Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Kojamehed töötavad kuidas ise tahavad (Vastuseid: 18 | Vaatamisi: 3964)
siim76
huviline

Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5´05

postitati 21.12.06 20:22 Tsiteeri
Kojamehed töötavad kuidas ise tahavad

Kas oskab keegi aidata miks suvatsevad kojamehed töötada kuidas ise tahavad.
1 asend üles, kus nad peaks käima intervalliga, käivad nad edasi-tagasi ja enne lõppu jäävad keset klaasi kinni.
Alla tõmmates kus nad peaks ühe korra edasi tagasi käima, liiguvad nad ainult siis kui all hoida kangi. Milles võiks probleemi olla. autoks A6 95 tdi

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
siim76
huviline

Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5´05

postitati 22.12.06 08:11 Tsiteeri

ei oska keegi midagi mõistliku pakkuda?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mart_R
huviline

Registreerunud 14.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: B4 85kW '94+C4 80kW '05

postitati 22.12.06 08:13 Tsiteeri

mul sama jama. Pole veel jõudnud asjaga tegeleda.

Kojamehed töötavad kaootiliselt

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
janxs
huviline

Registreerunud 09.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 quattro 2,0. 101kw.

postitati 22.12.06 15:55 Tsiteeri

Mul ka täpselt sama jama.Viga igatahes ei ole relees ega lülitis,need on kontrollitud ja on korras.Kojamehe mootorini ei ole veel jõudnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ulith
huviline

Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 1.9tdi 94a/ VW G4

postitati 22.12.06 16:05 Tsiteeri

mul teisel audil on sama jama B4 ,

nimelt see et kui 1 astmes on siis vahel on viivitusega vahel järjest teeb ise mida tahab, ja kui kojamehed seisma panen siis jäävad keset klaasi, st et nad ei lõpeta seal kus peaksid. kuid mina kahjustan küll releed.ei ole aega olnud kontrollida lihtsalt. ja lahendust kaa ei tea.:Ppeale relee vahetuse

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
janxs
huviline

Registreerunud 09.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 quattro 2,0. 101kw.

postitati 22.12.06 16:12 Tsiteeri

Mul igatahes teise samasuguse audiga releesid vahetades,nad ühe autopeal toimisid ja teisepeal ei toiminud,sealt järeldasin,et relee on korras ja ka lülitit sai samamoodi katsetatud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.12.06 20:54 Tsiteeri

Mul oli selline probleem et autol peale seismist hakkasid kojamehed 1 (intervaali) asme peal suvaliselt käima. võiksid ntks koguaeg käia siis järsku seisma jääda ja päris kauaks kohe ja siis suvalisel hetkel uuesti käima hakkata. Sain kohe aru milles asi on. Vahetasin relee ära ja siiani on asi korras :P Kuid jah, mul oli veidi lihtsam probleem, mul kojamehed ei jäänud suvalises kohas seisma, tegid ikka alati oma tsükli lõppuni ära :P

erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 23.12.06 09:24 Tsiteeri

ei tasu ka unustada pistikuid ja ühendusi... :)
annab ühendust, ei anna... käivadki nagu nii nagu voolu saavad ja jäävad seisma kuhu juhtub.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Andy
huviline

Registreerunud 17.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4, B5

postitati 23.12.06 09:39 Tsiteeri

kui kojameeds jääb suvalisel kohal eisma, saab viga olla vaid mootori juures olevates kontaktides. võta mootor maha- kontrolli kontaktid (mustad- põlenud- deformeerunud) Sealt su hädad hakkavad.

Fxz
huviline

Registreerunud 24.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 CABRIOLET

postitati 08.01.07 02:32 Tsiteeri

HMMZ
Huvitav, kas see on kah miski üks Audide tüüpvigadest, sest samasuguse anomaalia avastasin ka mina ühel hetkel ja nagu juba näha siis on kaks teemat sellelaadset!!!
See siin ja siis...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 08.01.07 07:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Fxz
HMMZ
Huvitav, kas see on kah miski üks Audide tüüpvigadest, sest samasuguse anomaalia avastasin ka mina ühel hetkel ja nagu juba näha siis on kaks teemat sellelaadset!!!
See siin ja siis...

asi kindlalt relees. ja teate mille pärast nii juhtub? mina igatahes enda relee sulatasin selle pärast ära et b4 vajutad kangi korraks alla poole teeb lihtsalt ühe korra klaasid puhtaks see ongi mõeldud sisi väga harva vajutad seda alla poole aga mul kuidagi nagu koguaeg vajutasin seda ja hoidsin ka pikalt alla alateadvuses kuidagi ja selle pärast need ära sulavadki. Releed leiab väha lihtsalt nii ülesse et paned käima klaasipuhastajad intrvalli peale ja paned ka puhuri tööle ja hakkad järjest ära kiskuma rellesid kui mõlemad vait jääevad siis otsi veel aga kui ainult klaasipuhastajad vait jäävad vot seda ongi sul uut vaja 100.- ringis makasab.

oeh the end :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ivoonu
huviline

Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Shadow vt750c

postitati 08.01.07 19:02 Tsiteeri

Julgeks viimasele vastu vaielda, mul siiamaani 3 AUDI't olnud ja ühelgi pole kojameeste süsteem üles öelnud ja ma ei ütleks, et ma seda va allavajutamise värki ainult hetkeks oleks kasutanud, teinekord vaja ikka päris pikalt all hoida (kuigi lihtsam oleks üles II astmesse lükata...)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
puruvana
huviline

Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 b7

postitati 09.01.07 23:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: syo
Tsitaat:
HMMZ
See siin ja siis...

asi kindlalt relees. ja teate mille pärast nii juhtub? mina igatahes enda relee sulatasin selle pärast ära et b4 vajutad kangi korraks alla poole teeb lihtsalt ühe korra klaasid puhtaks see ongi mõeldud sisi väga harva vajutad seda alla poole aga mul kuidagi nagu koguaeg vajutasin seda ja hoidsin ka pikalt alla alateadvuses kuidagi ja selle pärast need ära sulavadki. Releed leiab väha lihtsalt nii ülesse et paned käima klaasipuhastajad intrvalli peale ja paned ka puhuri tööle ja hakkad järjest ära kiskuma rellesid kui mõlemad vait jääevad siis otsi veel aga kui ainult klaasipuhastajad vait jäävad vot seda ongi sul uut vaja 100.- ringis makasab.

see korrax all hoidmine on min viga ka hetkel ja mul hakkasid ka paar nädalat tagsi kojamehed lolli mängima nagu eelmistelgi aga läx nati paremaks ise tagasi aga kui kinni kojamehed panen, siis jäävad ka keset klaasi seisma, korra vajutan kangi jälle ja siis läheb norm asendisse tagasi, kus see relee t2pselt asubki ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.07 07:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ivoonu
Julgeks viimasele vastu vaielda, mul siiamaani 3 AUDI't olnud ja ühelgi pole kojameeste süsteem üles öelnud ja ma ei ütleks, et ma seda va allavajutamise värki ainult hetkeks oleks kasutanud, teinekord vaja ikka päris pikalt all hoida (kuigi lihtsam oleks üles II astmesse lükata...)

nu igatahes minul oli enne kõik korras ja peale seda kui ma seda alla pikalt hoidsin ja pärast relee lahti tegin oli seal vaid sula plastik

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.07 07:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: puruvana
Tsitaat:
Algselt postitas: syo
Tsitaat:
HMMZ
See siin ja siis...

see korrax all hoidmine on min viga ka hetkel ja mul hakkasid ka paar nädalat tagsi kojamehed lolli mängima nagu eelmistelgi aga läx nati paremaks ise tagasi aga kui kinni kojamehed panen, siis jäävad ka keset klaasi seisma, korra vajutan kangi jälle ja siis läheb norm asendisse tagasi, kus see relee t2pselt asubki ?

relele asub kaitsme plokis. pane tööle klaasipuhastajad(intervalli peale) ja ka soendus ja hakka rappima järjes välja. kui jäävad mõlemad vait siis on vale relee kui aga ainult kojamehed sisi on see õige.

rixrax002
huviline

Registreerunud 15.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.01.07 12:58 Tsiteeri
oli ka kojameeste probleem

tere

küll õnneks mitte endal ..aga tuttaval a4 ja 2003 aasta väljalase.....kojamehed jäid keset klaasi pidama ja vahel ei tahtnud kohalt minema minna....

probleem oli puht mehaaniline mitte elektroniline.... nimelt oli vigane hoopis see hoovastik mis on kapoti all peidus ja mis liigutab kojamehi...see hoovastik oli juhipoolse kojamehe kinnituse juurest puruks..... ja siis kuidagi teatud hetkedel väänas ennast sellest n.ö tekkinud surnud puntkist üle ja pühkis....

et selline juhus on ka olnud

Rix

tips
huviline

Registreerunud 16.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: kunagi ikka

postitati 11.01.07 14:20 Tsiteeri

mootor väsinud? kojameestel ma mõtlen

az
huviline

Registreerunud 18.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 11.01.07 16:29 Tsiteeri

kuna passatil ja audil ühed jupid, siis minul näiteks ei allunud kojamehed sellepärast lülitile enam, et tagakojamehe sees olev trükiplaat oli saanud klaasipesuvett ja lühistas kõik ära. Peale vahetust asi korras

Siimu
huviline

Registreerunud 30.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Auditu

postitati 12.07.07 07:20 Tsiteeri

Mul sama asi, mida siin kirjeldatud. Vahetasin relee ära... Kuid asi jätkus.
Pean siis mootri ühendused üle kontrollima.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 38.1% - SQL: 61.9%]