Lehekülgi: 1 2 |
MadMike
huviline
Registreerunud 21.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4
|
|
Probleemid kasutajaga pampkuri
Sai siis oktoobris müüdud Kristjan Blumfeldtile (pampkuri) oma Audi 90 '85
Mees paistis täidsa norm olevat aga nüüd on juba pikemat aega jama temaga.
Nimelt on auto siiamaani über kirjutamata ja ta suutis veel 500 eeguse parkimistrahvi ka mulle korraldada.
Igakord lubab et maksab ära ja kirjutab ümber... aga midagi
Hoiataks siis teisi tema eest, et tegemist on kahtlase tegelasega kelle juttu ei tasu tõepähe võtta.
Pampkuri, aja asi korda või tuleb muudmoodi seda lahendama hakata
B2->B3->C4->B4
|
|
|
|
Po18
huviline
Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: S4 avant 2.2 tq
|
|
Mine võta arvelt maha siis ta hakkab mõtlema.Või kui ta päris paha poiss siis helista mentti ja ütle et keegi on rotti lasknud.
Parim asi maailmas ja veel loodusesäästlik Segway.
Segways.webs.com
|
|
|
|
Maitz
huviline
Registreerunud 02.05.04
Kasutaja on eemal
|
|
Kiro
huviline
Registreerunud 12.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 (c5) 1.9
|
|
kas auto eest kogu raha on muidu makstud ja ainult vormistamine tegematta? siis ju olukord lihtne. Kui mees ei mõista võta arvelt maha. Menti minna suht kahtlane kuna seda tõestada küllaltki raske kuna raudselt tehti ju
ostu/müügi leping või volitus jne ( seega vargust talle kaela väänata ei saa)! Samas kui on mingi summa veel autost maksmatta jne. saab teda
süüdistada pettuses! 
|
|
|
HannesT
huviline
Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant
|
|
Ostu-müügi leping kehtib ju 3 päeva. Käib ta seda sinu juures uuendamas regulaarselt?
|
|
|
A4TQ
klubiliige
Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: SQ7, 911
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: HannesT
Ostu-müügi leping kehtib ju 3 päeva. Käib ta seda sinu juures uuendamas regulaarselt? |
Kust otsast see 3 päeva kehtib
Ps.Teemaalgatajale soovitaks teha ARK-is avaldus sõiduki võõrandamise kohta.Seejärel kustutatakse sõiduk ajutiselt registrist.
|
|
|
pontu
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2,8Q C5 , on ajalugu.
|
|
mul oli sarnane juhtum .kui ähvardasin auto varastatuks kuulutada,eelnevalt pead korralikult "kodutöö" ära tegema.andsin aega 3 päeva, et trahv ära
maksta (saatsin arve nr) ja auto minu arvelt ära vormistada.ta sai piisavalt kaua kasutada minu madalat kindlustus boonust,hea et avariid ei
teinud.selle kodaniku puhul igatahes mõjus. kui paberid on nn. ostja käes ei saa registris midagi teha ,sest sul pole ju autotki ette näidata (näiteks
kaotasid autopassi ära)
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
|
Seda teemat ootasin ma juba ammu ja ära ootasin. Ostsin sult auto mis vajas remonti nagu enamus vanu autosid. Kui ostma tulin siis selgus et sõitev
kuid ilma ülevaatuse ja kindlustuseta auto ei käivitu Ok. Seda sa ju ei teadnud et bensiinipump on silikoniiga paigatud, seda et käigu kast on perses
seda sa ka ei teadnud, seda et esisilla talase on mingid suvalised puksid siise keevitatud ja originaal pesead perse keeratud see on ka ilmselt midagi
uut sinu jaoks, selle peale sa pööritasid ka silmi kui ma avastasin kohapeal olles et radikas on puruks nagu kasepakk, generaatori andsid ka kaasa mis
"töötab" Ja mis peamine miks ma selle auto ostsin oli nina ja seda sa ka muidugi ei teadnud et poolraamid on osaliselt ise tehtud,ja kuna need on
erineva kujuga siis silla tala oli lihtsalt kerekülge veel igaks juhuks keevitatud??? Hetkel ma juba kahetsen et ma sulle selle parkimistrahvi ära
maksin, õigemini küll auto omanikule kes teps mitte ei olnd sina nagu kohapeal selgus. On sul veel küsimusi miks ma sinuga nii käitusin nagu
praeguseks on välja kujunend. Seda teemat võiks vähemalt nii kaua lahti hoida kuina MadMike asja kommenteerib.
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
|
|
Ja mind ajavad lihtsalt närvi inimesed kes valetavad et oma sitast lahti saad. 
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
-markus-
huviline
Registreerunud 28.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B6 Avant
|
|
Miks hr. Pampkuri siis üldse sellise auto ostis?
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pampkuri
Ja mind ajavad lihtsalt närvi inimesed kes valetavad et oma sitast lahti saad. |
Kas käisid autot pimedas ostmas? Sellised vead ei jää ju kahe silma vahele ja kui ostsid auto ära, teades et see paras vrakk on, siis on see ikkagi
sinu enda südametunnistusel!
|
|
|
pontu
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2,8Q C5 , on ajalugu.
|
|
veider natuke .kui see isend oli selline romu ,või ei olnud? kuidas sai siis parkimistrahv tekkida? mõlemad clubiliikmed ja ei saa asju omavahel
selgeks räägitud ,nii võibki jääda pommitama. 
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
|
kusjuures 10 päeva jooksul on õigus kaup tagastada kui see ei vasta kirjeldusele ja müüja on kohustatud su raha tagastama.
põhimõtteliselt ei ole mõtet musta pesu pesta avalikkuse ees, saage kokku ja lahendage tüli, ega siin keegi klubikaaslane ju suurt midagi seisukohta
saa võtta mis oleks üheselt objektiivne ja õiglane!
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
|
|
Vat ei roomand seal auto all tõesti. Ei ole kedagi süüdistand. Kuid endiselt ajavad valetajad närvi. Ja mina endal seda süüd ei näe et ma selle ostsin
kuna olen harjund ausate inimestega asju ajama mitte kõntsaga. Auto seisab Pärnus ühe töökoja hoovis ja enne seda arvele ei võta kui olen sinna alla
uue kasti leidnud. Ei viitsi treileriga vedada ja asi mutt.
|
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pontu
veider natuke .kui see isend oli selline romu ,või ei olnud? kuidas sai siis parkimistrahv tekkida? mõlemad clubiliikmed ja ei saa asju omavahel
selgeks räägitud ,nii võibki jääda pommitama. |
Vot asju saab ka pealt näha ilusaks teha. Parkimis trahv tekkis lihtsalt hajameelsusest.
Selle peale ma muidugi ei tulnd et seda tagastada. Ja ootasin just nimelt seda hetke et avalikult musta pesu pesta.
Situatsioon sama mis siin teemas. Lihtsalt meeldetuletus autoostmisel
|
|
|
|
TT
huviline
Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal
|
|
Järjekordne teema "pada sõimab katelt" - miks selliseid teemasid siia üldse vaja on?
Foorumis ei selgu mitte kunagi täielik tõde - seega kahjustate mõlema osapoole mainet foorumikasutajate seas ja oma vaidlustes siin ei jõua ikkagi
kusagile.
|
|
|
|
MaQQu
klubiliige
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
|
Mina olen ajanud üks kord äri kasutaja "pampkuri"-ga ning kogemus oli väga positiivne. Küll oli märksa väiksematest summadest jutt - tema nimelt
pani mind usaldades kauba cargosse, mina sain Tallinnas selle kätte, kontrollisin ära ja alles siis maksin. Ma ei taha vastutust tema eest nüüd enda
peale võtta, aga ütlen lihtsalt, nagu ka kasutaja "TT" juba mainis, et väga tõenäoliselt saab sellised probleemid lahendada lihtsalt
läbirääkimistega, ei pea teisi foorumis sopaga üle valama, seda enam, et tundub, et ka teine osapool pole süüst täiesti puhas...
|
|
|
HrOnkel
huviline
Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant Q (C4)
|
|
Kui on tehtud ost-müük ja uus omanik pole autot võtnud oma nimele mõistliku ajajooksul siis ei aita muud kui ARK´i ja auto arvelt maha. Kui veab siis
saab uus omanik oma vitsad politsei käest varsti kätte.
Mingit 3 päeva siin ei kehti, kui juba ost-müükleping tehtud siis saab ka 6k pärast minna vabalt autot ümber vormistama.
Ka parkimistrahvidega pole midagi teha, nii politsei kui Falck aint kehitavad õlgu ja teha ei saa nad midagi (Falck tahab muidugi saada oma -
parkimistrahvid)
Ise olen kõik selle jäbi teinud, ei aidanud ei ähvardused ega koirohi. Kui lõpuks sai arvelt maha siis max 2 nädalat ja auto vormistati ringi +
uusomanik jäi arveltmaas oleva autoga politseile vahele :-)
Lihtsalt teadmiseks, kui kellelgi peaks tekkima samad probleemid
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Ostu-müügilepingusse on mõistlik lisada klausel, et kui auto pole 2 nädala jooksul (näitlik aeg) ümber vormistatud, on eelmisel omanikul õigus see
arvelt maha võtta. Mitte, et tal seda ära märkimata see õigus puuduks, kuid nii on tingimused must valgel kirjas ja pole hiljem kobisemist.
Kui ostu-müügileping teha kahes eksemplaris, jääb ju üks neist müüjale. Kui sellega Falck'i minna, saab ju ära tõestada, et trahvi tegemise
kuupäevaks oli omandiõigus juba teisele isikule üle läinud.
|
|
|
MadMike
huviline
Registreerunud 21.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pampkuri
Seda teemat ootasin ma juba ammu ja ära ootasin. Ostsin sult auto mis vajas remonti nagu enamus vanu autosid... |
Ma võin sulle täiesti ausalt öelda et ma ei teadnud nendest asjadest midagi. Niikaua kui ta minu käes oli siis ei vahetanud ma seal midagi. Auto
sõitis ilusti ja ei kurtnud. See oli mul esimene auto ka, ei teadnud autoasjadest suurt midagi. Peaasi et sõitis.
Siis aga andis autol genekas otsad ja sai ülevaatus läbi... auto jäi seisma. Edasine on sul juba teada...
B2->B3->C4->B4
|
|
|
|
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: paar käru
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: erki.t
kusjuures 10 päeva jooksul on õigus kaup tagastada kui see ei vasta kirjeldusele ja müüja on kohustatud su raha tagastama. |
Sooviks täpset seaduse paragrahvi ka palun!
Teemasse ka: 21 aastat vana auto ei ole uus auto, niiet üritage sellest esiteks aru saada palun. Anda võid ju ka tähtaja härrale, et see auto ringi
kirjutab. Tähtaja andmise peaks sellisel juhul fikseerima edasiste probleemide vältimiseks. Edasi auto arvelt maha ja asi korras. Järgmine kord
avastad end muidu parkimistrahvi asemel kuskile puusse keeratud ja sündmuskohalt põgenemise probleemi ees, kus pollarivahet ei jõua ära joosta kuna
Sina oled ju auto omanik.
Seda kaua ostu-müügileping kehtib sai varemalt lugeda liikluskindlustuspoliisi tagaküljelt. Suht lühike aeg oli tõesti.
Lisaks veel, et oma vana risu ei tasu müüa klubiliikmele või heale sõbrale 
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lukas
Lisaks veel, et oma vana risu ei tasu müüa klubiliikmele või heale sõbrale
|
müüa ikka vöib aga hilisemate probleemide vältimiseks köik ikka ausalt ära rääkida. (ma ei väida selle lausega nüüd et selle konkreetse teema algataja
ehk müüja valetab)
ise suvel uut audit otsisin siis mind ei häirinud et möned audid olid klubi liikmete omad. vaevalt ma oleks hiljem ette hakanud heitma et näe see
lagunes ja see.
tegelikult ma ju ostsingi ühe klubiliikme masina.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: paar käru
|
|
Juhtusin kogemata lugema ka hr pampkuri autoteemat, millest küll
esialgu välja ei lugenud, et auto nii kehvas seisus või nagu härra ise kommenteeris "pe*ses" oli. Kui sa ostsid auto nagunii esiotsa pärast ja
läbisid sellega ka ülevaatuse, siis ma ei saa üldse aru mida siin on veel hädaldada.
Sorry, et siia teemasse 2 korda postitasin, aga lihtsalt närvi ajavad sellised tüübid kes ostavad omale pasa kaela ja siis pärast aidake või ostke
tagasi. Tee korda ja osta järgmine kord korralikum.
Kõik 
|
|
|
|
Competition
huviline
Registreerunud 12.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6, 250KW, 2001.a.
|
|