ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
|
Miks ei võiks olla Audiklubil omad liikmekaardid?
Ei taha nagu ahvida aga alles ma kirjutasin veidi sellelaadse teema kohta "Mootor & Ülekanne" rubriigis. Nimelt nagu firmades nii ka Audiklubis
võis olla täislikkmena kuulumise juurde käiv tavaline plast või ehk isegi ka magnetkaart klubi logoga, klubiliikme andmetega ning pildiga tõenduseks
et ta kuulub klubisse. Mõnes klubis on lausa sellised magnetkaardid mida aksepteeritakse soodustusi pakkuvates firmades mis on sponsorluses
Automargile vastava klubiga. Ma ei tea kas klubil on ehk juba midagi analoogset olnud või on praegugi. Igatahes jään ootama vastukajasid. Loodetavasti
mitte väga karme minu aadressi pihta sest mõte ise on ju normaalne ja paljud klubid on tõesti selliseid muudatusi oma süsteemis ellu viinud.
XZN M16
|
|
|
|
Soyer
huviline
Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ultra2005
...täislikkmena kuulumise ... |
Mis se endast kujutab. Kes on lihtliige ja kes on täisliige.
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
|
Iga asi omal ajal... AC on alles 4 aastane...
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
|
Vaata, meil ei ole päris klubi, juriidilises mõttes. Meil on foorum, mille ümber koondunud tegelased oma huviks koos käivad ja niisama mõtteid
vahetavad. Seega ei ole meil hetke seisuga mitte millegi alusel neid klubikaarte inimestele jagada - foorumis on ca 7000 liiget, kõigile kaarte teha
ei oleks ju ometi mõistlik. Oleme siin kaalunud ja tasapisi ka ajanud MTÜ teemat, et klubi nö ametlikult ka klubiks saaks - siis on võimalik MTÜ
liikmetele ka klubikaarte jagada, kui see peaks mingil põhjusel vajalikuks või kasulikuks osutuma. Senikaua aga leiame endale soodustusi pakkuvad
firmad vastavast foorumi rubriigist ja kui seal midagi silma ei hakka, siis saab ju alati foorumisse konkreetse küsimuse postitada...
|
|
|
|
TT
huviline
Registreerunud 08.06.04
Kasutaja on eemal
|
|
Rahune Ultrapoiss - uut verd on ikka ja alati tarvis, aga saa sinagi ükskord täiskasvanuks ja unusta need debiilsused, millega EVC (Estonian Vectra
Club) poisikesed tegelesid.
AC toimib väga hästi ja milleks muuta seda, mis niigi hästi toimib.
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
rahu nüüd, iga asi omal ajal, kaardi jaoks ei ole praegu aeg lihtsalt.
|
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
|
Irw ... kusjuures EVC kohapealt niipalju et maksin kaardi eest papi ära aga tänini pole seda kätte saanud. Jäidki seda kaarti tegema seal. Lubasid üle
poole aasta. Aga ma mõtlesin nagu lihtalt sellist plastkaarti nagu mul ntz firmas on:
(pole
mingit magnetsüsteemi ega muud sellelaadset)
Ja minu meelest pole see üldsegi lapsik. Aga maitse asi muidugi ... lihtsalt tekkis selline mõte.
Aga selge siis. Eks jääme siis seda aega ootama ... eks näis mis tulevik toob ....
XZN M16
|
|
|
|
Indrek
huviline
Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 quattro
|
|
IMO võiks oodata aega, mil saaks kõik kliendi-, panga-, liikme- jms kaardid (mis kokku moodustavad tobeda mingi 10mm hunniku rahakotti) ühe kiipkaardi
(e ID-kaardi) alla Küll see aeg tuleb - senikaua hoidun igast mõtetute
kaartide juurdetekitamisest.
|
|
|
8413
huviline
Registreerunud 09.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi avant
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: insche
...mil saaks kõik kliendi-, panga-, liikme- jms kaardid...ühe kiipkaardi (e ID-kaardi) alla Küll see aeg tuleb - senikaua hoidun igast mõtetute kaartide juurdetekitamisest. |
Samal mõttel, et ID kaardist võiks rohkem kasu olla.
sain vist isegi auto korda ;-)
|
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Ma olen suhteliselt kindel, et klubikaartide andmed ei jõua üldse kunagi ID-kaardile, see protsess on liialt keeruline ja eeldaks selleks
valmisolekut ka koostööpartnerite poolt.
Plaanis aga on klubikaart varsti kasutusele küll võtta aga peamiselt sellepärast, et eraldada tavakasutajaid klubiliikmetest ja ühtlasi pakkuda
soodustusi koostööparntnerite juures.
|
|
|