Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Alarmi juhtimine audi originaalpuldst jah/ei? (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1946)
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.10.06 19:21 Tsiteeri
Alarmi juhtimine audi originaalpuldst jah/ei?

Tuttav ostis audi A6 C5 98' ja soovib alarmi paigaldada. Minu soovitatud orig. puldist juhtimisega (gemini 7057, 7833, Cobra 3868) laideti targemate meeste poolt maha. Olgem ausad, ega ma alarmindusese kohapealt väga pädev pole.

Originaalpuldist juhtimise +/-

+ Puudub süütevõtme komplektist liigne tilulilu (lisapult);

- Pole turvaline, originaalpult on ajast ja arust (Kas originaalpuldil on muutuva koodiga juhtimine?);
- Ei saa kasutada lisavõimalusi (salongiandurite väljalülitus, märgusignaali väljalülitus jms.);
- hind (alarm kallim, juhuks kui puldiga peaks midagi juhtuma siis orig. puldi hind 2.5k)

Mida teie arvate?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 26.10.06 20:57 Tsiteeri

mina paneks gemel 541 või meta hpb2 kui orig.alarm puudub.

...muidugi on muutuva koodiga

...saab kõik sisse-välja lül. kui vaja

...hind on jah kallim, aga mugavus maksab, mina never ei paneks lisapuldist alarmi, immo tuleks ka kindlasti panna sellele autole.

kui tihti selle orig. puldiga ikka midagi juhtub? alati on võimalus uus tellida, mida mõne aasta möödudes enam lisapuldist alarmile ei pruugi saada olla + kuluvad korpused ja nupud jne.

miinuseid polegi vist, ei tule kohe pähe küll.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
coupe924
huviline

Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: 230kw TDI

postitati 27.10.06 06:03 Tsiteeri

2,5k ... hmm... nii kallis küll ei tohiks olla:o
kuid kui on siis ära osta uut... eks ole ka lammarites pulte saadaval;)
Tutaval küll tiba uuem audi ja tal maksis 900kr pult uus:D

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.06 06:39 Tsiteeri

Minu teada originaal signal/immol ei ole muutuv signaali sagedus, mida ta aktsepteerib positiivse signaalina. Seega on seda väga lihtne deaktiveerida (kusjuures see muutuva sagedusega signa on ka kerge müügitrikk. saab ka selle deaktiveerimisega hakkama keskmine varas).

Teine point on asja juures see, et kas originaal signa/immo aktsepteerib seda, kui keerata lukust uksed lahti. Kas siis läheb ka signa/immo maha? Sellisel juhul ei ole ju lisa signal suurt mõtet, või mis (pean silmas jätta juhtimine orig. puldile)?

EDIT: Ühte ma teile ütlen - kõige mõttekam turvalisuse element on lihtne mehhaaniline lüliti. Seda ei skanneeri ühegi seadmega ja kui sa oled leidlik peitja, siis selle leidmine on ka paras peavalu. Seega, leidke moodus kuidas autosse nii kergelt sisse ei pääse (pean silmas võtmest luku keeramist) ja paigaldage tavaline lüliti. Kuhu või mille alla see lüliti panna, siin saate kasutada oma kujutlusvõimet. Muidugi ei tee paha ka immo paigaldamine.

Samas tuleb meeles pidada, et ei ole mõtet 100 asja ka peale panna. Väga nõme on ise autos istuda (veel nõmedam, kui autosse sisse ka ei saa) ja kirud oma lukke jms. Selleks tuleks panna kaitse vahele, mille ühendamise korral ei toimi mitte ükski turvalisuse element enam (see oleks nö sinu safe mode). Aga see kaitse tuleb leidlikult ära peita.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.06 08:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: coupe924
2,5k ... hmm... nii kallis küll ei tohiks olla:o
kuid kui on siis ära osta uut... eks ole ka lammarites pulte saadaval;)
Tutaval küll tiba uuem audi ja tal maksis 900kr pult uus:D

2.5k on lüpsitöökoja "Taufauto" hind. Peaks uurima palju reval tahab. Ma kujutan ette, et lammari puldist pole suurt abi või on? Okei puldi/immo saab võibolla sünkroniseerida ja võtme keel on kah vahetatav.

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Minu teada originaal signal/immol ei ole muutuv signaali sagedus, mida ta aktsepteerib positiivse signaalina. Seega on seda väga lihtne deaktiveerida (kusjuures see muutuva sagedusega signa on ka kerge müügitrikk. saab ka selle deaktiveerimisega hakkama keskmine varas).

Teine point on asja juures see, et kas originaal signa/immo aktsepteerib seda, kui keerata lukust uksed lahti. Kas siis läheb ka signa/immo maha? Sellisel juhul ei ole ju lisa signal suurt mõtet, või mis (pean silmas jätta juhtimine orig. puldile)?

Olen ise ka palju kuulnud, et puudub muutuva koodiga/sagedusega signaal. Kuigi Taufauto taob rusikaga vastu rinda, et ikkagi on - võta sa nüüd kinni. Minu teada puudub tal orig. signa (uksed on küll puldist avatavad, aga signa ühtegi piuksu ei tee - igatpidi proovitud), tehase immo on kindlasti. Orig. immo nüüd vaevalt maha läheb, sest see töötab minu andmetel võtme ja armatuuri vahelise suhtlusega s.t. kui orig võtit/pulti süüteluku lähedal pole siis see maha ei lähe.

Sellekohapealt on sul õigus, et lihtne lüliti on kõige lollikindlam.

coupe924
huviline

Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: 230kw TDI

postitati 27.10.06 11:36 Tsiteeri

nii jah et kui keerad võtmest tuleb ka tehase signa (juhul kui on) maha.

Soyer
huviline

Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.06 15:28 Tsiteeri

Ma ostsin omale ka uue võtme koos puldiga Taufist ja maksis 1900.- eeku. See siis koos 10% alega.

Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.06 18:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Soyer
Ma ostsin omale ka uue võtme koos puldiga Taufist ja maksis 1900.- eeku. See siis koos 10% alega.

Mnjah, kusjuures nad ei garanteeri, et see võti üldse keerab .. irw. Muidugi see on ainult juhul kui lukud on eelmise omaniku poolt vahetatud või fritsude praktikandid autode vin koodid segi ajanud. Revali varuosamehed olid täna kinni, huvitav palju seal maksab. Ma väga loodan, et mitte 900 eeku :)
Kaua võtme tellimisaeg on muidu?

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 24]
[PHP: 29.9% - SQL: 70.1%]