Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: katalüsaator (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1470)
joke
huviline

Registreerunud 24.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8

postitati 08.01.07 08:07 Tsiteeri
katalüsaator

c4 2,8-l poob nagu kinni, kui järsku gaasi panna ja kergelt jõnksutab, niiet peab sujuvalt gaasi andma meelitades. Ühesõnaga peaks nagu paremini edasi astuma veids minuarvates.Kas peale bensufiltri, bensupumba ja katalüsaatori on veel variante, mis võib viga olla.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tom666
huviline

Registreerunud 08.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.01.07 08:54 Tsiteeri

küünlad, kõrgepingekaablid, süütepool, erinevad andurid võivad anda vigast infot ajule. Bensiin võib ka solk olla.

Ma soovitan ise kergemad asjad ära kontrollida ja kui muu ei aita, siis mine diagnosti.

Mul endal oli näiteks katt umbes :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tann83
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: coupe 90a

postitati 09.01.07 19:45 Tsiteeri

Mul oli jagajakaan samasuguse vea kirjelduse põhjuseks! Mine jah diagnosti suure tõenäosusega ütlevad sulle vea ära ning ise säästad rohkem raha, et kõiki asju välja hakata vahetama mis sulle õeldakse. Ning närve kulub ka vähem!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 11.01.07 08:38 Tsiteeri

Mul täpselt sama mure nagu kasutajal Joke. Autoks on Audi 80b4 2.0 66kw. Täna poes käigul jätsin auto käima poe ette ja tagasi tulles oh üllatust tühikäik nii madal, et õlituli juba hõõgus armatuuris. Ülevaatusel sai autoga eelmine kuu käidud ja seal olid näidud veel lubatud piirides, aga suhteliselt kõrged. Kas tõesti väljalaskesüsteem võib kuskilt umbes olla. Kõik Hiiuma targemad autoremondi mehed olen läbi käinud, siiani pole keegi suutnud viga üles leida. Vahetatud on bensiinifilter,küünlad, jagaja kaan ja reguleeritud on süütenurka.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.3% - SQL: 80.7%]