Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: 2,3L tühikäigul töötab pool mootorit! (Vastuseid: 24 | Vaatamisi: 1518)
Rynno
huviline

Registreerunud 23.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.12.06 15:29 Tsiteeri
2,3L tühikäigul töötab pool mootorit!

Tere!
Autoks 90, -89a. 2,3L

Probleem:
Auto käivitamisega raskusi, tahab pikalt ketramist ja siis hakkab vaikselt podisema. Kui käima saab, siis pöörded OK. Kui gaas põhja suruda, siis kuni ~2500 rp/m venivad pöörded ja kostub paukumist, arvatavasti summutist. Ja heal juhul, kui pöörded lähevad <2500rp/m siis lööb kõik silindrid taha ja auto läheb ilusti pöördesse! Aga see pole veel kõik, nimelt piirajani pöörded ei jõua, läheb kuskil 5500-6000rp/m. Sõites sama lugu, et kuni 2500rp/m läheb lödistades ja siis järsult hakkab minema!

Oli ühe remondimehe juures auto, too ütles et uuris pihusteid ja need läbi. Nüüd need vahetatud, aga midagi paremaks ei läinud!

Kas sellised elementaarsed asjad nagu küttefilter ja küünlad võivad seda põhjustada? Et piirajasse ei jookse, see kas küttefilti või pumba viga arvatavasti?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
sceleton
huviline

Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.12.06 15:50 Tsiteeri

Äkki panid valed või sitad(st perses pihustid) ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rynno
huviline

Registreerunud 23.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.12.06 15:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sceleton
Äkki panid valed või sitad(st perses pihustid) ;)
Ei taha hästi uskuda, (st. midagi mootori töös ei muutunud teiste pihustitega).

Ja see töömees oli ka nii nagu ta oli, rohkem oma kasu peal väljas. Muidu ajas mesimagusat juttu, aga kui kuulis et ma autot tema juurde ei jäta, siis tüüp vihastas, ei lausunud sõnagi ja istus autosse ja sõitis minema.)

sceleton
huviline

Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.12.06 15:57 Tsiteeri

Aga kas vanade pihustitega tegi sama pulli et ei läind pöördesse jne, mis sul seal oli.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rynno
huviline

Registreerunud 23.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.12.06 16:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Aga kas vanade pihustitega tegi sama pulli et ei läind pöördesse jne, mis sul seal oli.
Täpipealt sama, mida esimeses postis kirjutasin. Arvatavasti läksid töötavad pihustid vahetusse töötavate pihustitega või on lisaks nendele pihustitele ka muu jama juures.

Oskab keegi öelda kus asub küttefilter sellisel autol, selle võib vast ikka ära vahetada.

sceleton
huviline

Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.12.06 16:05 Tsiteeri

Küttefiter peaks põhja all olema.

Aga siis arvatavasti pihustid ikka perses, nii eelmised mis sul olid ja need ka mis sa nüüd peale panid(kui samad sümptomid).Kas oled 100% kindel et need täiesti töötavad.

Rynno
huviline

Registreerunud 23.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.12.06 16:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Küttefiter peaks põhja all olema.

Aga siis arvatavasti pihustid ikka perses, nii eelmised mis sul olid ja need ka mis sa nüüd peale panid(kui samad sümptomid).Kas oled 100% kindel et need täiesti töötavad.
No sõitvalt autolt nad pärit olid. Vahetan küttefiltri ära ja vaatab mis siis saab.

Agha mind hakkas huvitama selline asi nagu rõhuregulaator. [url=http://http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=33584]Siin teemas[/url] räägib kasutaja QBA, sellest. Kas ka 2,3L mootoril selline asi olemas?

sceleton
huviline

Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.12.06 16:12 Tsiteeri

Ikka on olemas rõhuregulaator, see on pritsepea küljes see must julla kus pistik küljes.(Just müüsin sellise maha ühele, aga tal olid sümptomid teised)

Aga kui pihusteid vaja on siis mul on 2,3 motole 5 tk olemas. 1000.- komplekt.

Rynno
huviline

Registreerunud 23.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.12.06 16:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Ikka on olemas rõhuregulaator, see on pritsepea küljes see must julla kus pistik küljes.(Just müüsin sellise maha ühele, aga tal olid sümptomid teised)

Aga kui pihusteid vaja on siis mul on 2,3 motole 5 tk olemas. 1000.- komplekt.
Jätan meelde, aga enne proovin lihtsamaid variante (küünlad, filtrid, ja ka seda rõhuregulaatorit).

edit: Kas see must julla on see kummist ja mille otsas on gaasi siiber (ovaalne ots, klambriga kinni)? Ja nüüd meenus, et kui kapoti alt gaasi peale keerata, siis oli kuulda vilinat (et siis kuskilt poeb sisse lisa õhk?)

zaazk
huviline

Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant 2,5 TDI 132kw Quattro 2004

postitati 12.12.06 16:28 Tsiteeri

Pihustid sai ta minu käest nagu sinagi sceleton oled saanud ühe kompl. minu käest, pritse pea + pihustid ja sul on kõik korras ju. Ja samamoodi ok peaks olema ka nende pihustitega, võtsin need oma mootori pealt, millega olen sõitnud kogu aeg ja sellist pulli pole mootor kordagi teinud, seega ei paneks hetkel peamist rõhku pihustitele, nendega peaks nii palju küll okei olema. See paukumine ja pöördesse kohe mitte minemist võib veel tekitada jagaja, ei kannata niiskust ntx. Mul oli kunagi nii, et kui märg ilm, siis täpselt samamoodi, plärtsus ja podises ja kuskil kuni 2500 rpm üldse ei läinud ja kui üle selle sai, siis lõi nagu hinge lahti, mul käis auto koha peal mingi 10min ja siis kuivatas mootor ära midagi ja sõitis jälle vana viisi edasi. Kuid mul jooksis piirajasse küll. Veel tasuks üle vaadata küünlajuhtmed, küünlad, jagaja kaas, rootor, võib ka veel süütepoolis midagi olla. Bensupumba viga ma ei usu, et on. Panustaksin asja jagajale praegu. Pritse pea ei ole märg kuskilt?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Rynno
huviline

Registreerunud 23.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.12.06 16:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: zaazk
Pihustid sai ta minu käest nagu sinagi sceleton oled saanud ühe kompl. minu käest, pritse pea + pihustid ja sul on kõik korras ju. Ja samamoodi ok peaks olema ka nende pihustitega, võtsin need oma mootori pealt, millega olen sõitnud kogu aeg ja sellist pulli pole mootor kordagi teinud, seega ei paneks hetkel peamist rõhku pihustitele, nendega peaks nii palju küll okei olema. See paukumine ja pöördesse kohe mitte minemist võib veel tekitada jagaja, ei kannata niiskust ntx. Mul oli kunagi nii, et kui märg ilm, siis täpselt samamoodi, plärtsus ja podises ja kuskil kuni 2500 rpm üldse ei läinud ja kui üle selle sai, siis lõi nagu hinge lahti, mul käis auto koha peal mingi 10min ja siis kuivatas mootor ära midagi ja sõitis jälle vana viisi edasi. Kuid mul jooksis piirajasse küll. Veel tasuks üle vaadata küünlajuhtmed, küünlad, jagaja kaas, rootor, võib ka veel süütepoolis midagi olla. Bensupumba viga ma ei usu, et on. Panustan asja jagajale.
Tänud! Uurin ka neid asju siis.

sceleton
huviline

Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.12.06 16:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: zaazk
Pihustid sai ta minu käest nagu sinagi sceleton oled saanud ühe kompl. minu käest, pritse pea + pihustid ja sul on kõik korras ju. Ja samamoodi ok peaks olema ka nende pihustitega, võtsin need oma mootori pealt, millega olen sõitnud kogu aeg ja sellist pulli pole mootor kordagi teinud, seega ei paneks hetkel peamist rõhku pihustitele, nendega peaks nii palju küll okei olema. See paukumine ja pöördesse kohe mitte minemist võib veel tekitada jagaja, ei kannata niiskust ntx. Mul oli kunagi nii, et kui märg ilm, siis täpselt samamoodi, plärtsus ja podises ja kuskil kuni 2500 rpm üldse ei läinud ja kui üle selle sai, siis lõi nagu hinge lahti, mul käis auto koha peal mingi 10min ja siis kuivatas mootor ära midagi ja sõitis jälle vana viisi edasi. Kuid mul jooksis piirajasse küll. Veel tasuks üle vaadata küünlajuhtmed, küünlad, jagaja kaas, rootor, võib ka veel süütepoolis midagi olla. Bensupumba viga ma ei usu, et on. Panustaksin asja jagajale praegu. Pritse pea ei ole märg kuskilt?

Jah ma sain su käest need koos pritsepeaga, aga pihustid jäid üle, kuna kasutasin enda omi edasi ja hetkel on küll kõik ideaalses korras selle osaga.

Aga jah jagaja võib küll olla, et kardab niiskust, sest nüüd hakkas selline pasa ilm.

xTc
huviline

Registreerunud 28.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: A90-10VTQ

postitati 12.12.06 17:04 Tsiteeri

bena pump läbi mis muud ;)

Alguses nad karjuvad, pärast ära harjuvad...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
axm
huviline

Registreerunud 06.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe, A6

postitati 12.12.06 18:48 Tsiteeri

Pihustid võivad tõesti läbi olla, seega vaata kuidas reageerivad küünlad su mootoripodinale, kui alla 2500 on need märjad on selge et on bensu palju, sest kui mootori pöörded tõusevad, siis võib olla olukord, kus mootor jõuab bensu lihtsalt läbi süüa ja ta töötab enam-vähem.
ja kui on kuivad, siis on ka selge, et viga on kas filtris, või pump õhtul. (võiamluse korral lase rõhku mõõta).
ja ülevaade ka loomulkult jagajakaanest ja miks mitte ka küünlad ei või pulli teha:P

Mis aga enda kogemus ütleb, siis on see mootor igati tundlik pragude suhtes mis on erinevates rõhuvoolikutes ja endal oli paar aastat tagasi olukord, kus mootor ei käind üldse korralikult, siis leidsin vea sellest vanast heast lambdast:D

Rynno
huviline

Registreerunud 23.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.12.06 19:06 Tsiteeri

Tänud vastanutele, eks proovin lihtsamad asjad kodus ise ära ja kui ei muutu, siis targem vist diagnostikas ära käiia.

Rynno
huviline

Registreerunud 23.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.06 18:46 Tsiteeri

Nii, 2 küünalt on märjad. Aga kuna väljas oli pime, siis ei viitsinud küünalde ja jagaja seisukorda uurida.

Oletame, et säde on olemas, kas see tähendab seda, et 2 pihustit ikkagi ei tööta?

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 16.12.06 20:59 Tsiteeri

Oletame, et homme siiski viitsid küünalde ja jagaja seisukorda uurida :)

Rynno
huviline

Registreerunud 23.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.06 21:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Simps
Oletame, et homme siiski viitsid küünalde ja jagaja seisukorda uurida :)
Homme ikka viitsib jah:)

Muhemees
huviline

Registreerunud 15.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Quattro 2.5 Tdi Tiptronic

postitati 16.12.06 21:56 Tsiteeri

täitsa p****s ei viitsi jamad kyynaldega.
?:o

mees, sul neli päeva autu podiseb, mis kas ei viitsi viia diagnosti või ei raatsi?

sealt saab alati enamvähem vastuse mees:)

respect mees :) hoisme vahet;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Rynno
huviline

Registreerunud 23.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.06 10:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Muhemees
täitsa p****s ei viitsi jamad kyynaldega.
?:o

mees, sul neli päeva autu podiseb, mis kas ei viitsi viia diagnosti või ei raatsi?

sealt saab alati enamvähem vastuse mees:)

respect mees :) hoisme vahet;)
Heh...ma ei sõida selle autoga üldse praegu. Ja pimedas nagu eriti ei anna teha midagi või mis? Ja kui vahetan ära sellised elementaarsed asjad (nt. küünlad, jagaja jms.) ja paremaks ei lähe, siis loomulikult lähen diagnostikasse.

edit: Käisin ja uurisin siis asja ja oh üllatust. Küünalaid oli 3 sorti:D (2+2+1). Ja imelikul kombel täpselt 2 sama firma küünalt märjad. Ja oh seda teist üllatust :D Jagaja kaane kontakte peaaegu et ei olegi:o Palju ei puudu kui oleks hakanud seda portselani juba sööma. Täna kahjuks poed kinni, aga homme lähen toon uue kaane ja küünlad ja vaatab, mis edasi saab.

tann83
huviline

Registreerunud 16.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: coupe 90a

postitati 17.12.06 14:15 Tsiteeri

Vaheta siis rootor ka välja! Mul oli sama kamm!!

Rynno
huviline

Registreerunud 23.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.06 14:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tann83
Vaheta siis rootor ka välja! Mul oli sama kamm!!
Kas sama kamm, et alguses 2 silindit tagant ära? Ja asi lahenes rootori ja jagajakaane vahetamisega?

=FoX=
huviline

Registreerunud 05.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.06 14:57 Tsiteeri

Omal oli lanceril sama jama. Aitas küünalde vahetus.

Rynno
huviline

Registreerunud 23.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.06 20:19 Tsiteeri

Jama värk selle Audiga. Küünlad ja jagajakaas vahetatud, need küünlad mis ennem märjad olid säde olemas, aga käima ei lähe üldse enam, vähemalt starterist mitte:(. Võibolla asi selles, et sai mootoris surveid mõõdetud ning silindrid kütet täis. Homme proovin tõmmates ja vaatab mis siis saab...

Rynno
huviline

Registreerunud 23.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.12.06 18:17 Tsiteeri

Igaks-juhuks tahaks nüüd teada, et milline on jagaja kaane peal järjestus? S.t. äkki läks asi nihkesse vms.

Oskab keegi aidata?

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.6% - SQL: 70.4%]