Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Paha lugu tahhomeetriga (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1003)
Lumekass
huviline

Registreerunud 15.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Hetkel Auditu

postitati 06.11.06 08:20 Tsiteeri
Paha lugu tahhomeetriga

Hommikul tabas mind halb üllatus, et tahhomeeter ei näidanud enam midagi. :o Pisut tuuritades osuti kerkis ja jäi siis mingisse (tolle hetke kõrgeimad pöörded) asendisse pidama. Salongi soojenedes hakkas osuti siiski elavamalt liikum, nii nagu peab. Kas tõesti külmast võib selline jama tulla või on mingi asi ära pudenenud ja palju võib remondiks aega ja raha arvestada? Tänud asjalike kommentaaride eest!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cescor
huviline

Registreerunud 05.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5TDI

postitati 06.11.06 09:05 Tsiteeri

mul oli b4'ga sama jama - aga mul olid isetehtud paberist valged kellad ja paber tõmbas kortsu. soojaga sirgemaks jälle

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Põder
huviline

Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Impreza GT 555

postitati 07.11.06 05:31 Tsiteeri

Mul oli eelmise talve külmadega sama jama, et hommikul käima pannes tahokas ei näidanud midagi ja pärast mingit aega (ilmselt sulas midagi üles) hakkas normaalselt töötama. Mingeid pabereid ega asju ei ole sinna kleebitud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Indrek
huviline

Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 quattro

postitati 10.11.06 17:21 Tsiteeri

Audi tüüpviga ilmselt. Sama oli mul kunagi B3-ga (üle 3k pöörde tahhokas ei näita) ja praegu ka C4-ga. Kui soojaks saab, siis hakkab tööle.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 32.5% - SQL: 67.5%]