Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Airbagi tuli põleb (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1491)
Tonu250
huviline

Registreerunud 25.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant

postitati 10.11.06 18:08 Tsiteeri
Airbagi tuli põleb

Auto siis A4 Avant Turbo 1999. 1,8 ja 110 KW

Autol oli vaja parandada tagumine aknapesu voolik. Selgus, et katki oli see kusagilt esiistme alt. Kisuti siis iste välja ja kõik muu ka nähtavasti.

Autoga teenindusest välja sõites märkasin, et airbagi tuli põleb. Kas sellel isendil on mingi pistik ka juhipoolse esiistme all? Kuna sellest kuramuse teeninduset on mul siiber, siis ei usalda ma isegi autot enam sinna tagasi viia. Muidugi võeti mul ka küljepolstrid valesti maha, mille tulemusel mõnigi koht ka ära lõhuti.
Andke nõu, kes võiks võimalikult kiirelt selle tule asja üle vaadata?

Samas oleks hea, kui saaks ühehooga ka mootori põhja kaitsme alla kruvida.

Tänud,

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kuuza
huviline

Registreerunud 08.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 avant 2,5tdi,quattro/02a

postitati 10.11.06 18:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tonu250

Autol oli vaja parandada tagumine aknapesu voolik. Selgus, et katki oli see kusagilt esiistme alt. Kisuti siis iste välja ja kõik muu ka nähtavasti.

Autoga teenindusest välja sõites märkasin, et airbagi tuli põleb. Kas sellel isendil on mingi pistik ka juhipoolse esiistme all? Kuna sellest kuramuse teeninduset on mul siiber, siis ei usalda ma isegi autot enam sinna tagasi viia. Muidugi võeti mul ka küljepolstrid valesti maha, mille tulemusel mõnigi koht ka ära lõhuti.

Tänud,
Terve,airbagi andur asub tõesti esiistme all,lasin omalgi hiljuti ära vahetada

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.06 18:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tonu250

Tänud,

Võta ühendust ja saab asjad ilusti tehtud!

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 10.11.06 19:33 Tsiteeri

Arvatavasti keerasid vennad süüte sisse kui iste väljas oli ning nüüd on Airbagi ajus viga mälus, mis tuleks arvutiga kustutada.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
coupe924
huviline

Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: 230kw TDI

postitati 11.11.06 10:18 Tsiteeri

jah... vea mälus on tõenäoliselt siis juhi istme airbagi viga:D
üldiselt ei ole vaja selle vooliku uuesti kinnitamiseks istet välja võtta.... kuid kui ei teata siis jah:(
Samas oled sa ka ise süüdi... tuleb õigel ajal õige klaasipesu vedelik sisse panna... ja teine viga oli teadmatute juurte minna.

Üldiselt lase veamälu kustutada ja õppi tehtud veast:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tonu250
huviline

Registreerunud 25.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant

postitati 11.11.06 20:46 Tsiteeri

Kuna auto värskelt Saksast tulnud, siis lükkaks selle esimese vea küll eelmise omaniku kaela. Mis puudutab aga asjatundmatuid töömehi, siis selle süü võtan küll omaks ja kahetsen veel päris pikalt. Veel täna liimisin üht polstrit, mis oli jõuga lahti kitkutud. Finito kindlasti selle kuramuse "teenindusega".

Aga tänud juks11-le, kes täna mu tüütu mure väga operatiivselt lahendas :D Teema lukus

Tsitaat:
Algselt postitas: coupe924
jah... vea mälus on tõenäoliselt siis juhi istme airbagi viga:D
üldiselt ei ole vaja selle vooliku uuesti kinnitamiseks istet välja võtta.... kuid kui ei teata siis jah:(
Samas oled sa ka ise süüdi... tuleb õigel ajal õige klaasipesu vedelik sisse panna... ja teine viga oli teadmatute juurte minna.

Üldiselt lase veamälu kustutada ja õppi tehtud veast:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 28.5% - SQL: 71.5%]