Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.10.06 14:13
|
|
|
Katuseluugi mehanism ei tööta:(
Tere, selline probleem siis, et manuaalne katuseluuk ei käi mul kahjuks korralikult: katuse sisse saab vändata( kõvasti), kuid tagasi enam kinni ei
taha minna ( aint lükates kuidagi läks). Ja teistpidi ühe otsaga eriti avaneda ei taha ja üldse see vända asend on valeks läind. Krt ma ei tea, mis
värk tal olla võib, või mis osa tal katki olla võib. vaadata ka ei oska. Päris lahti ei julge kiskuda niisama, kuna ilmad hetkel vihmased ja auto
kasutuses iga päev. Tahaks korda saada, aga kas keegi oskab aidata?
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.10.06 14:16
|
|
|
Ega keegi niisama sulle ei ütle nagunii mis seal nässu on läinud, keegi meist pole selgeltnägija. Sind ei aita kahjuks mitte miski muu kui asja laiali
lammutamine, võtad pulkadeks ning vaatad kuidas asi käima peaks ning kas miskit on katki või vales asendis ja vahetad välja (paned õieti tagasi) ning
saadki asja korda
|
|
|
Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.10.06 14:54
|
|
|
mõtlesin, et kui keegi on varem katuseluuki audil remontinud, et siis laseks hea meelega sellel inimesel seda teha. Niisama suvalistel ei tahaks
samuti näppida lasta, kes varem kokku puutunud pole.Ise ma kahjuks mehhanik ei ole.
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.10.06 14:58
|
|
|
Jah seda küll, et see kes enne teind on teeb võibolt asja kolm korda kiiremini ära kui ise leiutama hakata.
|
|
|
EnDi
huviline
Registreerunud 05.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 2.0E '92
|
postitati 22.10.06 10:13
|
|
|
Ilmselt on vända hammasratta mehhanism ära väsinud ja hambumine valeks läinud. Enda B4 vahetasin mehhaanilise (vändaga) süsteemi elektrilise vastu.
Siis sai natuke seda värki seal lammutatud ja mehhaaniline süsteem vänt ja natuke hammasrattaid jäid üle. Ei tea kas muidugi identselt sobivad, kuid
loota ju võib... Kui aga on kulunud juba see mehhanism, mida vända hammasratas ringi ajab, siis tuleb luuk täitsa laiali tõmmata ja ka see välja
vahetada.
Jõudu probleemi lahendamisel!
|
|
|
|
Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.10.06 12:06
|
|
|
Tänud tänud, eks ma vaatan millalgi, leian kellegi, kes oskab lammutada.
|
|
|
|
Nobody
huviline
Registreerunud 27.07.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.06 16:39
|
|
|
Mul jäi enda katuseluugi süsteemist detaile üle, sobivuse korral olen nõus neid mingisuguse kokkuleppe korras jagama
mootorratas 61'st aastast
|
|
|
|
bam
huviline
Registreerunud 21.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D2 4,2 220kw. A6 C4 2,8 142kw q man.
|
postitati 30.11.06 08:22
|
|
|
mul selline asi,et el.luuk ei tööta.mis seal läbi võib olla?ja nupu valgustus ka ei põle
|
|
|
blizzard1
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 13.06.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.12.06 09:00
|
|
|
mul endal ka sellinejama et käibkorralikult aga see see seesmine luuk ei lähe täitsa korralikult kinni kuigi väljast on korralikult
|
|
|