sandermat
huviline
Registreerunud 02.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 1,8 s
|
postitati 08.11.06 09:13
|
|
|
mure, armatuur ja tuled
nimelt asi selline, et ostsin auto, millel armatuur on pime ja tagurdades ei põle tuli. Kaitsmed on kontrollitud, seal viga ei ole.kas keegi oskab
aidata, või öelda, kust ma tartus abi otsima pean?
(Audi 80 1,8s)
|
|
|
priit
moderaator klubiliige
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4, Bora & Octavia
|
postitati 08.11.06 10:31
|
|
|
kindlasti aitab " Otsing " ja kui tagurpidi käigu tuled ei põle võid ka luuki minevad juhtmed üle vaadata ...tihti kipuvad ära
murduma.
priitpoiss --> priit
|
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 Q 2006
|
postitati 08.11.06 10:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sandermat
nimelt asi selline, et ostsin auto, millel armatuur on pime ja tagurdades ei põle tuli. Kaitsmed on kontrollitud, seal viga ei ole.kas keegi oskab
aidata, või öelda, kust ma tartus abi otsima pean?
(Audi 80 1,8s) |
100% taga luugi juhtmed. selepärast on ka armatuur pime et on kaitseme välja peksnud
|
|
|
|
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: typ 85q & XC
|
postitati 08.11.06 13:50
|
|
|
vaata äkki armaturi tuled maha keeratud
|
|
|
sandermat
huviline
Registreerunud 02.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.11.06 17:43
|
|
|
maha kül keeratud ei ole 
ma siis homme vaatan need luugijuhtmed üle
PS! tänud abistajatele
|
|
|
scottimees
huviline
Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.11.06 11:30
|
|
|
Armatuuri tuled, keskkonsooli tuled, pardaka valgustus ja tagurdamistuled on ühes ahelas ja kui kuskil on lühis siis kustub kõik korraga ära. Mul oli
selline värk 80 b3'l, siis kui makk oli ära võetud ja tekkis lühis. auditel läheb maki peale üks juhe millega saab maki valgustuse erksust kruvida
armatuuri reostaadist, see kurjamus pahandusi tegigi.
|
|
|
sandermat
huviline
Registreerunud 02.11.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.11.06 17:27
|
|
|
vaatasin luugi juhtmed üle, ei tundunud kül, et oleks seal kuskil olnud mingit silmnähtavat lühist, kas saaksin veel kuskilt midagi vaadata, või pean
tartus elektriku üless otsima? ja äkki keegi teab, palju selline asi võib elektriku juures maksma minna
|
|
|
sada1000
huviline
Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal
|
|
janxs
huviline
Registreerunud 09.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 quattro 2,0. 101kw.
|
postitati 15.11.06 07:54
|
|
|
Mul juhtus täna sama asi,et armatuur läks pimedaks aga ainult armatuur,teised tuled kõik põlevad.Vahetasin kaitsme välja ja 5-10 min jälle läbi
põlend.
|
|
|
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 Q 2006
|
postitati 15.11.06 08:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sandermat
vaatasin luugi juhtmed üle, ei tundunud kül, et oleks seal kuskil olnud mingit silmnähtavat lühist, kas saaksin veel kuskilt midagi vaadata, või pean
tartus elektriku üless otsima? ja äkki keegi teab, palju selline asi võib elektriku juures maksma minna |
tõmba see kate maha mis jookseb sul juhtme puntra peal murde kohalt siis näed mis seal viga on Parem tee kohe ära sest õhel bmwl jooksis poolde keresse ja põletas ja keevitas pooled juhtmed ära.... see asi
läks ikka paar tuhat maksma. varjante on palju kas tinutad, paned uued juhtmed üldse jne... mina olen mitmel autol tinutanud ja tänaseni töötab..
|
|
|
|