Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: typ 85q & XC
postitati 02.11.06 15:27
Keskluku jama
Mure siis selline, et täna hommikul suure külmaga õnnestus mul keerata võti sisse puruks... Sain võtme kätte ja õnneks kattus isa auto võti ja sain
uksed lahti.
Käisin tegin siis uue võtme ja juhipoolt kesklukk ei ava ja teeb ainult juhiukse lahti. Kõrvalistuja poolelt avanevad/lukustuvad kõik ja juhiuks ka.
Et kus see jama võib olla?
jaspa
huviline
Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal
postitati 03.11.06 09:16
Minu "sigaril" juhtus samasugust asja nelja aasta jooksul ikka päris mitmel korral. Aitas see kui võtsin välja kaitsmeplokist keskluku kaitsme, siis
sulgesin ukse ja keerasin võtmega mõned korrad ust lukku ja lahti. Kaitse sisse tagasi ja asi toimis. Edu proovimisel.
syo
huviline
Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 3,0 Q 2006
postitati 03.11.06 09:34
Tsitaat:
Algselt postitas: jaspa
Minu "sigaril" juhtus samasugust asja nelja aasta jooksul ikka päris mitmel korral. Aitas see kui võtsin välja kaitsmeplokist keskluku kaitsme, siis
sulgesin ukse ja keerasin võtmega mõned korrad ust lukku ja lahti. Kaitse sisse tagasi ja asi toimis. Edu proovimisel.
kus juures asi võib olla ka ukse vahelisel juhtmestikus. minul sigaril oli seal üks juhe puru ja tegi sama moodi.
jaspa
huviline
Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal
postitati 03.11.06 15:57
Juhtmed olid kõik OK. Esimene kord saigi viga sealt otsima hakatud kuid tulutult. Siis lahtise uksepolstriga sai selle lülitiga seal mängitud ja asi
hakkas tööle. Sama asja juhtus ka kõrvalistuja poolse uksega. Seal toimetasin samamoodi ainult, et nuppu liigutasin ukse avatud asendis. Peale
esimest korda mina uksepolstreid enam maha kiskuma ei pidanud. Asjast jäi tegelikult selline mulje, et kesklukk tahtis vahel lihtsalt "restarti".
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 31.1% - SQL: 68.9%]