Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Ajakulu (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 1130)
Kalkaan
huviline

Registreerunud 08.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,8 Q '97 C5

postitati 14.11.06 15:35 Tsiteeri
Ajakulu

Kas keegi oskaks öelda, kaua võib võtta aega tagumise diferentsiaali külgmiste simmerlingide vahetus, sai auto remonti antud ja lihtsalt huvitav oleks teada, et väga jahu ei saaks remondimees ajada. Lisaks vahetatakse ära klapi kambri kaane tihend, kuna selle kaane ta just mingi aeg tagasi keeras lahti, arvas mees et kulub aega nii tund poolteist, esimesed pidurivoolikud lähevad ka uued, mille peale peaks minema samuti kõige rohkem tunnike ning jahutusvedeliku vahetus ka poole tunni kanti. Eile õhtul andsin auto remonti ja täna õhtul anti mulle teada, et kui hästi läheb, saan auto homme lõuna ajal kätte, kurtis, et kõik asjad tulevad hirmus raskelt lahti. Autoks 97 aasta A6 2,8Q.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.06 15:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kalkaan
Kas keegi oskaks öelda, kaua võib võtta aega tagumise diferentsiaali külgmiste simmerlingide vahetus, sai auto remonti antud ja lihtsalt huvitav oleks teada, et väga jahu ei saaks remondimees ajada. Lisaks vahetatakse ära klapi kambri kaane tihend, kuna selle kaane ta just mingi aeg tagasi keeras lahti, arvas mees et kulub aega nii tund poolteist, esimesed pidurivoolikud lähevad ka uued, mille peale peaks minema samuti kõige rohkem tunnike ning jahutusvedeliku vahetus ka poole tunni kanti. Eile õhtul andsin auto remonti ja täna õhtul anti mulle teada, et kui hästi läheb, saan auto homme lõuna ajal kätte, kurtis, et kõik asjad tulevad hirmus raskelt lahti. Autoks 97 aasta A6 2,8Q.

Uus või vana kere, 2 või 1 klapikambrikaane tihendit?

Kui vana kere, kas siis on juba 5V mootor?

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kalkaan
huviline

Registreerunud 08.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.06 15:42 Tsiteeri

Kaks klapikambrikaane tihendit läheb vahetusse ja C5 kerega. Minu teada vanema kerega A6-te polegi 2,8 mootoriga.

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 14.11.06 15:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Kaks klapikambrikaane tihendit läheb vahetusse ja C5 kerega. Minu teada vanema kerega A6-te polegi 2,8 mootoriga.

Eksid, on küll 128kw!!!!!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tiitk
huviline

Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 2,4Q 2004

postitati 14.11.06 15:58 Tsiteeri

0,9 tundi klapikambrikaante tihendid
0,8 tundi pidurivoolikud ees
1,4 tundi 2 korda simmerlingid
Autodata andmed

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kalkaan
huviline

Registreerunud 08.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.06 16:06 Tsiteeri

Täname igal juhul kiire ja korraliku vastuse eest. Seda aega kokku lüües tuleb nii 4,5 tundi. Sinna saab veel juurde lüüa mingi aja jahutusvedeliku vahetusele ning kinni kiilunud jubinatega materdamise ajakulu. Siis võib kuni 8 tundi minna selle asja peale. Võibolla oli tal muid asju ka vahepeal ajada, eks homme paistab, mis arve mulle ette lüüakse. Siis teab vähemalt küsida, mille peale see aeg siis kulus.

Kalkaan
huviline

Registreerunud 08.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.06 16:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ve1ks
Tsitaat:

Tuli meelde jah, et on olemas. Peapekk praegu veits väsinud ning ei tööta vist korralikult.

tiitk
huviline

Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant 2,4Q 2004

postitati 14.11.06 16:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ve1ks
Tsitaat:

On ka 142 kw

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 14.11.06 19:26 Tsiteeri

Tsitaat:
On ka 142 kw

Õigus seegi :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.8% - SQL: 83.2%]