Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: järgmine audi mis tühikäigul ei tööta (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1646)
munk
huviline

Registreerunud 20.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 05.12.06 17:24 Tsiteeri
järgmine audi mis tühikäigul ei tööta

autoks audi 80 1,6 91a karbussiga, veel paar päeva tagasi kõikusid tühikäigul pöörded (soojast peast), kuid nüüd ei tööta enam ei soojast ega külmast peast tühikäigul. gaasi andes läheb pöördesse ilusti ja sõites ei ole ka minigit probleemi nii kaua kui gaasi lahti ei lase ja käiku välja ei võta, siis kohe sureb välja. käima pannes turtsub ja jätab vahele tühikäigul ningi kohe kohe hakkab välja surema...mõnikord surebki. et mis viga?????

kas asi võib olla jagajas, sest kui ma jagaja kaane maha võtsin siis juhe mis süütepoolist jagajasse tuleb saab ühendust, kuid sealt edasi teistesse küünlajuhtmetesse on suht kaheldav, sest aeg oli seal ikka oma töö teinud ja isegi kerge rooste kirme (korralik oksiidi kiht) oli jagaja kaane sees olevatel klemmidel. kuid kui selles olex viga kas siis mootor pööretel töötaks korralikult?

või on probleemi vaja ikka otsida kusagilt tühikäigu klapist või kusagilt andurist????

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.12.06 12:28 Tsiteeri

Vaata kõigepealt üle ega mõni vaakumi voolik lahti pole. Siis võta õhufiltri kopsik maha ja käi need pistikud üle mingi kontakti puhastus spreiga. Vaakumi voolikuid uuri ka. Ka seda karteri tuulutus voolikut.
Kala arvatavasti tooreklapi juhtimises, vähemalt mul oli. Mul välja ei surnud aga vahele jättis küll. Tuli välja et üks pistik oli lahti, ja sellel karteri tuulutus voolikul oli pragu sees. Praegu on enam vähem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
-ivar-
huviline

Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: typ 85q & XC

postitati 06.12.06 12:34 Tsiteeri

Üks põhjus võib veel olla karbussi alune kummipadi- et see katki ja võtab lisaõhku.
Mul ka vahel jamab, et tühikäik läheb sinna 250-500 pöörde vahele, kuid lasen korra pöörded yles ja kõik jälle ok;)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
blizzard1
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 13.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.12.06 22:05 Tsiteeri

endal sama asi kui mootor tühikäigul töötab, et vahel tõmbab põõrded suht maha sujuvalt, siis korra törts gaasi ja asi korras. Milles asi võiks ka olla

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.8% - SQL: 80.2%]