ellar
huviline
Registreerunud 17.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi 200 TQ 20V
|
postitati 06.11.06 19:41
|
|
|
ABS ei tööta õieti Autoks siis 20v 200 TQ
Viga siis selline, et ABS ei tööta õieti. Pidurdades hakkab liiga ( juba kegema vajutuse puhul) vara ABS ragistama ja pedaalist on seda kole palju
tunda ka. Elektriku jutu järgi ei tööta näiteks ABS üldse kui on andurite aga mul mingil määral töötab. Kuna esisild on asendatud koos püstakutega 10V
omad siis tema pakkus välja et äkki andurid ei saa õiget infot lugeda kuna võib olla erinevus nüüd loetavatel hammastel mis siis vist pooltelgede
küljes.
On see võimalik või mis targad arvavad milles võib veel probleem olla.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.11.06 19:46
|
|
|
vajutad abs nuppu ja kaob ära?
sama jama olnud 2 viimase autoga ka mul.
esimese puhul öeldi et esi amordi juurest on abs juhe puru.
teise puhul ei tea kas on kuskil juhe puruks vöi muu asi.
pidavatki nii tegema isegi siis kui piduriklotside vahetusel klotsi juhet ei pane külge.
olen siiamaani söitnud nii et kui alustan söittu vajutan abs nuppu ja lihtsalt ilma selleta siis. aga loomulikult nii see jääda ei saa.
|
|
|
|
ellar
huviline
Registreerunud 17.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.11.06 19:51
|
|
|
nii ma sõidan juba kevadest saadik kui auto soetasin. Suvel pole viga aga talvel on küll sitt kui ei tööta
|
|
|
k6veric
huviline
Registreerunud 06.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe typ 85 Q ; s4 b6 4,2 ; b4 1,8tq
|
postitati 06.11.06 19:53
|
|
|
Mul on sama viga, aga ma ei taha uskuda, et pooltelje otsad on sitased(roostes). Ma arvan tegemist on siiski juhtme nu##iga, kuna millegi pärast
ainult Audi ABS käitub selliselt. Ehk alustaks kõige lihtsamast mõõdaks andurite takistused.
|
|
|
ellar
huviline
Registreerunud 17.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.11.06 20:09
|
|
|
Võivad ka roostes olla aga võib olla ka erinev hammaste arv näiteks esisillal ja tagasillal mida kaldun arvama. Ei tea ei tunne seda ABS töökäiku ja
kulgu... mida loeb või mõõdab ja arvutab
Ei tahaks nagu lampi ka juppe vahetama hakata.
Võib veel varjante olla äkki või on keegi sellise vea suutnud kõrvaldada ja millise valemiga?
|
|
|
quattromees
huviline
Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford
|
postitati 06.11.06 21:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ellar
Võivad ka roostes olla aga võib olla ka erinev hammaste arv näiteks esisillal ja tagasillal mida kaldun arvama. Ei tea ei tunne seda ABS töökäiku ja
kulgu... mida loeb või mõõdab ja arvutab
Ei tahaks nagu lampi ka juppe vahetama hakata.
Võib veel varjante olla äkki või on keegi sellise vea suutnud kõrvaldada ja millise valemiga? |
10v - püstakutest nüüd sõltub, millise ajastu omad su masinal all on. Vanematüübilistel on abs-i jaoks olevaid hambaid palju rohkem, kui uuematel. See
on väga tõenäoline, et viga tuleb pooltelje otstest.
Kokku rohkem, kui 1100 hobust
|
|
|
|
ellar
huviline
Registreerunud 17.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.11.06 04:33
|
|
|
Ega mul ei jäägi muud üle kui esmalt need lambad ehk ikka siis hambad
kokku lugeda ja võrrelda, kui erinevus sees siis vast tuleks sellestki alustada. Poolteljel oli küll nuutide vahe sees ja esisilla juppide vahetus oli
küll päris mõnus peavalu.
|
|
|
ellar
huviline
Registreerunud 17.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.11.06 04:36
|
|
|
Sellest ka väike moraal isenokitsejatele. Näiliselt võivad paljud asjad sobida teisele mudelile aga hiljem võib igasuguseid mõttetuid probleeme
tekkida 
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
postitati 07.11.06 19:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ellar
Sellest ka väike moraal isenokitsejatele. Näiliselt võivad paljud asjad sobida teisele mudelile aga hiljem võib igasuguseid mõttetuid probleeme
tekkida | Ei ole see asi nii hull midagi.
Tuleb töö lihtsalt lõpuni teha -> pooldelje välimise otsa peal on hammas vöö mille saab meisliga maha lüüa ja teise le peale koputada (vahetada)
mina olen lisanud elektri keevitusega paar kerget punkti.
Quattro pooltelje välimise otsa ABS hammas vöö on 83 ->89a. tiheda kolmnurksed hambad ja
90 ->97a. on hõredad kandilised hambad.
Aga kui ABS hakkab liiga vara vastu ragistaha aitab hammasvöö ja ABS anduri vahe reguleerimine.
-> Tõmbad anduri pooldelje välimisest otsast eemale ja paned vahele vihiku lehe 2 või kolme korra ja siis koputad kergelt ABS anduri põhjani vastu
vihiku lehte = reguleeritud vahe ja nii kõik neli ratast siis vabaned probleemist.
|
|
|