robi55
huviline
Registreerunud 28.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 2,3 E 92a.
|
|
postitati 03.11.06 10:29
|
|
|
Bensiinipumba tagasipanek.
Sain tänu nõuannetele pumba paagist kätte, ostsin uue pumba aga tagasi ei oska kuidagi panna. Kunagi keegi soovitas mingisugused plastikkõrvad
rauasaega väiksemaks saagida, kuid mina küll aru ei saa, mida ta mõtles. Kui on kellelgi kogemusi, palun aidake. http://www.hot.ee/margomaddison/benapump/IMG_0034.JPG PS.
Selline nägi ta välja enne väljavõtmist.
|
|
|
|
Kiil
klubiliige
Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2xAllroad C5
|
|
postitati 03.11.06 11:23
|
|
|
mul tuli ära piisava jõuga keerates ja tagasi läks samamoodi.
|
|
|
|
püstolett
huviline
Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5
|
|
postitati 03.11.06 19:15
|
|
|
saab ikka tagasi, mina jukerdasin ka tükk aega tagasisaamisega ja lõpuks ta jäi ikka sinna kinni.
pane käsi paaki ja katsu seda kohta kuhu ta peab kinni jääma ja siis vaata neid kõrvasid, küll hakkama saad
|
|
|
|
robi55
huviline
Registreerunud 28.09.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 03.11.06 20:11
|
|
|
Tänud kes võtsid vaevaks vastata. Sain pumba tagasi aga kuidas seda ma küll kirjeldada ei oska. Lihtsalt katse eksitus meetodil. Probleem on ainult
selles, et bensiininäidik ei tööta. Ma saaks aru, kui peale sellist pusimist ta valetaks aga ta ei näita üldse. Seda probleemi ma vist küll oma peaga
ei lahenda?
|
|
|
|
püstolett
huviline
Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5
|
|
postitati 03.11.06 21:02
|
|
|
lahendad küll...võtad nüüd käsile selle ujuki seal paagis, see arvatavasti jäi sul vale koha peale, selle pead hästi täpselt tagasi panema, ja usu
hakkab näitama
|
|
|
|
robi55
huviline
Registreerunud 28.09.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 08.11.06 19:17
|
|
|
Isetegevusega ühelpool.
Mul juba siiber sellest pagasnikus püherdamisest. Esmalt arvasin, et panin ujuki valesti tagasi või jäi ujuk juhtmete (voolikute) vahele kinni. Olen
nüüdseks mitu korda ujuki uuesti maha võtnud aga tolku pole midagi. Omaarust pole midagi väga retsinud ka, et miskit p...-sse oleks keeranud. Kas
kütusenäidikul eraldi ei võiks mingi kaitse ees olla?
|
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
|
postitati 08.11.06 19:42
|
|
|
Ei ole mingit kaitset, vaata kas näitaja näitab, kui sa käega ujukit liigutad ja kui ei näita, siis on ujuki reostaadiga mingi jama - vaata kas klemm
jookseb ikka vastas ilusti.
|
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
|
postitati 08.11.06 19:53
|
|
|
Aga bensupaagist tuleb välja ujuki juhe? Kui tal on seal läheduses mõni pistik - võta lahti, mõõda testriga, kas ujukit liigutades takistus muutub?
| Tsitaat: | Algselt postitas: robi55
Mul juba siiber sellest pagasnikus püherdamisest. Esmalt arvasin, et panin ujuki valesti tagasi või jäi ujuk juhtmete (voolikute) vahele kinni. Olen
nüüdseks mitu korda ujuki uuesti maha võtnud aga tolku pole midagi. Omaarust pole midagi väga retsinud ka, et miskit p...-sse oleks keeranud. Kas
kütusenäidikul eraldi ei võiks mingi kaitse ees olla? |
|
|
|
|