Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Arutelu teemal "Müük" (Vastuseid: 21 | Vaatamisi: 2010)
mulk
klubiliige
ac aasta auto 2007/2009 võitja

Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V

postitati 18.12.06 19:34 Tsiteeri
Arutelu teemal "Müük"

On pikemat aega häirinud foorumi üldpildis võimutsevad müügikuulutused. Iseenesest hea, kui suudetakse klubikaaslastele midagi head ja kasuliku müüa.
Kuid, kas selleks peab tegema iga mutri/poldi müümiseks eraldi teema ja siis neid võimalikult tihedalt upitades?
Võiks ju ühes teemas ilusti ära listida müüdav kaup ja seda siis lubatud/soovitud aja tagant uuendades, nagu ka osad kubliliikmetest on teinud. Leidub aga ka neid, kes arvavad, et nende müüdav tavaar on tõesti nii väärtuslik ja vajab eraldi teemat.

Siinkohal teeks ettepaneku arutada võimalust rubiigi "Müük" muutmiseks.
Minu poolne ettepanek oleks ÜKS müügipostitus päevas kasutajale.
Sinna peaks kõik kiiret müüki vajav kraam ilusti ära mahtuma ju? siinkohal ... föörumi eesmärk ei ole ostu-müügi vahendamine ju?

Loodan, et teemast ei tule järjekordset tülitopicut ja asjasse suhtutakse "kergelt" säilitades samas reaalsusetaju, tegemist on siiski kõigest minu ettepanekuga ja võimalik, et kaasklubiliste huvid on väga erinevad.
Võimalik, et hetkel mulle "normaalse" lahendusena tunduvas ettepanekus on "auke" mis muudavad foorumipildi veelgi segasemaks.

meeldivaid jõule soovides
mulk

http://badges.fuelly.com/images/smallsig-metric/501789.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 18.12.06 19:51 Tsiteeri

Mulk'il iseenesest hea plaan aga natuke ei ole ka :).

Teatud asjade puhul olen ise samuti talitanud, et kõik ühte kuulutusse lisanud. Teisalt jällegi on asjad mulle niivõrd erinevad tundunud, et olen aegade jooksul erinevad teemad teinud. Nüüd kui uuendan, siis kõik korraga, et oleks ka endale kättesaadavam ja parem ülevaade turu alajaotuses tehtud teemadest.
Veel on üks jama sellega, et pealkiri muutuks tülikalt pikaks kui midagi konkreetsemalt mainida. Samas, üldisem pealkiri ei kutsu jällegi potensiaalseid ostjaid vaatama, mida sa müüd. Kuid tõesti, foorumi eesmärk polegi ju ostu-müügiga tegeleda.
Ja sellega, et lubada ühele kasutajale päevas üks müügi- või ostukuulutus ei hoia ju mitmeid eraldi teemasid.
Oletame, et mitu päeva järjest tekiks mingi asi, mis oleks kiiresti vaja maha müüa. Vahepeale tekib küll teisi kuulutusi, kuid oodates viimase tehtud kuulutuse upitamise võimaluse avanemiseni ning siis kõiki tehtud kuulutusi uppida, tekib ikkagi ühe kasutaja müügiteemade joru.

Mina näen siinkohal kahte varianti.
Esiteks, kirjutada näiteks reeglitesse, et müügiteemad tuleb koondada ühte teemasse ning anda neile ka mõistlik nimi.
Teiseks, loota kasutajate mõistvale suhtumisele, kus parema ja vasaku suunatulepirni müümiseks ei tehta kahte teemat.
Nii esimene, kui teine sõltuvad vähemal või rohkemal määral üksteisest. Näiteks kui kõik kasutajad talitaksid esimese punkti järgi, siis aja möödudes kujuneks see tavaliseks [(inimesed harjuvad) (paraku tuleb ka kogu aeg uusi kasutajaid ning leidub ka inimesi, kellel on pohhui)] ning müügikuulutus ei kaotaks ka potensiaalseid ostjaid.

Et võib-olla jääks hoopis hetkel toimiva strateegia juurde? :D
Põhimõtteliselt, kui asi ei ole katki, siis seda ei ole vaja parandada :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.06 20:05 Tsiteeri

to mulk:
põhimõtteliselt olen sinu mõttega päri, aga müügiteemade näitamise saad oma seadete all ära "keelata", selle miinuseks on see, et toimib ainult "postitused viimasest külastusest" lingiga.

to kaaku:
ka sinuga olen nõus, et ühe teema alla näiteks b3 salongijuppe ja V8 klappe on suht raske pealkirjastada, nii muutuvad pealkirjad kole segaseks või arusaamatuks.

ja kasutajate teemade arvu piiramisega läheb asi raskeks, kuna muuta saab postitust 48h möödudes.

seega praegu on raske miskit niisama ette võtta, vaid tuleb lihtsalt loota kasutajate mõistlikusele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 18.12.06 20:11 Tsiteeri

Asi on ju väga katki - juba ammu ei saa seal teemas midagi küsida. Praegu pakutaks nagu konkurentsi KB-le, Soovile jt kuulutustelehtedele, kus on ainult info müüdava asja kohta ja kontaktandmed, ei muud. Varem sai vähemalt küsida täiendavat infot, mille vastused ka teisi huvitavad. Ja samuti otseste küsimuste eest kõrvale põiklejate puhul teha järeldusi müüja usaldatavuse kohta. Praegu on nii, et kui paned midagi müüki, tuleb päevas terve hulk küsimusi. Selle asemel, et saaksin muuta/lisada info oma kuulutusse (ma ei taha seda sugugi upitada, see upitamise värk võiks olla vabalt lubatud nädala kuni 1 kuu tagant), pean vastama kõigile inimestele eraldi sama jutu või siis ootama sellega mitu päeva. Küll aga võiks olla teema alustanud inimesel ALATI võimalus muuta oma postitusi ja kustutada kõiki (ka teiste inimeste) postitusi oma teemas, et vältida OT-sid ja muud teemavälist loba. Siis oleks iga inimene oma alustatud teema adminn ja see töö ei jääks foorumi adminnide kaela. Huvitav, miks nii tehtud pole - viitsimatus, mingi kummaline põhimõte, või äkki ei võimalda seda lihtsalt foorumi kood?

Praegu olen puht oma mugavuse huvides koondanud samasse teemasse kõik oma Audide varuosade kuulutused, eri põlvkondade diisel- ja bensiiniautode omad. Lihtsalt ei viitsi upitada kõike eraldi. Aga kui oli vahepeal müügis korraga 3 Audit, siis kõiki neid küll sama teema alla ei tahaks panna:)

Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 18.12.06 20:19 Tsiteeri

Minu mõte oleks selline, et tegelikult need müügiteemad ei peaks üldse kajastuma foorumi lehel st. et müügi ja ostuga seotud postid kanda otse vastavasse alateemasse ja mitte kajastada neid foorumi teiste jooksvate teemade vahele, kuna kui sa otsid mõnda juppi või osa, siis nagunii pead sa lappama ka vańades teemades ja seda rohkem õpitakse kasutama otsinut.
Olgem ausad, kui palju neid juppe siin foorumis ikka müüakse, usun et 35% kogu müügi postidest võibolla läheb asja ette.

Vähemalt autode kuulutustega võiks asi sedasi lahendatud olla.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 18.12.06 20:39 Tsiteeri

noh. mind nau ei sea need O ja M teemad, neid suht lihtne silmaa üle lasta ja mitte lugeda... mõnda muidgi hüpitatakse korduvalt päevas aga ... so?
põhjusmõtteliselt on vahest mõni M ja O teema ka huvitavad...

ärme nüüd hakka kodanikke vägistama... las kaubitsevad...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TT
huviline

Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.06 21:23 Tsiteeri

Mind samuti O-M teemad ei sega - kui midagi otsin, selle ka leian - kui otseselt midagi ei otsi - võibolla leian midagi, millest olen huvitatud.
Omadest kogemustest võin öelda, et erinevaid detaile erineva teema all müüb palju efektiivsemalt kui kogu kama üldistava pealkirjaga koondteemas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 18.12.06 21:50 Tsiteeri

Mina olen ka hr krss ja teistega samal nõul, st, et see praegune süsteem on ikka täiega idiootne. Ja eks teatud mõttes ka see tingib vajaduse nende 100 erineva teema tekitamiseks.
Mind ka müügiteemad ei häiri, pigem vastupidi, päris mitmel korral olen tundnud puudust täiendava info kohta.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 18.12.06 22:50 Tsiteeri

olen nõus et postitust arv piiratud ja kui rohkem kaupa va ja müüa(uus teema üle piirnormi) ,sis asi voiks lausa tasuliseks minna? aga teema upitamise kohta,anna andeks , see ei ole sinu asi kui ma tahan oma kaubast lahti saada ja upitan seda müüki. ei pea uut postitust tegema aga ju piisab vana postituse väiksest muutmisest. kellele see halba teeb et minu müügi kuulutus esimesena seal tulbas on?:

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 19.12.06 00:58 Tsiteeri

Ise olen mõelnud, et teha üles ribale lisaks "Tänastele postitustele" (millest edaspidi jätaks turu välja) link "Tänane turg". Siis oleks asjad lahus. Mina loen foorumit praktiliselt 99% ajast "Tänaste postituste" (ole Sa, jõmm, tänatud selle lingi eest, ei oskaks ilma enam elada :P) kaudu. Eks kohati on tüütu küll, kui seal on jorus kõigepealt 5-6 teemat Kaaku stuffiga ja sellel järgneb kohe tom555 umbes sama arvuga. Või siis juba kevadest saati päevast päeva jälgida, kuidas üks mees kirvehinnaga oma õhufiltrikasti müüb. Mitte, et mul müügiteemade vastu midagi oleks, aga hea meelega vaataks neid muust lahus.

Turu osa ongi hetkel tegelikult ajutine ja poolik lahendus. Eraldi rippmenüüst valitav Müüdud/Ostetud/Peatatud/Uuenda on meil juba ammu plaanis teha. Kui leidub progejaid, kes selle 5 minutiga XMB-le külge poogiks, andke aga teada! Sel juhul kaotaksime koheselt ka selle praeguse muutmise piirangu, kuna hetkel toimib muutmine kohe ka uppimisena.

Krss: kui teema loojale oma teemas modereerimisõigus anda, kustutaks ta ilmselt kõik "tülikate" küsimustega postid. ;)

Võimalik, et turg kolib kunagi üldse foorumist väljapoole, aga see on juba tulevikuteema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 19.12.06 06:56 Tsiteeri

Jah ka see hõlbustaks foorumi kasutamist ja lugemist, kui need müügiga seotud teemad ei kajastuks POSTIDE VIIMASEST KÜLASTUSEST all, sest ka mina kasutan seda suuremal osal ajast ;)

On tõesti ka kuulutusi mis pälvivad tähelepanu ja isegi vaatad mida keegi müüb, kuid see on ka ainult ühe või paari automargi kohta ja kui 60% päeva postitustest on seotud müügiga, siis hakkab foorumi kasutamine ebahuvitavaks muutuma . :)

heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.12.06 09:48 Tsiteeri

tsitaat-
Võimalik, et turg kolib kunagi üldse foorumist väljapoole, aga see on juba tulevikuteema.

siis minul küll palju vähem siia asja. tehke sis nii varsti,et iga teema eraldi aadressil ah?!:D siis ju ei sega keegi üksteist ja puha. kas mitte ei peaks tegema nii ,et rohkem inimesi foorumit külastaksid? mingit arengut küll siin ei näe

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.12.06 10:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: heihei
tsitaat-

siis minul küll palju vähem siia asja. tehke sis nii varsti,et iga teema eraldi aadressil ah?!:D siis ju ei sega keegi üksteist ja puha. kas mitte ei peaks tegema nii ,et rohkem inimesi foorumit külastaksid? mingit arengut küll siin ei näe

telli kuldne börs omale ma ütleks selle peale.
minu arusaam foorumi mõttest:
1. tehniline info ja erinevate probleemidega seotud küsimustele vastuste leidmine ja selle info jagamine.
2. saada infot teiste audi mudelite kohta, sellega täiendada oma teadmisi.
3. uued tuttavad, kasulikud kontaktid, ühised ettevõtmised klubirahvaga.
4. mingil määral ka juppide turg.

kuidas foorum praegu välja näeb:
1. ca pooled teemadest algavad M: ja O:
2. mingi osa on tehnilist infot, mõne ürituse teema.

ahjaa, ja ärimeestele: Lugege krt reegleid !!!
autode kohta: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=14897
varuosade kohta: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=14919
velgede-rehvide kohta: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=14921
auto audio kohta: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=14923
firmade sooduspakkumised: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=13007

heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.12.06 12:06 Tsiteeri

maitse asi ,selle jutu peale. seda,et müügi teemad vaid eespool koguaeg on,siis järeldus ,et suurt midagi foorumis ei ole arutada ,lihtsalt teemad on ammendunud. kui võrrelda hinnavaatluse foorumit ,mis ei ole küll aus ,sest selles foorumis on väga vähe külastajaid,siiski , olen märganud ,et hinnavaatluses arutelu kogu aeg käib erinevatel teemadel ja müügikuulutused ,mida tohutul hulgal seal ,siiski ei häiri kedagist. põhjus ,mille üle siin arutatakse on see ,et audiclub foorumis vaid müügiteemad ja tänu sellele ,et muudel teemadel arutelu üldse pea puudub,ei ole milleski rääkida! ja milleks siiis sõimata neid ,kes müüvad varuosi?! mina olen sellisel kujul foorumiga rahul,kuigi arendamist vajab positiivses suunas.kuldset börsi mainisid. foorumi võlu sellles,et teatud äri teatud kasutajatega turvaline;) ja seda saaks foorumit arendades veel turvalisemaks muuta(kasutaja profiilile hinnangu andmine teiste audiclub foorumi liikmetelt),millega kaovad ju suurem osa rämpspostitusi ära!

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.12.06 12:31 Tsiteeri

siinkohal lisaks veel, miks ei saa HV foorumiga võrrelda: foorumi soft on teine, XMB lihtsalt osasid asju ei võimalda.

kasutajate turvalisus? mitu lahtrit sinu profiilis täidetud on ? ;)

ervin7
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x Audi 80 b2 '83 & Audi A6 2.6 Quattro '94

postitati 19.12.06 12:46 Tsiteeri

Kui ostu müügi teemad närvidele käivad siis on 2 varianti
1. "Tänased postitused" alt eemaldada ostu-müügi teemad (peaks olema suht 5 minuti töö).
2. Üldse kaotada ära turu osa.
Siin eespool välja käidud "mingil määral ka juppide turg" mõistest ma aru ei saa. Hetkel reeglites kirjas, et autode-varuosade all toimub kauplemine ainult Audide ja Audide varuosadega. Ja kui need tingimused täidetud, siis peaks korras olema kõik.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.12.06 13:57 Tsiteeri

Heihei: oled Sa kindel, et jõuad HV foorumis igal õhtul KÕIK selle päeva postid läbi lugeda? Mina olen HV foorumit aktiivselt kasutanud 01.2002 saati ja juba ammu ei ole mul kogu seal toimuva kohta ülevaadet. Kui tahaks, et oleks, võtaks see igast minu päevast vähemalt poole. Ilmselgelt ei ole Sa telgitagusega kursis - HV foorum oli üksvahe nende kuulutustega (eriti vahendajate omadega) ikka püstihädas. Seal tehti ka päris karm reform ja määrati limiidid, kui palju saab tasuta ja kust maalt tuleb hakata juba maksma. HV foorum toob tänase seisuga Tanelile ilmselt leiva juba lauale ja tal on selge motivatsioon selle kallal päevast päeva nokitseda ja uut koodi kududa. AC on puhtalt mittetulunduslik kooslus. Staff'i liikmed pole selle arendamise eest sentigi oma taskusse pannud. Siiski on foorum 24/7 püsti hoitud, uuendatud, backupitud jne. Kõik see ei tule iseenesest.

Tuleb vahet teha, kas turu all müüvad oma kraami need, kes on ka mujale foorumiosasse oma panust andes aktiivsed olnud või suvalised läbilennul olevad rändtirtsud, kes soovivad tasuta kõikvõimalikud kohad oma reklaami täis spämmida ja nii olematute kuludega maksimaalset kasumit lõigata. Mina olen selles osas igatahes sügavalt subjektiivne. Kui täna reganud tegelane kohe turu foorumi ilmselgelt vahenduskuulutusi täis spämmib, võib kindel olla, et peatselt kaovad nii kuulutused kui ka hr. spekulant ise. Teada-tuntud tegelastele ma annan palju rohkem andeks.

Minu arvates on AC foorumi muudes osades iga päev tegevust ka ilma turu osata. Iga 5 min tagant tänaseid poste klikkides võib tõesti igav hakata, kuid kord-paar päevas seda tehes on lugemist küll ja küll. Paari päeva tagant külastades on ülevaade juba kadunud.

Nagu ma juba varem olen maininud: kuni foorum on pisike ja päevas tehakse vaid paar postitust, pole vajadust eriti midagi reguleerida. Kui aga maht kasvab, et saa lasta asjadel üle pea kasvada. Meil on alust arvata, et maht ei ole hetkel haripunkti saavutanud ja kasvab veelgi. Seega mida varem foorumit optimeerida, seda parem.

Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)

postitati 19.12.06 15:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black

Tuleb vahet teha, kas turu all müüvad oma kraami need, kes on ka mujale foorumiosasse oma panust andes aktiivsed olnud või suvalised läbilennul olevad rändtirtsud, kes soovivad tasuta kõikvõimalikud kohad oma reklaami täis spämmida ja nii olematute kuludega maksimaalset kasumit lõigata. Mina olen selles osas igatahes sügavalt subjektiivne. Kui täna reganud tegelane kohe turu foorumi ilmselgelt vahenduskuulutusi täis spämmib, võib kindel olla, et peatselt kaovad nii kuulutused kui ka hr. spekulant ise. Teada-tuntud tegelastele ma annan palju rohkem andeks.

Hmmmm, kas siis ei võiks nt anda iga postituse eest nn "punkti" mida saab siis MÜÜGI kuulutuse juures kuidagi arvestada? Kellel rohkem punkte - see rohkem kuulutuab. Ostuga ma nii ei teeks, sest ka uuel klubilisel võib midagi väga järsku vaja minna.

klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.12.06 15:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Amadeuz
Hmmmm, kas siis ei võiks nt anda iga postituse eest nn "punkti" mida saab siis MÜÜGI kuulutuse juures kuidagi arvestada? Kellel rohkem punkte - see rohkem kuulutuab. Ostuga ma nii ei teeks, sest ka uuel klubilisel võib midagi väga järsku vaja minna.

Keegi ei ole seni uusi kasutajaid ahistanud, kui nad normaalselt käituvad, oskuse piires kirjavahemärke ja suuri tähti kasutavad ja endast püüdliku mulje jätavad. On normaalsed noh, saad vast aru küll.

Mingit eraldi reitingusüsteemi me looma ei hakka.

Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)

postitati 19.12.06 15:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Mingit eraldi reitingusüsteemi me looma ei hakka.

Ei soovigi reitingut. Asi lihtsalt selline, et kui postitust ei kustutata nt nädala jooksul (juhul kui moded on puhkusel vms), siis saab kasutaja nt ühe punkti mida saab kasutada müügikuulutuse postitamiseks (n.ö elektrooniline raha, mida saab normaalsete postituste tegemise eest). Lihtsamalt öeldes hakkaks foorum tasustama kasutajaid asjalike postituste eest andes vastutasuks võimaluse luua müügikuulutusi. Ohuks saab siin siis mingite mõtetute postituste tegemine.

Siin toodi välja ka võimalus, et teema autor oleks mode. Kui seda on halb kasutada hirmust "valede" postituste kustutamise eest, siis võiks selle lahendada järgmiselt. Teema autor teeb postitusele linnukese ning foorumi mode nähes seda (mingil salapärasel moel), kustutab selle siis mittesobivusel ära. See võimaldaks modede tööd tiba lihtsustada. Teemade algatajad kannavad ette ebasobivatest postidest. Muidugi ei kao kuhugi n.ö pisteline ja pidev kontroll.:cool:

huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 19.12.06 15:56 Tsiteeri

Minu hinnangul oleks hetkel vaja ainult uutel liitujatel kuskil paariks nädalaks postituste tegemine keelata(kaasaarvatud postitustele vastamine). Õpivad otsingu ära ja müügimehed saavad ka vastu näppe. Müüki ei pea ju vaatama, mina näiteks niikuinii otsin vajalikke asju ainult otsinguga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.12.06 07:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Heihei: oled Sa kindel, et jõuad HV foorumis igal õhtul KÕIK selle päeva postid läbi lugeda?

jah läbi lugeda ei jõua ,nagu selles foorumiski,aga pealkirjad jõua ju ära sirvida! mingi arusaam ikka on.muideks tänaseid audiclub viimaseid postitusi vaatasin,no minu silma küll ei häirinud need müügikuulutused,jah tom 555 kasutaja jutti pannud kuullutusi,see selleks:D. vot seda ei tea milleks tanel seda raha kasutab ,mis laekub ju erinevatest kohtadest,olgugi foorumi kasutaja aastast 2003:) . et hinnavaatluse ülalhoidmiseks kindlasti mingi summa ikka kulub.las olla nii kuis on,seda ma juba mainisin eelmises postituses ,et näide ei olnud kuigi võrreldav. võrdlus selle ,et miks ei voiks sama hästi toimiv olla see audiclub kui HV.ja kui miskit laekubki teatud allikatelt raha,siis see rakendadaks foorumi arendamisele või teatud üritustele?foorum siis jääb ikka mittetulunduslikuks nn.ühinguks voi mis iganes?
Tarmole niipalju,et lahtrid selle täitmata ,et olen seni siin olnud vaid ostja rollis ja selle tegevuse ajaks olen ikka lahtrid ära täitnud.ei taha et ilmaasjata keegi hakkaks helistama;)

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 44.5% - SQL: 55.5%]