Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kütusepaagi sõel (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 1959)
scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.11.06 13:15 Tsiteeri
Kütusepaagi sõel

Oman Audi 80 B3 aastast 90 ning jõuallikaks on 1,6 tavadiisel. Kui olid esimesed külmad ilmad juhtus selline asi et sõidu ajal hakkas jõud kaduma, siis jäi mootor seisma. Starteriga u. 15 seki ketrasin, siis läks käima ja oli jälle kõik OK. Mõni päev hiljem juhtus sama asi kuid nii ta jäigi, pikka vedruga läks mootor käima siis sai mõned meetrid sõita ja siis jäi mootor seisma. Läbipaistvast voolikust nägin ära et kusagil on ummistus (tõmbas vaakumisse) Ilma pika jutuajamiseta vahetasin küttefiltri ära (vaatamata sellele et pealolev filter oli ca. 8000km käinud) ning puhkusin kütte trassi läbi. Siiani olen 30 KM ja paistab et kõik on korras. Küsimus on mul selline, kas keegi teab on B3'l paagis mingit sõela või midagi?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
marks713
huviline

Registreerunud 11.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5TDI 1991

postitati 06.11.06 17:49 Tsiteeri

No seda ma täpselt ei tea ,kas sinu B3-el on paagis mingi sõel ,aga minu 100 2,5tdi on küll paagis selle imitoru otsas sõel ja ilmnesid samad nähud nagu sinul. Külmaga diisel väikseid parafiini elbeid täis ja see sõel seal paagis ummistus niimodi ära ,et mitte piuksugi kütet läbi ei lasknud. Muud üle ei jäänudki, kui võtsin selle sealt lihtsalt ära ja probleeme ei tekkinud isegi -30 ;) Kui soojaks jälle läks, panin selle sinna tagasi:P .Võibolla varsti jälle selle sealt ära võtma, sest läheb ju külmaks :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 23.6% - SQL: 76.4%]