Kalkaan
huviline
Registreerunud 08.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,8 Q '97 C5
|
|
postitati 14.11.06 15:35
|
|
|
Ajakulu
Kas keegi oskaks öelda, kaua võib võtta aega tagumise diferentsiaali külgmiste simmerlingide vahetus, sai auto remonti antud ja lihtsalt huvitav oleks
teada, et väga jahu ei saaks remondimees ajada. Lisaks vahetatakse ära klapi kambri kaane tihend, kuna selle kaane ta just mingi aeg tagasi keeras
lahti, arvas mees et kulub aega nii tund poolteist, esimesed pidurivoolikud lähevad ka uued, mille peale peaks minema samuti kõige rohkem tunnike ning
jahutusvedeliku vahetus ka poole tunni kanti. Eile õhtul andsin auto remonti ja täna õhtul anti mulle teada, et kui hästi läheb, saan auto homme lõuna
ajal kätte, kurtis, et kõik asjad tulevad hirmus raskelt lahti. Autoks 97 aasta A6 2,8Q.
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.11.06 15:37
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Kalkaan
Kas keegi oskaks öelda, kaua võib võtta aega tagumise diferentsiaali külgmiste simmerlingide vahetus, sai auto remonti antud ja lihtsalt huvitav oleks
teada, et väga jahu ei saaks remondimees ajada. Lisaks vahetatakse ära klapi kambri kaane tihend, kuna selle kaane ta just mingi aeg tagasi keeras
lahti, arvas mees et kulub aega nii tund poolteist, esimesed pidurivoolikud lähevad ka uued, mille peale peaks minema samuti kõige rohkem tunnike ning
jahutusvedeliku vahetus ka poole tunni kanti. Eile õhtul andsin auto remonti ja täna õhtul anti mulle teada, et kui hästi läheb, saan auto homme lõuna
ajal kätte, kurtis, et kõik asjad tulevad hirmus raskelt lahti. Autoks 97 aasta A6 2,8Q. |
Uus või vana kere, 2 või 1 klapikambrikaane tihendit?
Kui vana kere, kas siis on juba 5V mootor?
|
|
|
|
|
|
Kalkaan
huviline
Registreerunud 08.10.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.11.06 15:42
|
|
|
Kaks klapikambrikaane tihendit läheb vahetusse ja C5 kerega. Minu teada vanema kerega A6-te polegi 2,8 mootoriga.
|
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
|
postitati 14.11.06 15:52
|
|
|
Kaks klapikambrikaane tihendit läheb vahetusse ja C5 kerega. Minu teada vanema kerega A6-te polegi 2,8 mootoriga. |
Eksid, on küll 128kw!!!!!!!
|
|
|
|
tiitk
huviline
Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 2,4Q 2004
|
|
postitati 14.11.06 15:58
|
|
|
0,9 tundi klapikambrikaante tihendid
0,8 tundi pidurivoolikud ees
1,4 tundi 2 korda simmerlingid
Autodata andmed
|
|
|
|
Kalkaan
huviline
Registreerunud 08.10.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.11.06 16:06
|
|
|
Täname igal juhul kiire ja korraliku vastuse eest. Seda aega kokku lüües tuleb nii 4,5 tundi. Sinna saab veel juurde lüüa mingi aja jahutusvedeliku
vahetusele ning kinni kiilunud jubinatega materdamise ajakulu. Siis võib kuni 8 tundi minna selle asja peale. Võibolla oli tal muid asju ka vahepeal
ajada, eks homme paistab, mis arve mulle ette lüüakse. Siis teab vähemalt küsida, mille peale see aeg siis kulus.
|
|
|
|
Kalkaan
huviline
Registreerunud 08.10.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 14.11.06 16:11
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: ve1ks
Kaks klapikambrikaane tihendit läheb vahetusse ja C5 kerega. Minu teada vanema kerega A6-te polegi 2,8 mootoriga. |
Eksid, on küll 128kw!!!!!!! |
Tuli meelde jah, et on olemas. Peapekk praegu veits väsinud ning ei tööta vist korralikult.
|
|
|
|
tiitk
huviline
Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant 2,4Q 2004
|
|
postitati 14.11.06 16:18
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: ve1ks
Eksid, on küll 128kw!!!!!!! |
On ka 142 kw
|
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|