Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: aut. käigukast (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1472)
888
huviline

Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Quattro

postitati 08.01.07 17:46 Tsiteeri
aut. käigukast

Niisiis selline probleem et kui ma külmast peast Draivi peale panen ei juhtu midagi nagu kella värk, aga kui soojemax läheb ja draivi peale lükkan siis käib pisike nõksatus läbi on see väga hull ja kui on siis kui palju selle parandamine maxma võix minna??? autox siis audi v8 3,6L. Samas soovix teada palju sharniir maxta võix see ka nati vist kolksub;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
HannesT
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant

postitati 08.01.07 18:03 Tsiteeri

Mul oli tagurpidikäiguga sama asi. Käis kast remondis ja ikkagi sama jama(edaspidi käigud muu asi sai korda). Ma arvan, et eks ta mingi kerge löögi saab, kui nöks läbi käib, aga samas need sidurid ja friktsioonkettad hakkavad kohe ringikäima ja leevendavad selle löögi ära - põhimõtteliselt. Käigu sisseminekut pidid reguleerima mingid solenoid klapid või kolvid ja vanale 3k kastile maksavad need 1000.- tk.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
888
huviline

Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.07 18:51 Tsiteeri

no loodan et see hullemax ei lähe aga tagurpidu käiguga seda ei juhtu, kõik toimib. aitäh sellegi poolest ja äkki oskad mulle ütelda palju shrniir maxab:D

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 08.01.07 19:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 888
no loodan et see hullemax ei lähe aga tagurpidu käiguga seda ei juhtu, kõik toimib. aitäh sellegi poolest ja äkki oskad mulle ütelda palju shrniir maxab:D

1. 441407151C õõTSHOOB vas. 5430.73 0 so. Revali hind

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
888
huviline

Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.07 19:13 Tsiteeri

Möh:o 5 kilo maxsab selline verk we... siis ju täitsa normaalne:P

arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 08.01.07 19:22 Tsiteeri

Sa muidugi mine kohe homme revalisse ja osta see lääba ära ....ma ei kujuta ette kus kurat sellised hinnad välja imetakse .....esimeste piduriketaste eest kysiti minult 6800 eeki tykk.....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.07 19:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: arsi
Sa muidugi mine kohe homme revalisse ja osta see lääba ära ....ma ei kujuta ette kus kurat sellised hinnad välja imetakse .....esimeste piduriketaste eest kysiti minult 6800 eeki tykk.....

:D V8 rõõmud ;) , siin on ainult üks soovitus, et ennem otsi ja uuri analoogide võimalust ning alles siis osta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
888
huviline

Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.07 19:58 Tsiteeri

Aga oskad sa siis pakkuda mõnda odavamat aga vastupidavat varianti kui oskad siis olen ma igati tänulik:cool: Ex neet jupid ole jah kallid aga kui ära ei paranda lähevad veel teised jubinad takka:P Olex igati tänulik kui keegi soovitax mulle odavamat variantti;)

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.07 20:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 888
Aga oskad sa siis pakkuda mõnda odavamat aga vastupidavat varianti kui oskad siis olen ma igati tänulik:cool: Ex neet jupid ole jah kallid aga kui ära ei paranda lähevad veel teised jubinad takka:P Olex igati tänulik kui keegi soovitax mulle odavamat variantti;)

Taastamine kõige odavam variant, aga kas ka kõige parem - see on igaühe enda otsustada.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=13596#pid104474

Elvas taastetakse - 100 eeki ots!

arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 08.01.07 20:04 Tsiteeri

L-Virus on selline koht nagu vinni.....seal yks vana taastab rooliotsasid ja igasugu muid liigendeid (soovitan sest olen ise palju ta teenuseid kasutanud ) ...mehe nimi on Tarmo ja tel . 56471397 .... ma arvan ,et saad seal 500 ga ilusti hakkama ......aga vöid ju poest ka osta :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 08.01.07 20:34 Tsiteeri

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=12274&page=1#pid94716

Aga see seal pakutud teemas ka juba olemas.;)

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.8% - SQL: 81.2%]