Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: 2,5tdi kõrgsurvepump (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 2283)
jannu70
huviline

Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 2,5tdi

postitati 09.11.06 05:04 Tsiteeri
2,5tdi kõrgsurvepump

tere1! juhtus siis selline asi et kõrgsurvepumba kõige pealmise kaane vahelt lekib kütet?! kas on mõni tark kes taolise asjaga kokku puutunud ,ilmselt on seal all mingi tihend aga on seda jama vahetada .pump on bochi toode ja autoks 100 c4

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 09.11.06 07:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jannu70
tere1! juhtus siis selline asi et kõrgsurvepumba kõige pealmise kaane vahelt lekib kütet?! kas on mõni tark kes taolise asjaga kokku puutunud ,ilmselt on seal all mingi tihend aga on seda jama vahetada .pump on bochi toode ja autoks 100 c4

Juhtus minu masinal sama asi. Tihend on seal kaane soones ja kui ta ära väsib siis ei aita enam pingutamine sest sel juhul pressib lihtsalt metalli vastu metalli. Aitab tihendi vahetamine või lihtsalt kaane natuke õhemaks lihvimine (tihend soonest välja ja sileda aluse peale pandud liivapaberiga) Hermeetikuga tuleks sellises kohas olla ettevaatlik, st soovitavalt mitte kasutada.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.06 11:18 Tsiteeri

ära hakka midagi lihvima ja aretama, see on bullshit. kui sul selle kõige ülemise kaane vahelt (see mis on mingi 1-1,5cm paks) ajab kütet välja siis käi asjalikus poes ja osta tihendite komplekt või, kui on üliasjalik pood, saab selle tihendi eraldi. Vahetusega saad ise hakkama, seal pole mingisugust keemiat :P 4 polti lahti ja 4 polti kinni + tagasivoolu stuts.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jannu70
huviline

Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.06 08:08 Tsiteeri

Sai siis see tihendi komplekt ostetud (200eek) ja tihend ära vahetatud aga mul on tunne et kuskilt ajab veel kütet läbi ,kuskilt alt poolt igaljuhul loik on ikka veel all.nii et peab veel asja uurima :o.tänud igaljuhul vastajatele!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.06 10:13 Tsiteeri

minu soovitus, kui sul on mingi 2-3 kilo raha millest pole auto jaoks kahju, lase pump ära hooldada, muidu sa jäädki need tihendid ükshaaval vahetama. teed pumba ära ja saad mitu aastat muretult liikuda :) Need tihendid tavaliselt hakkavad kõik korraga ära väsima, täna lekib siit küttet homme sealt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jannu70
huviline

Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.06 10:57 Tsiteeri

tead scottimees mõtlesin ise ka selle asja peale et kõige õigem oleks vist lasta see pump mõnel teadjal mehel üle vaadata ja nii tulebki teha kui nüüd aega saab,aint vaja selline mees leida aga eks ma leian kedagi .ok tänud igal juhul !!:)

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 35.5% - SQL: 64.5%]