kusjuures ma ei teinud coile bilsude pärast ümber. St. oleks võinud kasutada ükskõik milliseid amorte seal. Kuna koni sport oli juba eelmise auto peal
proovitud ja paljud on bilsu sporti kiitnud, siis tahtsin lihtsalt proovida.
mis puutub FK Automotive tootesse, siis julgeksin natukene kahelda nendes. Kui endale kunagi X nimelisest firmast need tellisin, siis nad ei suutnud
neid tarnida, lisaks lõpuks tuli välja, et tellitud sai üldse valed (mingi tavalised quattro omad). Ise nad ütlesid, et pole hullu . . . puurid siit,
sealt midagi üle ja sobivad. S2l on esimesed ja tagumised amordid ühe jämedusega, tavalistel nelivedulistel need seda ei ole.
Mis KW puutub, siis nende kohta olen hea lugenud, kuid hinnad on neil ka vastavad. Kusjuures mul endal tehes ei tulnud kokkuvõttes need odavamad.
Üks asi mis mind kõige rohkem nende teiste coilide juures häirib on see, et kasutatakse kahte vedru. Vähemasti nii KW kui FK puhul S2 jaoks (iseasi ka
FK teeb midagi S2 jaoks. Ainuüksi kataloog väidab neil, et S2 hakati tootma alates 86a). Et saada üks madaldus, näiteks ca. 35mm sobib kõik
ideaalselt, kuid kui tahad veel madalamaks saada, tuleks see üks vedru lisaks eemaldada. Siis saab niipalju kui lubatakse. Okei, aga kui talv tuleb ja
tahaks nulli tagasi saada . . . siis topi see lisavedru ikkagi sinna tagasi ja kas üleüldse saab tagasi päris nulli? See var. mida ise kasutan saab,
isegi plussi saab ja miinust on rohkem kui vaja isegi läheb.
maitseasi loomulikult . . .
P.S> FK tahab amordi püstakuid vastutasuks saada, muidu on hind hoopis teisest puust, kas ka KW, seda ei tea.
|
Rule: Do your homework or suffer the consequences !
|
|