Registreerunud 24.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
postitati 15.11.06 13:57
K: Coupe kohta
Küsimus selline, et taga pagasnikus on vasakul pool katte all üks plastmassist lahtine anum, kuhu kogunev vesi. Eriti just praeguste ilmadega.
Eeldatavasti tänu sellele veele on pagasnik niiske ja kisub hallitus tekkima. Oskab keegi õelda, mis vesi see on ja millest tekib? Otseselt mingit
voolikut nagu sinna anumasse ei lähe. Ise arvasin et äkki mingi kliimast tulev vesi, kuna auto on kliima seadmega.
Autoks siis coupe 95a.
zaazk
huviline
Registreerunud 09.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 Avant 2,5 TDI 132kw Quattro 2004
postitati 15.11.06 15:48
kliimaga see ei saa seotud olla, sest omal täiesti tavaline ilma kondi ja kllima automaatikata ja tekib samamoodi sinna see vesi. Olen isegi mõelnud,
et kus kohast täpselt see vesi sinna tuleb. Ja üldse kisub coupedel see pagassi alumine osa iagtpidi märjaks minema, jookseb sisse luugi tihendi
vahelt ja tagatulede pesade kohast. Arvan, et vee äravoolu kohad on kehvasti ehitatud, või midagi on umbes. Konkreetset vastust oleks endalgi huvitav
teada.
Kiil
klubiliige
Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal
mul tuli vesi sisse tagatulede vahelt (piduritule kohalt täpselt).tasuks vaadata üle ka need liistud mis on taga külgmiste akende juures (kui luuk all
siis jäävad tiiva äärte alla).
stenv
huviline
Registreerunud 03.05.05
Kasutaja on eemal
postitati 15.11.06 21:04
mul oli ka kunagi selline probleem, aga peale seda kui tegin silikooniga tagatule tihendi üle kadus ka probleem ei lasknud enam vett läbi.
lennuk7
huviline
Registreerunud 15.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Quattro
postitati 15.11.06 21:47
ise ka tükk aega olen nuputanud, et mis ime potsik see seal nurgas on. Seeneleminekuks?
Aga reeglina tekib bassein tulede tihendi vahelt. Lahenduseks tõin revalist selle jaoks mõeldud nn tihend-kitti (2,5 m oli 150.- eek) ja nyyd tundub,
et korras.
PS: mul oli kaa üks tuli silikooni uputusega nii tobedalt pandud, et oleks tule ära lõhkunud ca tunnise lahti mängimisega. Ja ikkagi täiega lasi läbi
ennem...
ja veel tähelepanu tasuks pöörata ka ühele ringikujulisele avale, mis asub külje peal tagatule tule all väljaspool tihendiringi.
Seal peaks ees olema miski plastik kate. Idee järgi saaks sealt miski pirni ka tule küljepeal olevat osa valgustamav vist.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 24.9% - SQL: 75.1%]