 18:52 Tsiteeri

Tsitaat:
joe80, sa vaata ka muid detaile, või sa arvad, et kõik jupid autole on toodetud värskelt enne auto valmimist?

ja ennem ma ei hakanud sulle mainima, et mul juhiiste on näiteks 07.99 ja kõrvalistuja iste 01.03 :D

see peaks siis olema vihje, et jupid on vahetatavad ja sellest infost sulle eriti väärtuslikku kasu ei ole auto väljalaskeaja tuvastamisel

ja vin koodi teema on meil siin:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=16065

Ka mootor,keredetailid, käigukast, uksed jne on vahetatavad. Sinu väite järgi on vin kood ainuõige, aga tegelikult ei saa ju sedagi uskuda, sest see näitab kuna auto tehasest välja veeres, aga palju sellest alles on teab vaid Jumal taevas, kui Temagi.

Einar
huviline

Registreerunud 10.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.07 19:09 Tsiteeri

VIN kalkulaator andis 94a

pontu
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2,8Q C5 , on ajalugu.

postitati 10.01.07 19:31 Tsiteeri

Kkäi revalist läbi ehk annab sealt mingit infot hoolduses käimine. Kui on enne esmast registreerimist käidud, siis on midagi ..., ei tahaks umbes pakkuda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 10.01.07 20:22 Tsiteeri

sceleton b4 muide sept.91 alustati tootmist

jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 10.01.07 20:47 Tsiteeri

Minu autol on mõningad plast detailid aastast 91 aga olen vaadanud turva vööde pealt lipikut seal on 92 mai ja passi järgi esmane registreerimine on ka 92 mai. Kuskilt olen kuulnud et turvavööde lipikud näitavad enam-vähem õiget aasta arvu ja kuud, vaevalt et keegi kõike 4-ja on neid vahetanud.

VIP
huviline

Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant Quattro 2.8 30V

postitati 11.01.07 05:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
...

Su auto on tehtud läbi aegade :D

Teemasse: Ilmselt mõni Audi müüa krabas neid 100-sid omal ajal palju kokku ja A6-e tulles ei suutnud neid enam maha müüa. 97 aastal võttis ennast kokku ja lasi uue auto hinna samale tasemele kasutatute omaga. Nii registreeritigi see esimest korda 97 aastal. Minu fantaasia :P

ulith
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 1.9tdi 94a/ VW G4

postitati 11.01.07 06:33 Tsiteeri

Tsitaat:

umbes nii jah , kuid vin kood annab õigema vastuse. mnul on näiteks 92 aasta detaile autol, VIN järgi on aastast93 ja esma reg. on 94 aasta algus... vahepeal mis need autod on nooremad kui tegelt siis nood vast seisavad laos tehases või mõnes müügipoes...

Einar
huviline

Registreerunud 10.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.01.07 18:54 Tsiteeri

kas siis ongi nii et minu audi on enne müüki kuskil saksamaa laonurgas 3 aastat seisnud.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.7% - SQL: 61.3%]